VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
13Ns_ic
5Flixbus
zo
17 okt.
13Ns_ic
4Flixbus
ma
18 okt.
13Ns_ic
4Flixbus
di
19 okt.
13Ns_ic
5Flixbus
wo
20 okt.
13Ns_ic
4Flixbus
do
21 okt.
13Ns_ic
4Flixbus
vr
22 okt.
Vind prijzen
4Flixbus
za
23 okt.
13Ns_ic
5Flixbus
zo
24 okt.
13Ns_ic
4Flixbus
ma
25 okt.
13Ns_ic
4Flixbus
di
26 okt.
13Ns_ic
4Flixbus
wo
27 okt.
13Ns_ic
3Flixbus
do
28 okt.
13Ns_ic
4Flixbus
vr
29 okt.
Vind prijzen
4Flixbus
za
30 okt.
Vind prijzen
4Flixbus
zo
31 okt.
13Ns_ic
4Flixbus
ma
1 nov.
13
4Flixbus
di
2 nov.
13Ns_ic
4Flixbus
wo
3 nov.
13Ns_ic
3Flixbus
do
4 nov.
Vind prijzen
3Flixbus
vr
5 nov.
13Ns_ic
3Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Treinen van Den Haag naar Amsterdam

Het treinverkeer tussen het administratieve centrum van Nederland en de grootste stad van het land is snel en gemakkelijk met zeer frequente dagelijkse verbindingen tussen Den Haag en Amsterdam. De 24-uurs service werkt vanuit drie stations in Den Haag en duurt ongeveer 50 minuten om Amsterdam Centraal te bereiken. Op piekmomenten zijn er om de 15 minuten verbindingen, zodat passagiers nooit te lang hoeven te wachten op de volgende dienst naar Amsterdam.

Welke treinmaatschappijen reizen van Den Haag naar Amsterdam?

De Nederlandse Spoorwegen (NS) verzorgt alle directe treinen van Den Haag naar Amsterdam. Een deel van de diensten op deze lijn zijn NS International treinen. Treinen vertrekken vanuit drie stations in Den Haag: Hollands Spoor, Moerwijk en Laan van NOI.

Hoe lang rijdt de trein van Den Haag naar Amsterdam?

De snelste directe trein van de NS van Den Haag naar Amsterdam duurt 46 minuten om de reis van 38 mijl naar het noordoosten te overbruggen. Afhankelijk van de tijd en de route nemen andere verbindingen vanuit Den Haag twee tot 15 minuten langer de tijd om Amsterdam te bereiken.

Hoeveel treinen zijn er van Den Haag naar Amsterdam?

De NS dienstregeling voor treinen van Den Haag naar Amsterdam is een 24-uurs dienstregeling, zeven dagen per week. In de vroege ochtenduren zijn er ongeveer elk uur diensten vanuit Den Haag, maar op piekmomenten zijn er tot zes treinen per uur, met een keuze uit verschillende vertrekstations.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor treinen van Den Haag naar Amsterdam?

Vertrekstation: Aan de zuidoostkant van het centrum van Den Haag ligt Hollands Spoor, het belangrijkste intercitystation en hogesnelheidstreinstation van Den Haag, aan de zuidoostkant van het centrum. Het kleinere station Moerwijk ligt aan de zuidkant van de stad en de Laan van NOI ligt net ten oosten van het centrum. Alle stations hebben lokale bus- of tramverbindingen, coffeeshops, krantenwinkels, kruidenierswinkels en taxistandplaatsen,

Aankomst treinstation: Amsterdam Centraal is een van de belangrijkste treinknooppunten van Europa en ligt aan de noordzijde van het centrum van de stad, met aansluitingen op de veerverbindingen vanaf het aangrenzende waterfrontstation en op veel van de tramlijnen van de stad, die stoppen bij het eindpunt bij de hoofdingang. Faciliteiten op het station zijn onder andere een voedselsupermarkt, fietsverhuur, bagageopslag, koffiebars en fast food outlets.

Reistips

Treinreizen van Den Haag naar Amsterdam
Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig trein ticket van Den Haag naar Amsterdam?
Trein tickets van Den Haag naar Amsterdam hoeven niet meer dan € 13 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor trein tickets van Den Haag naar Amsterdam voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per tren van Den Haag naar Amsterdam?
Reizen per tren van Den Haag naar Amsterdam kost gemiddeld € 13. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Hoe ver is het van Den Haag naar Amsterdam per trein?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Den Haag naar Amsterdam? De afstand tussen Den Haag en Amsterdam per trein is ongeveer 52 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Den Haag naar Amsterdam te vinden.
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Den Haag naar Amsterdam?
De reis per trein van Den Haag naar Amsterdam duurt gemiddeld 47 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Den Haag naar Amsterdam.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Den Haag naar Amsterdam?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Den Haag naar Amsterdam, vertrekken meestal van Den Haag Centraal in Den Haag en komen aan op Amsterdam Centraal in Amsterdam. Het is altijd handig om deze in Den Haag en Amsterdam te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Hoe ver van het centrum in Den Haag en Amsterdam zijn de belangrijkste?

Als je van plan bent een tren vanuit Den Haag te nemen, hou er dan rekening mee dat je 1 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Den Haag Centraal. Als je aankomt in Amsterdam per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Amsterdam Centraal, naar het centrum.

Is er een rechtstreekse tren van Den Haag naar Amsterdam?
Als je een rechtstreekse tren wilt nemen van Den Haag naar Amsterdam, zou je gebruik kunnen maken van Ns_ic. Als er geen rechtstreekse verbindingen zijn van Den Haag naar Amsterdam, check dan andere beschikbare verbindingen op Omio en combineer de beste aanbiedingen om snel in Amsterdam te kunnen komen.
Kan ik een retour trein ticket kopen van Den Haag naar Amsterdam?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Den Haag naar Amsterdam per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Den Haag naar Amsterdam in de Omio app.
Als ik aankom in Amsterdam vanuit Den Haag per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Amsterdam?
Voor veel van onze klanten die per trein van Den Haag naar Amsterdam reizen, is Amsterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Amsterdam die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Den Haag naar Amsterdam reizen? Kan ik per trein reizen?
Het is goed mogelijk om van Den Haag naar Amsterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Den Haag naar Amsterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Den Haag
Amsterdam
Den Haag Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen