VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
15NS International
9Flixbus
do
30 sep.
15NS International
14Flixbus
vr
1 okt.
15NS International
12Flixbus
za
2 okt.
15NS International
5Flixbus
zo
3 okt.
15NS International
14Flixbus
ma
4 okt.
15NS International
7Flixbus
di
5 okt.
9NS International
7Flixbus
wo
6 okt.
9NS International
7Flixbus
do
7 okt.
9NS International
Vind prijzen
vr
8 okt.
Vind prijzen
9Flixbus
za
9 okt.
11NS International
Vind prijzen
zo
10 okt.
11NS International
Vind prijzen
ma
11 okt.
Vind prijzen
5Flixbus
di
12 okt.
9NS International
7Flixbus
do
14 okt.
Vind prijzen
7Flixbus
vr
15 okt.
11NS International
14Flixbus
za
16 okt.
8NS International | IC
9Flixbus
zo
17 okt.
11NS International
10Flixbus
ma
18 okt.
9NS International
9Flixbus
di
19 okt.
9NS International
Vind prijzen

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Welke treinen rijden er van Breda naar Antwerpen?

 • Treinen van NS International en Thalys brengen je van Breda naar Antwerpen.
 • Met NS International reis je rechtstreeks met de intercity naar Antwerpen.
 • NS International brengt je het snelste in Antwerpen met een reistijd van 33 minuten.
 • Het goedkoopste treinticket is beschikbaar voor 9 euro bij NS International mits je 1 week van tevoren boekt.
 • Je kunt 16 keer per dag de rechtstreekse trein van Breda naar Antwerpen nemen.

Treintickets van NS International van Breda naar Antwerpen

 • Early Bird-tickets zijn ten minste 1 week van tevoren te verkrijgen.
 • Early Bird-tickets zijn voor treinen op maandag t/m donderdag beschikbaar voor 9 euro.
 • Early Bird-tickets zijn voor treinreizen op vrijdag t/m zondag te koop voor 11 euro.
 • Bij minder dan 1 week voor vertrek zijn de goedkoopste treintickets 14,20 euro.
 • Tickets voor de eerste klas zijn te verkrijgen voor 4 euro extra.
 • Full Flex-tickets kosten 3,20 euro meer.

Welke treinen van NS International gaan rechtstreeks van Breda naar Antwerpen?

Elk uur vertrekt er een trein van NS International van Breda naar Antwerpen. De eerste trein van de dag vertrekt om 7.42 uur in de morgen en de laatste vertrek om 22.42 uur. Als je eenmaal in de trein zit, ben je 33 minuten later op Antwerpen Centraal.

Welke treinen van NS International gaan via Roosendaal van Breda naar Antwerpen?

Ieder half uur vertrekt er een trein van NS International van Breda naar Antwerpen. Onderweg stap je bij deze treinen over op station Roosendaal. De eerste trein van de dag vertrekt doordeweeks om 6.45 uur in de morgen. Op zaterdag gaat de trein richting Antwerpen 's ochtends om 7.01 uur weg en op zondagmorgen om 7.45 uur. Alle dagen van de week gaat de laatste trein van Breda naar Antwerpen's avonds om 22.15 uur weg.

Je reis duurt 1 uur als je overstapt op de IC Brussel, die na Roosendaal direct doorrijdt naar Antwerpen-Centraal. Wanneer je op Roosendaal de regionale trein neemt, dan ben je in totaal 1 uur en 25 minuten onderweg. Deze trein stopt namelijk tussen Roosendaal en Antwerpen-Centraal op tien kleinere stations, waaronder Antwerpen-Noorderdokken en Antwerpen-Luchtbal.

Welke treinen van Thalys gaan van Breda naar Antwerpen?

Als je met Thalys van Breda naar Antwerpen wilt gaan, dan kun je iedere dag kiezen uit minimaal negen verschillende vertrektijden. Je reist dan eerst met een intercity naar Rotterdam Centraal Station, waar vandaan je zonder tussenstop met Thalys naar Antwerpen-Centraal doorreist. Inclusief overstap duurt deze reis 1 uur en 7 minuten.

De eerste trein op deze route gaat doordeweeks om 6.23 uur in de morgen op weg naar Rotterdam. Op zaterdagochtend is dat om 7.23 uur en op zondagmorgen om 8.23 uur. Om de laatste Thalys van de dag op Rotterdam Centraal Station te halen, neem je doordeweeks en op zondag de intercity van 20.23 uur. Op zaterdag is dat de trein die om 18.23 uur van Breda naar Rotterdam gaat.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Breda?

Alle treinen naar Antwerpen vertrekken vanaf het treinstation van Breda. Je hebt op dit station ieder uur de keuze uit meerdere treinen die je snel naar Antwerpen brengen. Ook in het weekend kun je overdag kiezen uit minimaal twee treinen per uur naar deze grote Belgische stad.

Op welke treinstations komen treinen aan in Antwerpen?

Sommige treinen stoppen onderweg op de kleine Antwerpse stations Noorderdokken en Luchtbal. In ieder geval stoppen alle treinen van NS International en Thalys op het Centraal Station van Antwerpen, dat het belangrijkste treinstation van de stad is. Dit fraai gerestaureerde hoofdstation is in 2014 uitgeroepen tot het mooiste treinstation van de wereld. Antwerpen-Centraal telt veertien sporen, die verdeeld zijn over drie verdiepingen.

Dit grote station ligt direct tegen het stadscentrum van Antwerpen aan. Wanneer je wilt doorreizen naar bestemmingen binnen of buiten de stad, dan kun je op Antwerpen-Centraal kiezen uit verschillende soorten openbaar vervoer. Zo kun je hier opstappen op een trein naar een regionale of internationale bestemming.

Door de directe verbinding met de haltes Astrid en Diamant kun je vanuit het treinstation ook eenvoudig een ondergrondse tram (premetro) nemen. Aan de noordzijde van het station stoppen diverse tramlijnen op de bovengrondse tramhalte perron 3. Stads- en streekbussen vind je aan de westkant van Antwerpen-Centraal en op het grote busstation op de wat verder gelegen Franklin Rooseveltplaats.

Reistips

Treinreizen van Breda naar Antwerpen
Reis eenvoudig met de trein naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Breda naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Wat is de afstand naar Antwerpen van Breda per trein?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Breda naar Antwerpen? De afstand tussen Breda en Antwerpen per trein is ongeveer 48 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Breda naar Antwerpen te vinden.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Antwerpen naar Breda?

Voordat je je trip van Breda naar Antwerpen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Breda, vertrekken van Breda en op Antwerp aankomen in Antwerpen.

Hoe ver van het centrum in Breda en Antwerpen zijn de belangrijkste?

Als je vertrekt vanaf Breda, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Breda is en 1 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Antwerpen te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Antwerpen Antwerp is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn actief op de route van Breda van Antwerpen?
Als je de tren neemt van Breda naar Antwerpen, biedt NS International of NS International | IC de beste manier om snel naar Antwerpen te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Breda naar Antwerpen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Antwerpen vanuit Breda per tren, zijn er dan in de buurt van Antwerpen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel reizigers die in Antwerpen aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Brussel, Amsterdam of Parijs. Als je erover denkt om Brussel, Amsterdam of Parijs te verkennen vanuit Antwerpen, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Kan ik van Breda naar Antwerpen reizen per trein in plaats van met de auto?
Reizen van Breda naar Antwerpen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste tren verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Breda naar Antwerpen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Breda
Antwerpen
Breda
Voorzieningen
Breda-Prinsenbeek
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Breda - Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: