Trein van Dax naar Rijsel

De goedkoopste treinreizen Van Dax Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

99

Gemiddelde

108

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

SNCF | TGV INOUI
12:31Dax5u17 17:48Rijsel
0 overstappen
991Enkele reis
SNCF | Intercités de nuit
18:37Dax13u11 07:48Rijsel
0 overstappen
1171Enkele reis

Treintijden & routes Dax naar Rijsel

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
SNCF | TGV INOUI
12:31Dax5u17 17:48Rijsel
0 overstappen
SNCF | Intercités de nuit
18:37Dax13u11 07:48Rijsel
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.

De snelste treinen Van Dax Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

5 u 17 m

Gemiddelde

9 u 14 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

830 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Dax naar Rijsel rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

SNCF | TGV INOUI
12:31Dax5u17 17:48Rijsel
0 overstappen
991Enkele reis
SNCF | Intercités de nuit
18:37Dax13u11 07:48Rijsel
0 overstappen
1171Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Dax naar Rijsel

distanceAfstand829 km
durationGemiddelde treinduur5 h 29 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 121
frequencyTren frequentie6 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinreisaanbiedersSNCF | TGV INOUI of SNCF | TGV

Met treinen van Dax naar Rijsel leg je reis 829 km af wat gemiddeld 5 h 29 min duurt bij onze reispartners zoals SNCF | TGV INOUI of SNCF | TGV. Normaalgesproken zijn er er zijn 6 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 121 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 92. Reizigers vertrekken het vaakst van Gare de Dax en arriveren in Lille Flandres.

Reistips: treinen van Dax tot Rijsel

Reis eenvoudig met de trein naar Rijsel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Dax naar Rijsel te reizen.
FAQs
Treintickets van Dax naar Rijsel zijn al verkrijgbaar vanaf € 92 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De tren prijs tussen Dax en Rijsel is gemiddeld € 121  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De tren afstand van Dax naar Rijsel is circa 829 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Dax naar Rijsel per trein is 5 h 29 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Dax naar Rijsel.

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Dax is Gare de Dax. In Rijsel is het meest populaire treinstation onder reizigers Lille Flandres.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Gare de Dax en reizen ongeveer 1.3 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Lille Flandres en moeten ongeveer 1.6 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Rijsel.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Dax naar Rijsel te brengen per trein. Op de route naar Rijsel vanuit Dax kun je reizen met SNCF | TGV INOUI of SNCF | TGV. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Dax naar Rijsel, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Dax naar Rijsel is 6 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een vroegste tren vertrekkend vanaf Dax naar Rijsel vertrekt om 05: 13. Een laatste tren vertrekkend vanaf Dax naar Rijsel vertrekt om 18: 37. Je vindt de recentste Dax naar Rijsel tren tijden op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Rijsel, reizen ook vaak naar Parijs, Brussel of Londen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Rijsel en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Als je per trein wilt reizen van Dax naar Rijsel met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Dax en Rijsel, zowel vooraf als tijdens je reis.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Dax naar Rijsel te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Dax naar Rijsel vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rijsel

Meer reisopties per trein van Dax naar Rijsel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal