Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Sat, Jun 19
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Breda naar Antwerpen

Gem. reistijd
46 minuten
Gem. treinticket: 10
Vertrekstation trein:Breda
Eindstation trein:Antwerpen
Afstand treinreis:48 km
Treinmaatschappijen:NS International | IC, NS International

Welke treinen rijden er van Breda naar Antwerpen?

 • Treinen van NS International en Thalys brengen je van Breda naar Antwerpen.
 • Met NS International reis je rechtstreeks met de intercity naar Antwerpen.
 • NS International brengt je het snelste in Antwerpen met een reistijd van 33 minuten.
 • Het goedkoopste treinticket is beschikbaar voor 9 euro bij NS International mits je 1 week van tevoren boekt.
 • Je kunt 16 keer per dag de rechtstreekse trein van Breda naar Antwerpen nemen.

Treintickets van NS International van Breda naar Antwerpen

 • Early Bird-tickets zijn ten minste 1 week van tevoren te verkrijgen.
 • Early Bird-tickets zijn voor treinen op maandag t/m donderdag beschikbaar voor 9 euro.
 • Early Bird-tickets zijn voor treinreizen op vrijdag t/m zondag te koop voor 11 euro.
 • Bij minder dan 1 week voor vertrek zijn de goedkoopste treintickets 14,20 euro.
 • Tickets voor de eerste klas zijn te verkrijgen voor 4 euro extra.
 • Full Flex-tickets kosten 3,20 euro meer.

Welke treinen van NS International gaan rechtstreeks van Breda naar Antwerpen?

Elk uur vertrekt er een trein van NS International van Breda naar Antwerpen. De eerste trein van de dag vertrekt om 7.42 uur in de morgen en de laatste vertrek om 22.42 uur. Als je eenmaal in de trein zit, ben je 33 minuten later op Antwerpen Centraal.

Welke treinen van NS International gaan via Roosendaal van Breda naar Antwerpen?

Ieder half uur vertrekt er een trein van NS International van Breda naar Antwerpen. Onderweg stap je bij deze treinen over op station Roosendaal. De eerste trein van de dag vertrekt doordeweeks om 6.45 uur in de morgen. Op zaterdag gaat de trein richting Antwerpen 's ochtends om 7.01 uur weg en op zondagmorgen om 7.45 uur. Alle dagen van de week gaat de laatste trein van Breda naar Antwerpen's avonds om 22.15 uur weg.

Je reis duurt 1 uur als je overstapt op de IC Brussel, die na Roosendaal direct doorrijdt naar Antwerpen-Centraal. Wanneer je op Roosendaal de regionale trein neemt, dan ben je in totaal 1 uur en 25 minuten onderweg. Deze trein stopt namelijk tussen Roosendaal en Antwerpen-Centraal op tien kleinere stations, waaronder Antwerpen-Noorderdokken en Antwerpen-Luchtbal.

Welke treinen van Thalys gaan van Breda naar Antwerpen?

Als je met Thalys van Breda naar Antwerpen wilt gaan, dan kun je iedere dag kiezen uit minimaal negen verschillende vertrektijden. Je reist dan eerst met een intercity naar Rotterdam Centraal Station, waar vandaan je zonder tussenstop met Thalys naar Antwerpen-Centraal doorreist. Inclusief overstap duurt deze reis 1 uur en 7 minuten.

De eerste trein op deze route gaat doordeweeks om 6.23 uur in de morgen op weg naar Rotterdam. Op zaterdagochtend is dat om 7.23 uur en op zondagmorgen om 8.23 uur. Om de laatste Thalys van de dag op Rotterdam Centraal Station te halen, neem je doordeweeks en op zondag de intercity van 20.23 uur. Op zaterdag is dat de trein die om 18.23 uur van Breda naar Rotterdam gaat.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Breda?

Alle treinen naar Antwerpen vertrekken vanaf het treinstation van Breda. Je hebt op dit station ieder uur de keuze uit meerdere treinen die je snel naar Antwerpen brengen. Ook in het weekend kun je overdag kiezen uit minimaal twee treinen per uur naar deze grote Belgische stad.

Op welke treinstations komen treinen aan in Antwerpen?

Sommige treinen stoppen onderweg op de kleine Antwerpse stations Noorderdokken en Luchtbal. In ieder geval stoppen alle treinen van NS International en Thalys op het Centraal Station van Antwerpen, dat het belangrijkste treinstation van de stad is. Dit fraai gerestaureerde hoofdstation is in 2014 uitgeroepen tot het mooiste treinstation van de wereld. Antwerpen-Centraal telt veertien sporen, die verdeeld zijn over drie verdiepingen.

Dit grote station ligt direct tegen het stadscentrum van Antwerpen aan. Wanneer je wilt doorreizen naar bestemmingen binnen of buiten de stad, dan kun je op Antwerpen-Centraal kiezen uit verschillende soorten openbaar vervoer. Zo kun je hier opstappen op een trein naar een regionale of internationale bestemming.

Door de directe verbinding met de haltes Astrid en Diamant kun je vanuit het treinstation ook eenvoudig een ondergrondse tram (premetro) nemen. Aan de noordzijde van het station stoppen diverse tramlijnen op de bovengrondse tramhalte perron 3. Stads- en streekbussen vind je aan de westkant van Antwerpen-Centraal en op het grote busstation op de wat verder gelegen Franklin Rooseveltplaats.

Reistips

Treinreizen van Breda naar Antwerpen
Reis eenvoudig met de trein naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Breda naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke trein ticket van Breda naar Antwerpen?
Het goedkoopst mogelijke trein ticket van Breda naar Antwerpen is € 9. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Breda naar Antwerpen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je trein tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de trein van Breda naar Antwerpen?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 12 uit voor de tren van Breda naar Antwerpen. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Antwerpen from Breda.
Wat is de afstand naar Antwerpen van Breda per trein?
Als je reist van Breda naar Antwerpen per trein, reken dan op een reisafstand tussen Breda en Antwerpen van ongeveer 48 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd van Breda naar Antwerpen per trein?
The gemiddelde reistijd per trein van Breda naar Antwerpen is 34 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Breda naar Antwerpen.
Vanaf welk in Breda zou ik moeten reizen? Naar welk in Antwerpen zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Breda naar Antwerpen, vertrekken meestal van Breda in Breda en komen aan op Antwerp in Antwerpen. Het is altijd handig om deze in Breda en Antwerpen te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Breda en in Antwerpen?

Als je van plan bent een tren vanuit Breda te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Breda. Als je aankomt in Antwerpen per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Antwerp, naar het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Breda naar Antwerpen aanbieden?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Breda naar Antwerpen te brengen per tren. Op de route van On the route naar Antwerpen van Breda kun je reizen met NS International. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Breda naar Antwerpen, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Kan Omio me helpen om last-minute trein tickets van Breda naar Antwerpen te kopen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Breda naar Antwerpen per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Breda naar Antwerpen in de Omio app.
Ben je van plan om van Breda naar Antwerpen te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Antwerpen, die je ook zou kunnen bezoeken.
Veel van onze klanten die een reis naar Antwerpen per tren hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Brussel, Amsterdam of Parijs. Check Omio voor de beste verbindingen van Antwerpen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Breda naar Antwerpen?
Het is goed mogelijk om van Breda naar Antwerpen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Breda naar Antwerpen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Breda
Antwerpen
Breda
Voorzieningen
Breda-Prinsenbeek
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Breda - Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: