Trein van Brecht naar Schiphol

De goedkoopste treinreizen Van Brecht Naar Schiphol

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

26

Gemiddelde

32

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

SNCB
10:01Brecht1u18 11:19Schiphol
0 overstappen
261Enkele reis
SNCB
06:01Brecht1u18 07:19Schiphol
0 overstappen
261Enkele reis
SNCB
08:01Brecht1u18 09:19Schiphol
0 overstappen
341Enkele reis
SNCB
19:01Brecht1u18 20:19Schiphol
0 overstappen
341Enkele reis
Thalys
13:14Brecht2u41 15:55Schiphol
0 overstappen
411Enkele reis

Treintijden & routes Brecht naar Schiphol

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
SNCB
06:01Brecht1u18 07:19Schiphol
0 overstappen
SNCB
08:01Brecht1u18 09:19Schiphol
0 overstappen
SNCB
10:01Brecht1u18 11:19Schiphol
0 overstappen
Thalys
13:14Brecht2u41 15:55Schiphol
0 overstappen
SNCB
19:01Brecht1u18 20:19Schiphol
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Brecht Naar Schiphol

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u 18 m

Gemiddelde

1 u 34 m

Treinen per dag

5

Afstand busreis

107 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Brecht naar Schiphol rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

SNCB
08:01Brecht1u18 09:19Schiphol
0 overstappen
341Enkele reis
SNCB
10:01Brecht1u18 11:19Schiphol
0 overstappen
261Enkele reis
SNCB
19:01Brecht1u18 20:19Schiphol
0 overstappen
341Enkele reis
SNCB
06:01Brecht1u18 07:19Schiphol
0 overstappen
261Enkele reis
Thalys
13:14Brecht2u41 15:55Schiphol
0 overstappen
411Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Brecht naar Schiphol

distanceAfstand106 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein1 u 18 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 34
frequencyFrequentie15 per dag
changesDirecte verbindingenJa
carriersTreinmaatschappijenSNCB of SNCB | IC

Bij treinreizen van Brecht naar Schiphol leg je reis 106 km af, wat bij onze reispartners zoals SNCB of SNCB | IC gemiddeld 1 u 18 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 15 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 34 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 34.

Treinreisaanbieders: SNCB van Brecht naar Schiphol

Vind de beste treinen van Brecht naar Schiphol met Omio-reispartners als SNCB al vanaf € 34. We kunnen ideale deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

SNCB

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren tussen Brecht en Schiphol.

Zoek je goedkope van Brecht naar Schiphol tickets bij SNCB, ga dan naar Omio! Voor een enkele reis van Brecht naar Schiphol met de trein vind je ticketprijzen vanaf € 34 wanneer je van tevoren boekt. We helpen je naar Schiphol vanaf Brecht te laten reizen door je de nieuwste aanbiedingen voor de tren bij SNCB te tonen. Ook dienstregelingen en tickets voor deze 106 km route kun je hier vinden. Je kunt ook relevante ticketinformatie bekijken voor elk beschikbare tariefklasse op deze, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden bij SNCB. Als je in de Omio-app zoekt naar SNCB - van Brecht naar Schiphol, dan kun je snel zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt gaan reizen als je de tren gebruikt. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren tussen Brecht en Schiphol die wordt aangeboden, Omio maakt het je gemakkelijker dan ooit om die perfecte tren te vinden met SNCB, dus je kunt genieten van een vlotte en comfortabele reis.

SNCB Brecht naar Schiphol tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 17 min
  • Gemiddelde prijs: € 34
  • SNCB frequentie: 15 per dag

Reistips: treinen van Brecht tot Schiphol

Reis eenvoudig met de trein naar Schiphol. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brecht naar Schiphol te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Brecht naar Schiphol zijn € 34. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Brecht naar Schiphol boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Brecht naar Schiphol met de trein een gemiddelde prijs verwachten van € 34.
De afstand van Brecht naar Schiphol per trein is ongeveer 106 km.
De gemiddelde reistijd met de trein van Brecht naar Schiphol is 1 u 18 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je treintickets van Brecht naar Schiphol koopt.
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de trein van Brecht naar Schiphol te brengen. Op de route naar Schiphol vanuit Brecht kun je reizen met SNCB of SNCB | IC. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te bekijken voor de route van Brecht naar Schiphol, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, je kunt kijken of er directe treinreizen van Brecht naar Schiphol gaan bij SNCB. Rechtstreeks de trein nemen levert doorgaans een tijdsbesparing op, waardoor je eerder op je bestemming bent. Daarom is het lonend om daarop te letten wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Gemiddeld er zijn 15 treinreizen per dag van Brecht naar Schiphol. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Pak je iever vroeg in de ochtend treinreizen pakt van Brecht naar Schiphol? De trein dat het vroegst vertrekt, gaat om 06: 01. Als je liever nacht treinreizen van Brecht naar Schiphol hebt, neem je de trein dat het laatst vertrekt, om 19: 01. Omio toont jou een recentste de trein van Brecht naar Schiphol, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Tickets voor de trein van Brecht naar Schiphol kosten gemiddeld € 34, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je treintickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de trein van Brecht naar Schiphol zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Schiphol per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Rotterdam of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Schiphol naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je per trein wilt reizen van Brecht naar Schiphol met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je de trein tussen Brecht en Schiphol, zowel vooraf als tijdens je reis.
Check Omio om de beste treinreizen te vergelijken als je van Brecht naar Schiphol wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op één plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brecht

Meer reisopties per trein van Brecht naar Schiphol

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal