Trein van Breda naar Parijs

De goedkoopste treinreizen Van Breda Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Goedkoopst

130

Gemiddelde

139

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Thalys
14:42Breda3u23 18:05Parijs
0 overstappen
1301Enkele reis
Thalys
10:42Breda3u23 14:05Parijs
0 overstappen
1301Enkele reis
Thalys
08:42Breda3u53 12:35Parijs
0 overstappen
1301Enkele reis
Thalys
06:42Breda3u23 10:05Parijs
0 overstappen
1301Enkele reis
Thalys
13:42Breda3u53 17:35Parijs
0 overstappen
1301Enkele reis

Treintijden & routes Breda naar Parijs

Treinen weergeven voor morgen, vrijdag 30 september
Thalys
06:42Breda3u23 10:05Parijs
0 overstappen
Thalys
08:42Breda3u53 12:35Parijs
0 overstappen
Thalys
10:42Breda3u23 14:05Parijs
0 overstappen
Thalys
13:42Breda3u53 17:35Parijs
0 overstappen
Thalys
14:42Breda3u23 18:05Parijs
0 overstappen
Thalys
16:42Breda3u23 20:05Parijs
0 overstappen
Thalys
20:42Breda10u23 07:05Parijs
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
30 sep.
za
01 okt.
zo
02 okt.
ma
03 okt.
di
04 okt.
wo
05 okt.
do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.

De snelste treinen Van Breda Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Snelste reis

3 u 23 m

Gemiddelde

4 u 31 m

Treinen per dag

7

Afstand busreis

350 km

Van de 7 treinen die elke dag vertrekken vanaf Breda naar Parijs rijden 7 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Thalys
14:42Breda3u23 18:05Parijs
0 overstappen
1301Enkele reis
Thalys
10:42Breda3u23 14:05Parijs
0 overstappen
1301Enkele reis
Thalys
06:42Breda3u23 10:05Parijs
0 overstappen
1301Enkele reis
Thalys
16:42Breda3u23 20:05Parijs
0 overstappen
1301Enkele reis
Thalys
08:42Breda3u53 12:35Parijs
0 overstappen
1301Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Breda naar Parijs

distanceAfstand349 km
durationGemiddelde reistijd met de trein2 u 53 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 123
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinreisaanbiedersThalys of Belgian Railways (NMBS/SNCB)

Bij treinreizen van Breda naar Parijs leg je 349 km af, wat bij onze reispartners zoals Thalys of Belgian Railways (NMBS/SNCB) gemiddeld 2 u 53 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 123 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 69. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Breda en arriveren in Paris Gare de Lyon.

Treinmaatschappijen: SNCB en Thalys van Breda naar Parijs

Je kunt bij SNCB en Thalys met de trein van Breda naar Parijs reizen voor slechts € 69. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je reis en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

SNCB
Thalys

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets voor je reis met de trein van Breda naar Parijs.

Maak je plannen om van Breda naar Parijs te reizen? Waarom neem je de trein van SNCB niet? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor reizen met de trein van SNCB laten zien, zodat je op één plek de beste deals kunt vinden voor reizen van Breda naar Parijs. Met de trein van SNCB leg je van Breda naar Parijs 349 km af. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinreizen van Breda naar Parijs, kunt je snel zien of het ticket van SNCB een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de trein van Breda naar Parijs bij SNCB hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app. En daarna kun je lekker gaan genieten van de voorpret.

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende reis met de trein van Breda naar Parijs met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Boek bij Omio je reis met de trein van Breda naar Parijs bij Thalys en geniet van een vlotte en ontspannen reis! Bekijk de meest actuele dienstregelingen van Thalys voor de trein, zodat je meteen de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt zien. Vergelijk de snelste routes van Breda naar Parijs en de voorzieningen die worden aangeboden tegen het tarief van je keuze – en bestel de meest betaalbare tickets voor trein online bij Thalys. De reis van Breda naar Parijs is 349 km en de beste prijs voor een enkele reis van Breda naar Parijs bij Thalys voor een ticket voor trein is minimaal € 69 – als je van tevoren boekt, althans. Als je liever je Thalys -ticket in de Omio-app zoekt, kun je snel zien of het een mobiel ticket is. Zo weet je meteen of je papierloos kunt reizen met trein. Met een digitaal ticket is wachten in de rij bij het treinstation om je ticket voor de trein te kopen mooi verleden tijd. Boek dus snel en gemakkelijk je tickets voor de trein online en geniet van je reis met Thalys.

Welke treinen rijden er van Breda naar Parijs? 

  • Welke spoorwegmaatschappij biedt treinen van Breda naar Parijs aan?
  • Als je een treinreis van Breda naar Parijs wilt maken, reis je met de hogesnelheidstrein Thalys.
  • Rijden er rechtstreekse treinen van Breda naar Parijs?
  • Rechtstreeks treinverkeer tussen Breda en Parijs is niet mogelijk, dus je hebt altijd een overstap, ofwel in Antwerpen, ofwel in Brussel.
  • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
  • De kortste treinreis tussen Breda en Parijs heeft een reisduur van 2 uur en 53 minuten, maar je kunt ook 3 uur en 23 minuten onderweg zijn.
  • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
  • Treinkaartjes voor de Thalys naar Parijs kun je vanaf enkele maanden tot vlak voor je vertrekdatum reserveren.
  • Zijn er treintickets van Thalys bij Omio beschikbaar?
  • Omio geeft je de mogelijkheid om snel en veilig je treintickets naar Parijs online te bestellen.

Welke treinen van Thalys maken een treinreis van Breda naar Parijs?  

Vanaf 6.23 uur tot 19.42 uur kun je ongeveer één keer per uur met de Thalys van Breda naar Parijs reizen. Je treinreis is echter nooit een rechtstreekse. De Thalys vertrekt ofwel vanaf Antwerpen Centraal, ofwel vanaf Brussel Centraal. Het eerste stuk van je reis ben je altijd aangewezen op intercity's van NS. Voor de hogesnelheidstrein van Thalys is plaatsreservering verplicht. In de Thalys heb je de beschikking over snel en draadloos internet en heeft elke zitplaats stopcontacten. Je kunt al na 2 uur en 53 minuten tot 3 uur en 23 minuten reizen in Parijs aankomen. Neem je de laatste Thalys van de dag, dan is je reisduur echter 8 uur en 53 minuten.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Breda?  

Je vertrekpunt is Breda Centraal Station. Dit station is goed bereikbaar met stads- en streekbussen, die op het busplatform stoppen dat op loopafstand van het station ligt. Treinreizigers uit de richting Tilburg-Eindhoven of Den Bosch kunnen snel per trein naar Breda reizen. Breda Centraal is een relatief klein station met een paar winkeltjes en eetgelegenheden.

Op welk treinstation komen treinen aan in Parijs?  

Je Thalys naar Parijs heeft het grote Gare du Nord als eindstation. Vanaf dit station kun je verder met reguliere Franse treinen, of je stapt over op een stadsbus of metro als je eindbestemming in Parijs zelf ligt. Gare du Nord is een knooppunt voor metrolijnen 4 en 5, die beide in noordelijke en zuidelijke richting lopen.

Reistips: treinen van Breda tot Parijs

Reis eenvoudig met de trein naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Breda naar Parijs te reizen.
FAQs
Treintickets van Breda naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 69 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De treinticketprijs voor een reis van Breda naar Parijs is gemiddeld € 123  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt reserveren.
De afstand van Breda naar Parijs per trein bedraagt ongeveer 349 km.
De reisduur met de trein van Breda naar Parijs kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 2 u 53 min.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Breda naar Parijs reizen, vertrekken in Breda vanaf Breda en stappen in Parijs uit op Paris Gare de Lyon.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Breda, wat op ongeveer 3.5 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Paris Gare de Lyon, dat op 3.1 km van het stadscentrum ligt.

Als je de trein van Breda naar Parijs, neemt biedt Thalys of Belgian Railways (NMBS/SNCB) de beste manier om snel naar Parijs te komen. Je kunt ook alle treinreisaanbieders bekijken die vervoersdiensten van Breda naar Parijs aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Een eerste de trein voor deze reis vertrekt van Breda om 06: 42. Een laatste de trein vertrekt van Breda om 20: 42. Check Omio voor de recentste de trein dienstregeling van Breda naar Parijs en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Breda naar Parijs gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 123. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Breda naar Parijs zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Veel reizigers die per trein in Parijs aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je erover denkt om Londen, Barcelona of Amsterdam te verkennen vanuit Parijs, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Breda
Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal