VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
28Deutsche Bahn
22STUDENT AGENCY k.s.
153Lufthansa
do
9 dec.
28Deutsche Bahn
22STUDENT AGENCY k.s.
153Lufthansa
vr
10 dec.
Vind prijzen
22STUDENT AGENCY k.s.
138Lufthansa Cityline
za
11 dec.
28Deutsche Bahn
36Union Ivkoni International
155Lufthansa
zo
12 dec.
28Deutsche Bahn
22STUDENT AGENCY k.s.
139Lufthansa
ma
13 dec.
28Deutsche Bahn
22STUDENT AGENCY k.s.
123Lufthansa
di
14 dec.
Vind prijzen
22STUDENT AGENCY k.s.
122Lufthansa
wo
15 dec.
28Deutsche Bahn
38Flixbus
139Lufthansa
do
16 dec.
Vind prijzen
22STUDENT AGENCY k.s.
122Lufthansa
vr
17 dec.
Vind prijzen
22STUDENT AGENCY k.s.
122Lufthansa
za
18 dec.
28Deutsche Bahn
22STUDENT AGENCY k.s.
122Lufthansa
zo
19 dec.
28Deutsche Bahn
22STUDENT AGENCY k.s.
122Lufthansa
ma
20 dec.
Vind prijzen
22STUDENT AGENCY k.s.
96Lufthansa
di
21 dec.
28Deutsche Bahn
22STUDENT AGENCY k.s.
122Lufthansa
wo
22 dec.
28Deutsche Bahn
22STUDENT AGENCY k.s.
113Lufthansa
do
23 dec.
28Deutsche Bahn
22STUDENT AGENCY k.s.
113Lufthansa
vr
24 dec.
28Deutsche Bahn
45Movelia
109KLM
za
25 dec.
28Deutsche Bahn
30Union Ivkoni International
96Lufthansa
zo
26 dec.
23Deutsche Bahn
30Union Ivkoni International
109KLM
di
28 dec.
28Deutsche Bahn
22STUDENT AGENCY k.s.
109KLM

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Den Haag en Frankfurt am Main

distanceAfstand375 km
durationGemiddelde treinduur6 h 20 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 28
frequencyTren frequentie12 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 12 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Met treinen van Den Haag naar Frankfurt am Main leg je reis 375 km af wat gemiddeld 6 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Normaalgesproken zijn er er zijn 12 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 28 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 28. Reizigers vertrekken het vaakst van Den Haag Centraal en arriveren in Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf.

Treinreisaanbieders

Deutsche Bahn treinen tussen Den Haag en Frankfurt am Main

Je kunt reizen met een tren tussen Den Haag en Frankfurt am Main met Deutsche Bahn voor slechts € 28. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste trip zien.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Den Haag en Frankfurt am Main. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn van Den Haag naar Frankfurt am Main tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 4 h 40 min
  • Gemiddelde prijs: € 28
  • Deutsche Bahn frequentie: 12 per dag

Reistips

Treinreizen van Den Haag naar Frankfurt am Main
Reis eenvoudig met de trein naar Frankfurt am Main. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Frankfurt am Main te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Den Haag naar Frankfurt am Main per trein?
Treintickets van Den Haag naar Frankfurt am Main hoeven niet meer dan € 28 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Den Haag naar Frankfurt am Main voor je volgende vakantie.
Wat kost de tren van Den Haag naar Frankfurt am Main gemiddeld?
De Den Haag naar Frankfurt am Main treinticketsprijs is gemiddeld € 28  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.
Wat is de afstand van Den Haag naar Frankfurt am Main als je reist per trein?
De afstand van tussen Den Haag en Frankfurt am Main per trein is bij benadering 375 km.
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Den Haag naar Frankfurt am Main?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Den Haag naar Frankfurt am Main. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Den Haag naar Frankfurt am Main te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 6 h 20 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Frankfurt am Main naar Den Haag?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Den Haag naar Frankfurt am Main, vertrekken meestal van Den Haag Centraal in Den Haag en komen aan op Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf in Frankfurt am Main. Het is altijd handig om deze treinstations in Den Haag en Frankfurt am Main te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het treinstation in Den Haag om naar Frankfurt am Main te gaan? Waar is het treinstation in Frankfurt am Main gelegen?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Den Haag Centraal, wat ongeveer 1.9 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf, dat 10.8 km ligt van het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Den Haag naar Frankfurt am Main te komen?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Den Haag naar Frankfurt am Main te brengen per trein. Op de route naar Frankfurt am Main vanuit Den Haag kun je reizen met Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Den Haag naar Frankfurt am Main, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Hoeveel treindiensten zijn er tussen Den Haag en Frankfurt am Main per dag?
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Den Haag naar Frankfurt am Main is 12 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Hoe vroeg moet ik treintickets reserveren voor Den Haag naar Frankfurt am Main om de beste aanbiedingen te krijgen?
Je kunt zien dat een tren van Den Haag naar Frankfurt am Main gemiddeld € 28 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Den Haag naar Frankfurt am Main over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Ben je van plan om van Den Haag naar Frankfurt am Main te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Frankfurt am Main, die je ook zou kunnen bezoeken.
Je trein trip van Den Haag naar Frankfurt am Main hoeft niet te eindigen in Frankfurt am Main. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Frankfurt am Main die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Berlijn, Parijs of München. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Berlijn, Parijs of München te gaan op Omio!
Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Den Haag naar Frankfurt am Main per trein?
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Den Haag naar Frankfurt am Main zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Den Haag naar Frankfurt am Main te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Den Haag naar Frankfurt am Main te komen?
Het is goed mogelijk om van Den Haag naar Frankfurt am Main te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Den Haag naar Frankfurt am Main te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Den Haag
Frankfurt am Main
Den Haag Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen