Trein van Bruchsal naar Straatsburg

De goedkoopste treinreizen Van Bruchsal Naar Straatsburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

25

Gemiddelde

40

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn with connection
15:26Bruchsal1u22 16:48Straatsburg
0 overstappen
251Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
16:48Bruchsal1u25 18:13Straatsburg
0 overstappen
561Enkele reis

Treintijden & routes Bruchsal naar Straatsburg

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn with connection
15:26Bruchsal1u22 16:48Straatsburg
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
16:48Bruchsal1u25 18:13Straatsburg
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Bruchsal Naar Straatsburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u 22 m

Gemiddelde

1 u 23 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

87 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Bruchsal naar Straatsburg rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn with connection
15:26Bruchsal1u22 16:48Straatsburg
0 overstappen
251Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
16:48Bruchsal1u25 18:13Straatsburg
0 overstappen
561Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Bruchsal naar Straatsburg

distanceAfstand86 km
durationGemiddelde treinduur1 h 3 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 29
frequencyTren frequentie10 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Met treinen van Bruchsal naar Straatsburg leg je reis 86 km af wat gemiddeld 1 h 3 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Normaalgesproken zijn er er zijn 10 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 29 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 21. Reizigers vertrekken het vaakst van Bruchsal en arriveren in Strasbourg.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Bruchsal naar Straatsburg

Reis met de tren van Bruchsal naar Straatsburg vanaf € 21 met Omio’s Deutsche Bahn partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Bruchsal en Straatsburg. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn treinen van Bruchsal tot Straatsburg, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 h 58 min
  • Gemiddelde prijs: € 21
  • Deutsche Bahn frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Bruchsal tot Straatsburg

Reis eenvoudig met de trein naar Straatsburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bruchsal naar Straatsburg te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Straatsburg naar Bruchsal te reizen is per trein en dat hoeft maar € 21 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Bruchsal naar Straatsburg bij Omio te kopen.
De tren prijs tussen Bruchsal en Straatsburg is gemiddeld € 29  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van Bruchsal naar Straatsburg per trein is ongeveer 86 km.
The gemiddelde reistijd per trein van Bruchsal naar Straatsburg is 1 h 3 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Bruchsal naar Straatsburg.

Voordat je je trip van Bruchsal naar Straatsburg gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Bruchsal, vertrekken van Bruchsal en op Strasbourg aankomen in Straatsburg.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Bruchsal en reizen ongeveer 739 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Strasbourg en moeten ongeveer 762 m reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Straatsburg.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Bruchsal naar Straatsburg te brengen per trein. Op de route naar Straatsburg vanuit Bruchsal kun je reizen met Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken voor de route van Bruchsal naar Straatsburg, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Gemiddeld, er zijn 10 treinen keer per dag van Bruchsal naar Straatsburg. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Bruchsal om 05: 33. Een laatste tren vertrekt van Bruchsal om 16: 48. Check Omio voor de recentste tren dienstregeling van Bruchsal naar Straatsburg en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
De prijs van een treintickets enkele reis van Bruchsal naar Straatsburg kost gemiddeld € 29 als je de komende week gaat reserveren. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Bruchsal naar Straatsburg een paar maanden van te voren boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Straatsburg, reizen ook vaak naar Parijs, Lyon of Stuttgart. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Straatsburg en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Bruchsal naar Straatsburg zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Bruchsal naar Straatsburg te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Bruchsal naar Straatsburg te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Bruchsal naar Straatsburg vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bruchsal
Straatsburg

Meer reisopties per trein van Bruchsal naar Straatsburg

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal