Trein van Cádiz naar Granada

wo 24 jul
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
24 jul
do
25 jul
vr
26 jul
za
27 jul
zo
28 jul
ma
29 jul
di
30 jul
wo
31 jul
do
01 aug
vr
02 aug
za
03 aug
zo
04 aug
ma
05 aug
di
06 aug
wo
07 aug
do
08 aug
vr
09 aug
za
10 aug
zo
11 aug
ma
12 aug
di
13 aug

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Cádiz naar Granada

distanceAfstand250 km
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinmaatschappijenRenfe, Renfe (6), Renfe Torre del Oro, Renfe (13), Renfe (3) of AVE

Bij treinreizen van Cádiz naar Granada leg je 250 km af, met onze reispartners zoals Renfe, Renfe (6), Renfe Torre del Oro, Renfe (13), Renfe (3) of AVE. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Cadiz en arriveren in Granada.

Treinreisaanbieders: Renfe, Renfe (6) en Renfe Torre del Oro van Cádiz naar Granada

Met Omio reis je bij Renfe, Renfe (6) en Renfe Torre del Oro met treinreizen van Cádiz naar Granada. Bij het vergelijken van dienstregelingen en tickets laten we je indien beschikbaar ook andere opties zien met meerdere aansluitingen of andere reisopties.

Renfe is de nationale aanbieder van reizen met de trein in Spanje. Het bedrijf vervoert die vracht en passagiers over het uitgebreide spoorwegnet van Spanje en op internationale routes naar het naburige Frankrijk en Portugal. Renfe heeft een breed scala aan tickettypes die bij je budget passen, zoals de Basic, Elige en Premium. Renfe biedt ook kortingskaarten zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50 voor gekwalificeerde reizigers. Je kunt deze spaaraanbiedingen en kortingskaarten op Omio gebruiken bij het boeken van je reis van Cádiz naar Granada. Renfe heeft een enorme vloot van treinreizen met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid. De Renfe AVE- treinreizen rijden op hoge snelheid en doen de langeafstandsroutes, Alvia- treinreizen rijden op hoge snelheid en normale snelheid op binnenlandse routes, Altaria bedient binnenlandse routes naar Zuid-Spanje, Euromed biedt binnenlandse routes langs de kust van de Middellandse Zee, Avant- treinreizen rijden op regionale woon-werkroutes en Trenhotel biedt nachtroutes met de trein aan.

Reistips: treinen van Cádiz tot Granada

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Granada. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Cádiz naar Granada te reizen.
FAQs
Neem de Cádiz naar Granada de trein met Renfe, Renfe (6), Renfe Torre del Oro, Renfe (13), Renfe (3) of AVE. Het is echter altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van Cádiz naar Granada te bekijken, omdat er verschillen kunnen zijn in de aangeboden voorzieningen.

Passagiers stappen het meest in de de trein bij Cadiz, dat zich ongeveer van het stadscentrum bevindt, en ze stappen uit bij Granada, dat zich van het stadscentrum bevindt.

Een dagtocht naar Granada vanuit Cádiz is de moeite waard met een reistijd van min heen en terug. Controleer met de Omio-app   de beste manier om te reizen.
Ja, u kunt een de bus nemen om van Cádiz naar Granada te maken.

Meer reisopties per trein van Cádiz naar Granada

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal