Trein van Brussel naar Bern

De goedkoopste treinreizen Van Brussel Naar Bern

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

88

Gemiddelde

171

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
20:56Brussel-Midi13u00 09:56Bern, Bhf
6 overstappen
881Enkele reis
2e goedkoopste
12:25Brussel-Midi8u31 20:56Bern, Bhf
1 overstap
1401Enkele reis
14:25Brussel-Midi7u59 22:24Bern, Bhf
3 overstappen
2001Enkele reis
12:25Brussel-Midi8u01 20:26Bern, Bhf
2 overstappen
2001Enkele reis
14:25Brussel-Midi8u01 22:26Bern, Bhf
2 overstappen
2001Enkele reis

Treintijden & routes Brussel naar Bern

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
12:25Brussel-Midi8u01 20:26Bern, Bhf
2 overstappen
12:25Brussel-Midi7u56 20:21Bern, Bhf
3 overstappen
12:25Brussel-Midi8u31 20:56Bern, Bhf
1 overstap
14:25Brussel-Midi7u59 22:24Bern, Bhf
3 overstappen
14:25Brussel-Midi8u01 22:26Bern, Bhf
2 overstappen
20:56Brussel-Midi13u00 09:56Bern, Bhf
6 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste treinen Van Brussel Naar Bern

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

7 u 56 m

Gemiddelde

8 u 54 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

489 km

Het is lastig om van Brussel naar Bern te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
12:25Brussel-Midi7u56 20:21Bern, Bhf
3 overstappen
2001Enkele reis
2e snelste
14:25Brussel-Midi7u59 22:24Bern, Bhf
3 overstappen
2001Enkele reis
12:25Brussel-Midi8u01 20:26Bern, Bhf
2 overstappen
2001Enkele reis
14:25Brussel-Midi8u01 22:26Bern, Bhf
2 overstappen
2001Enkele reis
12:25Brussel-Midi8u31 20:56Bern, Bhf
1 overstap
1401Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Brussel naar Bern

distanceAfstand489 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein8 u 31 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 81
frequencyFrequentie10 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of Thalys

Bij treinreizen van Brussel naar Bern leg je reis 489 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of Thalys gemiddeld 8 u 31 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 10 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 81 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 64. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Bruxelles-Midi en arriveren in Bern, Bahnhof Postautostation.

Treinmaatschappijen: Thalys en Deutsche Bahn van Brussel naar Bern

Je kunt reizen met een tren tussen Brussel en Bern met Thalys en Deutsche Bahn voor slechts € 64. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Thalys
Deutsche Bahn

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Brussel naar Bern met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Op zoek naar een tren tussen Brussel en Bern? Thalys is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de tussen Brussel en Bern. Als officiële reispartner van Thalys laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de treinen van Thalys zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste treinen van Brussel naar Bern vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor de trein die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Brussel naar Bern, kun je snel zien of het ticket van Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je tren voor de Brussel - Bern nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met Thalys!

Thalys Brussel naar Bern tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 8 u 34 min
  • Thalys frequentie: 10 per dag

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Brussel naar Bern. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Reistips: treinen van Brussel tot Bern

Reis eenvoudig met de trein naar Bern. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Bern te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Brussel naar Bern zijn € 64. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Brussel naar Bern boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
De treinticketprijs voor een reis van Brussel naar Bern is gemiddeld € 81  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt reserveren.
Bij de route van Brussel naar Bern per trein leg je ongeveer 489 km  af.
De gemiddelde reistijd met de trein van Brussel naar Bern is 8 u 31 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je treintickets van Brussel naar Bern koopt.

Voordat je je reis van Brussel naar Bern gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Brussel vanaf Bruxelles-Midi vertrekken en in Bern aankomen op Bern, Bahnhof Postautostation.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Bruxelles-Midi en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.4 km naar het treinstation in Bern, Bahnhof Postautostation af.

Als je de trein van Brussel naar Bern, neemt biedt Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of Thalys de beste manier om snel naar Bern te komen. Je kunt ook alle treinmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Brussel naar Bern aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Het gemiddelde aantal treinreizen dat per dag vertrekt vanaf Brussel naar Bern is 10. De treinen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de trein van Brussel naar Bern vertrekt om 08: 25   en een laatste de trein voor deze vertrekt om 18: 56. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de trein van Brussel naar Bern tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Over het algemeen raden we aan tickets voor treinreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Als je je treintickets van Brussel naar Bern binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 81 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je treintickets van Brussel naar Bern een paar maanden van tevoren.
Je trein trip van Brussel naar Bern hoeft helemaal niet te eindigen in Bern. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Bern die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Zürich, Parijs of Genève. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Zürich, Parijs of Genève te gaan op Omio!
Als je per trein wilt reizen van Brussel naar Bern met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je de trein tussen Brussel en Bern, zowel vooraf als tijdens je reis.
Check Omio om de beste treinreizen te vergelijken als je van Brussel naar Bern wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op één plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Bern

Meer reisopties per trein van Brussel naar Bern

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal