VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
20 jan.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
vr
21 jan.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
za
22 jan.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
zo
23 jan.
13Ns
4BlaBlaCar Bus
ma
24 jan.
13Ns_ic
4Flixbus
di
25 jan.
13Ns_ic
4Flixbus
wo
26 jan.
13Ns
Vind prijzen
do
27 jan.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
vr
28 jan.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
za
29 jan.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
zo
30 jan.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
ma
31 jan.
13Ns_ic
4Flixbus
di
1 feb.
13Ns_ic
3Flixbus
wo
2 feb.
13Ns_ic
4Flixbus
do
3 feb.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
vr
4 feb.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
za
5 feb.
Vind prijzen
4BlaBlaCar Bus
zo
6 feb.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
ma
7 feb.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus
di
8 feb.
13Ns_ic
4BlaBlaCar Bus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Den Haag naar Amsterdam

distanceAfstand52 km
durationGemiddelde treinduur49 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 13
changesDirecte trenJa

Met treinen van Den Haag naar Amsterdam leg je reis 52 km af wat gemiddeld 49 min duurt bij onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 13 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 13. Reizigers vertrekken het vaakst van Den Haag Centraal en arriveren in Amsterdam Centraal.

Treinen van Den Haag naar Amsterdam

Het treinverkeer tussen het administratieve centrum van Nederland en de grootste stad van het land is snel en gemakkelijk met zeer frequente dagelijkse verbindingen tussen Den Haag en Amsterdam. De 24-uurs service werkt vanuit drie stations in Den Haag en duurt ongeveer 50 minuten om Amsterdam Centraal te bereiken. Op piekmomenten zijn er om de 15 minuten verbindingen, zodat passagiers nooit te lang hoeven te wachten op de volgende dienst naar Amsterdam.

Welke treinmaatschappijen reizen van Den Haag naar Amsterdam?

De Nederlandse Spoorwegen (NS) verzorgt alle directe treinen van Den Haag naar Amsterdam. Een deel van de diensten op deze lijn zijn NS International treinen. Treinen vertrekken vanuit drie stations in Den Haag: Hollands Spoor, Moerwijk en Laan van NOI.

Hoe lang rijdt de trein van Den Haag naar Amsterdam?

De snelste directe trein van de NS van Den Haag naar Amsterdam duurt 46 minuten om de reis van 38 mijl naar het noordoosten te overbruggen. Afhankelijk van de tijd en de route nemen andere verbindingen vanuit Den Haag twee tot 15 minuten langer de tijd om Amsterdam te bereiken.

Hoeveel treinen zijn er van Den Haag naar Amsterdam?

De NS dienstregeling voor treinen van Den Haag naar Amsterdam is een 24-uurs dienstregeling, zeven dagen per week. In de vroege ochtenduren zijn er ongeveer elk uur diensten vanuit Den Haag, maar op piekmomenten zijn er tot zes treinen per uur, met een keuze uit verschillende vertrekstations.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor treinen van Den Haag naar Amsterdam?

Vertrekstation: Aan de zuidoostkant van het centrum van Den Haag ligt Hollands Spoor, het belangrijkste intercitystation en hogesnelheidstreinstation van Den Haag, aan de zuidoostkant van het centrum. Het kleinere station Moerwijk ligt aan de zuidkant van de stad en de Laan van NOI ligt net ten oosten van het centrum. Alle stations hebben lokale bus- of tramverbindingen, coffeeshops, krantenwinkels, kruidenierswinkels en taxistandplaatsen,

Aankomst treinstation: Amsterdam Centraal is een van de belangrijkste treinknooppunten van Europa en ligt aan de noordzijde van het centrum van de stad, met aansluitingen op de veerverbindingen vanaf het aangrenzende waterfrontstation en op veel van de tramlijnen van de stad, die stoppen bij het eindpunt bij de hoofdingang. Faciliteiten op het station zijn onder andere een voedselsupermarkt, fietsverhuur, bagageopslag, koffiebars en fast food outlets.

Reistips: Treinreizen van Den Haag naar Amsterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een tren van Den Haag naar Amsterdam zijn?

De goedkoopste manier om van Amsterdam naar Den Haag te reizen is per trein en dat hoeft maar € 13 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Den Haag naar Amsterdam bij Omio te kopen.

Wat is de prijs van een treinkaartje van Den Haag naar Amsterdam?

Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt reserveren in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Den Haag naar Amsterdam gemiddeld € 13  kost.

Hoe ver is het van Den Haag naar Amsterdam per trein?

De afstand van tussen Den Haag en Amsterdam per trein is bij benadering 52 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Den Haag naar Amsterdam per trein?

Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Den Haag naar Amsterdam. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Den Haag naar Amsterdam te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 49 min.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Amsterdam naar Den Haag?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Den Haag naar Amsterdam, vertrekken meestal van Den Haag Centraal in Den Haag en komen aan op Amsterdam Centraal in Amsterdam. Het is altijd handig om deze treinstations in Den Haag en Amsterdam te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het treinstation in Den Haag? Waar is het treinstation in Amsterdam?

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Den Haag Centraal, en ligt 1.9 km van het stadscentrum Den Haag.

Het meest populaire aankomst treinstation, Amsterdam Centraal, ligt 916 m van het stadscentrum van Amsterdam.

Hoe vind ik een route per trein van Den Haag naar Amsterdam zonder overstap?

Als je naar een directe tren zoekt vanaf Den Haag naar Amsterdam, overweeg dan te reizen met Ns_ic. Non-stop treindiensten geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je treintickets boekt.

Hoe vroeg moet ik treintickets aanschaffen voor Den Haag naar Amsterdam om de beste aanbiedingen te krijgen?

De prijs van een treintickets enkele reis van Den Haag naar Amsterdam kost gemiddeld € 13 als je de komende week gaat reserveren. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets tussen Den Haag en Amsterdam een paar maanden van te voren boeken.

Ben je van plan om van Den Haag naar Amsterdam te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die je ook zou kunnen bezoeken.

Veel van onze klanten die een reis naar Amsterdam per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Amsterdam naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik reizen per trein van Den Haag naar Amsterdam met de Omio-app?

Je kunt je treintickets van Den Haag naar Amsterdam zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Den Haag naar Amsterdam tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Den Haag naar Amsterdam te komen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Den Haag naar Amsterdam te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Den Haag naar Amsterdam vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Den Haag
Amsterdam
Den Haag Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen