Trein van Breda naar Antwerpen

De goedkoopste treinreizen Van Breda Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Goedkoopst

14

Gemiddelde

16

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
09:45Breda1u25 11:10Antwerpen Centraal
1 overstap
141Enkele reis
goedkoopste
08:45Breda1u25 10:10Antwerpen Centraal
1 overstap
141Enkele reis
goedkoopste
10:45Breda1u25 12:10Antwerpen Centraal
1 overstap
141Enkele reis
09:42Breda0u34 10:16Antwerpen Centraal
0 overstappen
181Enkele reis
08:42Breda0u34 09:16Antwerpen Centraal
0 overstappen
181Enkele reis

Treintijden & routes Breda naar Antwerpen

Treinen weergeven voor morgen, maandag 27 juni
08:42Breda0u34 09:16Antwerpen Centraal
0 overstappen
08:45Breda1u25 10:10Antwerpen Centraal
1 overstap
09:42Breda0u34 10:16Antwerpen Centraal
0 overstappen
09:45Breda1u25 11:10Antwerpen Centraal
1 overstap
10:42Breda0u34 11:16Antwerpen Centraal
0 overstappen
10:45Breda1u25 12:10Antwerpen Centraal
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.

De snelste treinen Van Breda Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Snelste reis

34 m

Gemiddelde

59 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

48 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Breda naar Antwerpen rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
09:42Breda0u34 10:16Antwerpen Centraal
0 overstappen
181Enkele reis
snelste
08:42Breda0u34 09:16Antwerpen Centraal
0 overstappen
181Enkele reis
snelste
10:42Breda0u34 11:16Antwerpen Centraal
0 overstappen
181Enkele reis
09:45Breda1u25 11:10Antwerpen Centraal
1 overstap
141Enkele reis
08:45Breda1u25 10:10Antwerpen Centraal
1 overstap
141Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Breda naar Antwerpen

distanceAfstand48 km
durationGemiddelde treinduur34 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 12
frequencyTren frequentie38 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinreisaanbiedersNS International, NS International | IC of Belgian Railways (NMBS/SNCB)

Met treinen van Breda naar Antwerpen leg je reis 48 km af wat gemiddeld 34 min duurt bij onze reispartners zoals NS International, NS International | IC of Belgian Railways (NMBS/SNCB). Normaalgesproken zijn er er zijn 38 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 11 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 12. Reizigers vertrekken het vaakst van Breda en arriveren in Antwerp.

Treinreisaanbieders: SNCB van Breda naar Antwerpen

Koop je officiële tickets voor de tren van Breda naar Antwerpen bij SNCB vanaf € 11 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest handig te vergelijken en te boeken.

SNCB

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren van Breda naar Antwerpen.

Vind goedkope tickets voor de treinen van Breda naar Antwerpen van SNCB op Omio. Omio kan je helpen de beste deals en prijzen te vinden voor een tren en dat allemaal op één plek. We tonen je de meest actuele dienstregeling voor Breda naar Antwerpen met de tren van SNCB, de nieuwste ticketaanbiedingen voor trein en andere reisinformatie. Voor de tussen Breda en Antwerpen, inclusief informatie over bagagebeleid en voorzieningen aangeboden aan boord, zit je goed bij Omio. Als je zoekt naar treinen van Breda naar Antwerpen in de Omio-app, kun je controleren of de beschikbare tickets van SNCB mobiele tickets voor de treinen zijn, wat het nog handiger voor je maakt om papierloos op reis te gaan. Bekijk de dienstregeling voor een tren van SNCB voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste beschikbare route om vanaf Breda naar Antwerpen te gaan en boek gemakkelijk vervolgens een goedkope ticket voor de tren afhankelijk van het klassetarief dat je kiest. Leun achterover en geniet van je aanstaande tren tussen Breda en Antwerpen met SNCB!

SNCB van Breda naar Antwerpen tren, informatie:

 • Gemiddelde duur: 1 h 30 min
 • SNCB frequentie: 15 per dag

Welke treinen rijden er van Breda naar Antwerpen?

 • Treinen van NS International en Thalys brengen je van Breda naar Antwerpen.
 • Met NS International reis je rechtstreeks met de intercity naar Antwerpen.
 • NS International brengt je het snelste in Antwerpen met een reistijd van 33 minuten.
 • Het goedkoopste treinticket is beschikbaar voor 9 euro bij NS International mits je 1 week van tevoren boekt.
 • Je kunt 16 keer per dag de rechtstreekse trein van Breda naar Antwerpen nemen.

Treintickets van NS International van Breda naar Antwerpen

 • Early Bird-tickets zijn ten minste 1 week van tevoren te verkrijgen.
 • Early Bird-tickets zijn voor treinen op maandag t/m donderdag beschikbaar voor 9 euro.
 • Early Bird-tickets zijn voor treinreizen op vrijdag t/m zondag te koop voor 11 euro.
 • Bij minder dan 1 week voor vertrek zijn de goedkoopste treintickets 14,20 euro.
 • Tickets voor de eerste klas zijn te verkrijgen voor 4 euro extra.
 • Full Flex-tickets kosten 3,20 euro meer.

Welke treinen van NS International gaan rechtstreeks van Breda naar Antwerpen?

Elk uur vertrekt er een trein van NS International van Breda naar Antwerpen. De eerste trein van de dag vertrekt om 7.42 uur in de morgen en de laatste vertrek om 22.42 uur. Als je eenmaal in de trein zit, ben je 33 minuten later op Antwerpen Centraal.

Welke treinen van NS International gaan via Roosendaal van Breda naar Antwerpen?

Ieder half uur vertrekt er een trein van NS International van Breda naar Antwerpen. Onderweg stap je bij deze treinen over op station Roosendaal. De eerste trein van de dag vertrekt doordeweeks om 6.45 uur in de morgen. Op zaterdag gaat de trein richting Antwerpen 's ochtends om 7.01 uur weg en op zondagmorgen om 7.45 uur. Alle dagen van de week gaat de laatste trein van Breda naar Antwerpen's avonds om 22.15 uur weg.

Je reis duurt 1 uur als je overstapt op de IC Brussel, die na Roosendaal direct doorrijdt naar Antwerpen-Centraal. Wanneer je op Roosendaal de regionale trein neemt, dan ben je in totaal 1 uur en 25 minuten onderweg. Deze trein stopt namelijk tussen Roosendaal en Antwerpen-Centraal op tien kleinere stations, waaronder Antwerpen-Noorderdokken en Antwerpen-Luchtbal.

Welke treinen van Thalys gaan van Breda naar Antwerpen?

Als je met Thalys van Breda naar Antwerpen wilt gaan, dan kun je iedere dag kiezen uit minimaal negen verschillende vertrektijden. Je reist dan eerst met een intercity naar Rotterdam Centraal Station, waar vandaan je zonder tussenstop met Thalys naar Antwerpen-Centraal doorreist. Inclusief overstap duurt deze reis 1 uur en 7 minuten.

De eerste trein op deze route gaat doordeweeks om 6.23 uur in de morgen op weg naar Rotterdam. Op zaterdagochtend is dat om 7.23 uur en op zondagmorgen om 8.23 uur. Om de laatste Thalys van de dag op Rotterdam Centraal Station te halen, neem je doordeweeks en op zondag de intercity van 20.23 uur. Op zaterdag is dat de trein die om 18.23 uur van Breda naar Rotterdam gaat.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Breda?

Alle treinen naar Antwerpen vertrekken vanaf het treinstation van Breda. Je hebt op dit station ieder uur de keuze uit meerdere treinen die je snel naar Antwerpen brengen. Ook in het weekend kun je overdag kiezen uit minimaal twee treinen per uur naar deze grote Belgische stad.

Op welke treinstations komen treinen aan in Antwerpen?

Sommige treinen stoppen onderweg op de kleine Antwerpse stations Noorderdokken en Luchtbal. In ieder geval stoppen alle treinen van NS International en Thalys op het Centraal Station van Antwerpen, dat het belangrijkste treinstation van de stad is. Dit fraai gerestaureerde hoofdstation is in 2014 uitgeroepen tot het mooiste treinstation van de wereld. Antwerpen-Centraal telt veertien sporen, die verdeeld zijn over drie verdiepingen.

Dit grote station ligt direct tegen het stadscentrum van Antwerpen aan. Wanneer je wilt doorreizen naar bestemmingen binnen of buiten de stad, dan kun je op Antwerpen-Centraal kiezen uit verschillende soorten openbaar vervoer. Zo kun je hier opstappen op een trein naar een regionale of internationale bestemming.

Door de directe verbinding met de haltes Astrid en Diamant kun je vanuit het treinstation ook eenvoudig een ondergrondse tram (premetro) nemen. Aan de noordzijde van het station stoppen diverse tramlijnen op de bovengrondse tramhalte perron 3. Stads- en streekbussen vind je aan de westkant van Antwerpen-Centraal en op het grote busstation op de wat verder gelegen Franklin Rooseveltplaats.

Reistips: treinen van Breda tot Antwerpen

Reis eenvoudig met de trein naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Breda naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Treintickets van Breda naar Antwerpen hoeven niet meer dan € 11 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Breda naar Antwerpen voor je volgende vakantie.
De Breda naar Antwerpen treinticketsprijs is gemiddeld € 12  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.
De afstand van Breda naar Antwerpen per trein is ongeveer 48 km.
De reisduur per trein van Breda naar Antwerpen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 34 min.

Voordat je je trip van Breda naar Antwerpen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Breda, vertrekken van Breda en op Antwerp aankomen in Antwerpen.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Breda en moeten ongeveer 2.1 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Antwerpen arriveren het meest op Antwerp en moeten circa 86 m reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Breda naar Antwerpen te brengen per trein. Op de route naar Antwerpen vanuit Breda kun je reizen met NS International, NS International | IC of Belgian Railways (NMBS/SNCB). Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken voor de route van Breda naar Antwerpen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Breda naar Antwerpen is 38 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Breda om 06: 42. Een laatste tren vertrekt van Breda om 20: 45. Check Omio voor de recentste tren dienstregeling van Breda naar Antwerpen en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Als je een treintickets van Breda naar Antwerpen gaat aanschaffen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 12 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Breda en Antwerpen zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Antwerpen per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Brussel, Amsterdam of Parijs. Check Omio voor de beste verbindingen van Antwerpen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je wilt reizen van Breda naar Antwerpen per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Breda naar Antwerpen boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Breda naar Antwerpen te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Breda naar Antwerpen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Breda
Antwerpen

Meer reisopties per trein van Breda naar Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal