Trein van Brussel naar Straatsburg

De goedkoopste treinreizen Van Brussel Naar Straatsburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

96

Gemiddelde

142

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
18:17Brussel-Midi3u41 21:58Straatsburg
0 overstappen
961Enkele reis
16:17Brussel-Midi4u24 20:41Straatsburg
2 overstappen
1521Enkele reis
07:17Brussel-Midi3u48 11:05Straatsburg
0 overstappen
1781Enkele reis

Treintijden & routes Brussel naar Straatsburg

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
07:17Brussel-Midi3u48 11:05Straatsburg
0 overstappen
16:17Brussel-Midi4u24 20:41Straatsburg
2 overstappen
18:17Brussel-Midi3u41 21:58Straatsburg
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste treinen Van Brussel Naar Straatsburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

3 u 41 m

Gemiddelde

3 u 57 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

351 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Brussel naar Straatsburg rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
18:17Brussel-Midi3u41 21:58Straatsburg
0 overstappen
961Enkele reis
07:17Brussel-Midi3u48 11:05Straatsburg
0 overstappen
1781Enkele reis
16:17Brussel-Midi4u24 20:41Straatsburg
2 overstappen
1521Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Brussel naar Straatsburg

distanceAfstand350 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein3 u 41 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 90
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de trein per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn with connection, SNCF | ICE, TGV, SNCF | TGV INOUI of SNCF | TGV

Bij treinreizen van Brussel naar Straatsburg leg je reis 350 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection, SNCF | ICE, TGV, SNCF | TGV INOUI of SNCF | TGV gemiddeld 3 u 41 min duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de trein diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 69 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 90. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Bruxelles-Midi en arriveren in Strasbourg.

Treinmaatschappijen: TGV van Brussel naar Straatsburg

Vind de beste treinen tussen Brussel en Straatsburg met Omio-reispartners als TGV al vanaf € 69. We kunnen ideale deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

TGV

Snel en comfortabel reizen met de SNCF TGV tussen Brussel en Straatsburg? Voor de 350 km lange tussen Brussel en Straatsburg kun je eenvoudig online en in het Nederlands treinkaartjes boeken bij Omio. Bekijk nu de actuele dienstregeling van de TGV en boek eenvoudig goedkope SNCF-tickets van Brussel naar Straatsburg! Bij Omio vind je alle informatie over vertrek, aankomst, tussenstops, reistijden en spaaraanbiedingen voor je treinreis tussen Brussel en Straatsburg.

De SNCF is de belangrijkste spoorwegmaatschappij in Frankrijk en biedt een breed scala aan tickettypes, zoals de goedkope Prem-tickets, standaardtickets genaamd Loisir, en Pro-tickets voor meer flexibiliteit. Vind het ideale ticket voor je treinreis tussen Brussel en Straatsburg. De SNCF biedt ook kortingskaarten aan, zoals jeugd- en seniorenkaarten, die je kunt toevoegen wanneer je je SNCF-ticket bij Omio boekt om kortingen te ontvangen. Profiteer van aanbiedingen en tarieven zoals weekendtickets. De SNCF biedt op haar routes verschillende soorten treinen aan, zoals de hogesnelheidstrein TGV, de klassieke intercity en de TER, de regionale trein van de SNCF. In de ultramoderne TGV-treinen, die de langeafstandsroutes en de Kanaaltunnel rijden, vind je het restaurant aan boord, een bar, wagons met airconditioning en gratis wifi en in sommige gevallen service bij je stoel.

Reistips: treinen van Brussel tot Straatsburg

Reis eenvoudig met de trein naar Straatsburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Straatsburg te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Brussel naar Straatsburg zijn al verkrijgbaar vanaf € 69, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste treinticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De prijs voor de trein bedraagt gemiddeld € 90  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
Met de trein van van Brussel naar Straatsburg is ongeveer 350 km.
De gemiddelde reistijd met de trein van Brussel naar Straatsburg is 3 u 41 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je treintickets van Brussel naar Straatsburg koopt.

Voordat je je reis van Brussel naar Straatsburg gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Brussel vanaf Bruxelles-Midi vertrekken en in Straatsburg aankomen op Strasbourg.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Bruxelles-Midi en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.4 km naar het treinstation in Strasbourg af.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de trein van Brussel naar Straatsburg te brengen. Op de route naar Straatsburg vanuit Brussel kun je reizen met Deutsche Bahn with connection, SNCF | ICE, TGV, SNCF | TGV INOUI of SNCF | TGV. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te bekijken voor de route van Brussel naar Straatsburg, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, 1 directe reis met de trein per dag van Brussel naar Straatsburg. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de trein via SNCF | TGV. Het is slim op tijd je treintickets te boeken omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld 1 reis met de trein per dag van Brussel naar Straatsburg. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste de trein voor deze reis vertrekt van Brussel om 05: 17. Een laatste de trein vertrekt van Brussel om 17: 17. Check Omio voor de recentste de trein tijden van Brussel naar Straatsburg en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Over het algemeen raden we aan tickets voor treinreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Als je je treintickets van Brussel naar Straatsburg binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 90 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je treintickets van Brussel naar Straatsburg een paar maanden van tevoren.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Straatsburg, reizen ook vaak naar Parijs, Lyon of Stuttgart. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Straatsburg en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Brussel naar Straatsburg zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je de trein, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de de trein van Brussel naar Straatsburg te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Check Omio om de beste treinreizen te vergelijken als je van Brussel naar Straatsburg wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op één plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Straatsburg

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal