Trein van Brussel naar Bordeaux

De goedkoopste treinreizen Van Brussel Naar Bordeaux

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

129

Gemiddelde

193

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
16:17Brussel-Midi5u00 21:17Bordeaux Saint-Jean
2 overstappen
1291Enkele reis
16:17Brussel-Midi5u48 22:05Bordeaux Saint-Jean
1 overstap
2561Enkele reis

Treintijden & routes Brussel naar Bordeaux

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
16:17Brussel-Midi5u00 21:17Bordeaux Saint-Jean
2 overstappen
16:17Brussel-Midi5u48 22:05Bordeaux Saint-Jean
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.
ma
18 jul.

De snelste treinen Van Brussel Naar Bordeaux

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

5 u

Gemiddelde

5 u 24 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

762 km

Het is lastig om van Brussel naar Bordeaux te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
16:17Brussel-Midi5u00 21:17Bordeaux Saint-Jean
2 overstappen
1291Enkele reis
16:17Brussel-Midi5u48 22:05Bordeaux Saint-Jean
1 overstap
2561Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Brussel naar Bordeaux

distanceAfstand762 km
durationGemiddelde treinduur4 h 57 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 171
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinmaatschappijenTGV, Thalys, SNCF | TGV of SNCF | TGV INOUI

Met treinen van Brussel naar Bordeaux leg je reis 762 km af wat gemiddeld 4 h 57 min duurt bij onze reispartners zoals TGV, Thalys, SNCF | TGV of SNCF | TGV INOUI. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 119 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 171. Reizigers vertrekken het vaakst van Bruxelles-Midi en arriveren in Bordeaux Saint-Jean.

Treinmaatschappijen: Thalys van Brussel naar Bordeaux

Vind de beste treinen van Brussel naar Bordeaux met Omio's reispartners Thalys vanaf € 119. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Brussel naar Bordeaux met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Vind goedkope tickets voor de treinen tussen Brussel en Bordeaux van Thalys op Omio. Omio kan je helpen de beste deals en prijzen te vinden voor een tren en dat allemaal op één plek. We tonen je de meest actuele dienstregeling voor Brussel naar Bordeaux met de tren van Thalys, de nieuwste ticketaanbiedingen voor trein en andere reisinformatie. Voor de tussen Brussel en Bordeaux, inclusief informatie over bagagebeleid en voorzieningen aangeboden aan boord, zit je goed bij Omio. Als je zoekt naar treinen tussen Brussel en Bordeaux in de Omio-app, kun je controleren of de beschikbare tickets van Thalys mobiele tickets voor de treinen zijn, wat het nog handiger voor je maakt om papierloos op reis te gaan. Bekijk de dienstregeling voor een tren van Thalys voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste beschikbare route om vanaf Brussel naar Bordeaux te gaan en boek gemakkelijk vervolgens een goedkope ticket voor de tren afhankelijk van het klassetarief dat je kiest. Leun achterover en geniet van je aanstaande tren tussen Brussel en Bordeaux met Thalys!

Reistips: treinen van Brussel tot Bordeaux

Reis eenvoudig met de trein naar Bordeaux. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Bordeaux te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Bordeaux naar Brussel te reizen is per trein en dat hoeft maar € 119 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Brussel naar Bordeaux bij Omio te kopen.
De tren prijs van Brussel naar Bordeaux is gemiddeld € 171  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De tren afstand van Brussel naar Bordeaux is circa 762 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Brussel naar Bordeaux per trein is 4 h 57 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Brussel naar Bordeaux.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Brussel naar Bordeaux is het heel fijn om te weten dat Bruxelles-Midi het meest populaire tren station is voor reizigers die van Brussel vertrekken en dat Bordeaux Saint-Jean het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Bordeaux.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Bruxelles-Midi en reizen ongeveer 2.4 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Bordeaux Saint-Jean en moeten ongeveer 3 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Bordeaux.

Als je een tren neemt van Brussel naar Bordeaux, biedt TGV, Thalys, SNCF | TGV of SNCF | TGV INOUI de beste manier om snel naar Bordeaux te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Brussel naar Bordeaux en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Brussel naar Bordeaux is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Brussel om 05: 17. Een laatste tren vertrekt van Brussel om 14: 17. Check Omio voor de recentste tren dienstregeling van Brussel naar Bordeaux en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
De prijs van een treintickets enkele reis van Brussel naar Bordeaux kost gemiddeld € 171 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Brussel naar Bordeaux een paar maanden van te voren boeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Brussel naar Bordeaux reizen, is Bordeaux niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Bordeaux die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Toulouse of Barcelona. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je per trein wilt reizen van Brussel naar Bordeaux met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Brussel en Bordeaux, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Brussel naar Bordeaux zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Brussel naar Bordeaux.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Bordeaux

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal