Trein van Den Haag naar Bern

De goedkoopste treinreizen Van Den Haag Naar Bern

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

50

Gemiddelde

74

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
18:10Den Haag11u16 05:26Bern
0 overstappen
501Enkele reis
NS International | IC
17:48Den Haag11u38 05:26Bern
0 overstappen
501Enkele reis
NS International
18:33Den Haag10u53 05:26Bern
0 overstappen
901Enkele reis
Deutsche Bahn
18:55Den Haag16u01 10:56Bern
0 overstappen
901Enkele reis
Deutsche Bahn
10:53Den Haag9u03 19:56Bern
0 overstappen
901Enkele reis

Treintijden & routes Den Haag naar Bern

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn
10:53Den Haag9u03 19:56Bern
0 overstappen
NS International | IC
17:48Den Haag11u38 05:26Bern
0 overstappen
Deutsche Bahn
18:10Den Haag11u16 05:26Bern
0 overstappen
NS International
18:33Den Haag10u53 05:26Bern
0 overstappen
Deutsche Bahn
18:55Den Haag16u01 10:56Bern
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Den Haag Naar Bern

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

9 u 3 m

Gemiddelde

11 u 46 m

Treinen per dag

5

Afstand busreis

614 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Den Haag naar Bern rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
10:53Den Haag9u03 19:56Bern
0 overstappen
901Enkele reis
NS International
18:33Den Haag10u53 05:26Bern
0 overstappen
901Enkele reis
Deutsche Bahn
18:10Den Haag11u16 05:26Bern
0 overstappen
501Enkele reis
NS International | IC
17:48Den Haag11u38 05:26Bern
0 overstappen
501Enkele reis
Deutsche Bahn
18:55Den Haag16u01 10:56Bern
0 overstappen
901Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Den Haag naar Bern

distanceAfstand613 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein9 u 1 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 64
frequencyFrequentie11 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinreisaanbiedersNS International, Deutsche Bahn with connection, NS International | IC, Deutsche Bahn of Thalys

Bij treinreizen van Den Haag naar Bern leg je reis 613 km af, wat bij onze reispartners zoals NS International, Deutsche Bahn with connection, NS International | IC, Deutsche Bahn of Thalys gemiddeld 9 u 1 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 11 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 64 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 50. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Den Haag Centraal en arriveren in Bern, Bahnhof Postautostation.

Treinmaatschappijen: Thalys en Deutsche Bahn van Den Haag naar Bern

Bij Thalys en Deutsche Bahn koop je vanaf € 50 tickets voor treinen tussen Den Haag en Bern. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Deutsche Bahn
Thalys

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Den Haag en Bern. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Den Haag en Bern met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Geniet van een vlotte en gemakkelijke tussen Den Haag en Bern met Thalys! Als officiële reispartner van Thalys kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de tren bij Thalys. Ook de beste routes van Den Haag naar Bern kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van Thalys van Den Haag naar Bern dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van Thalys kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het treinstation te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je tren van Den Haag naar Bern enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de tussen Den Haag en Bern met gemak en comfort op een tren van Thalys.

Thalys van Den Haag naar Bern tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 10 u 50 min
  • Thalys frequentie: 11 per dag

Reistips: treinen van Den Haag tot Bern

Reis eenvoudig met de trein naar Bern. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Bern te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Bern naar Den Haag te reizen is per trein, met een prijs van slechts € 50, zeker als je ruim van tevoren boekt.
Als je in de komende 7 dagen treinticketprijs voor een enkele reis wilt reserveren, kun je erop rekenen dat de trein van Den Haag naar Bern gemiddeld € 64  kost.
De afstand van Den Haag naar Bern per trein bedraagt ongeveer 613 km.
De reisduur met de trein van Den Haag naar Bern kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 9 u 1 min.

Voordat je je reis van Den Haag naar Bern gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Den Haag vanaf Den Haag Centraal vertrekken en in Bern aankomen op Bern, Bahnhof Postautostation.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Den Haag Centraal en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 3.3 km naar het treinstation in Bern, Bahnhof Postautostation af.

Als je de trein van Den Haag naar Bern, neemt biedt NS International, Deutsche Bahn with connection, NS International | IC, Deutsche Bahn of Thalys de beste manier om snel naar Bern te komen. Je kunt ook alle treinreisaanbieders bekijken die vervoersdiensten van Den Haag naar Bern aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Gemiddeld er zijn 11 treinreizen per dag van Den Haag naar Bern. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
De trein die het vroegst vanaf Den Haag naar Bern vertrekt, gaat om 10: 53. De trein die het laatat Den Haag naar Bern vertrekt, gaat om 20: 53. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de trein van Den Haag naar Bern en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Den Haag naar Bern gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 64. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Den Haag naar Bern zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Je trein trip van Den Haag naar Bern hoeft helemaal niet te eindigen in Bern. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Bern die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Zürich, Parijs of Genève. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Zürich, Parijs of Genève te gaan op Omio!
Als je wilt reizen van Den Haag naar Bern per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Den Haag naar Bern boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je de trein, zowel voor als tijdens je reis.
Reizen van Den Haag naar Bern zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Den Haag naar Bern.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Den Haag
Bern

Meer reisopties per trein van Den Haag naar Bern

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal