Trein van Den Haag naar Karlsruhe

De goedkoopste treinreizen Van Den Haag Naar Karlsruhe

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

45

Gemiddelde

47

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
04:53Den Haag6u54 11:47Karlsruhe
0 overstappen
451Enkele reis
Deutsche Bahn
12:53Den Haag7u13 20:06Karlsruhe
0 overstappen
451Enkele reis
Deutsche Bahn
18:55Den Haag11u10 06:05Karlsruhe
0 overstappen
521Enkele reis

Treintijden & routes Den Haag naar Karlsruhe

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn
04:53Den Haag6u54 11:47Karlsruhe
0 overstappen
Deutsche Bahn
12:53Den Haag7u13 20:06Karlsruhe
0 overstappen
Deutsche Bahn
18:55Den Haag11u10 06:05Karlsruhe
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Den Haag Naar Karlsruhe

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

6 u 54 m

Gemiddelde

8 u 25 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

447 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Den Haag naar Karlsruhe rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
04:53Den Haag6u54 11:47Karlsruhe
0 overstappen
451Enkele reis
Deutsche Bahn
12:53Den Haag7u13 20:06Karlsruhe
0 overstappen
451Enkele reis
Deutsche Bahn
18:55Den Haag11u10 06:05Karlsruhe
0 overstappen
521Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Den Haag naar Karlsruhe

distanceAfstand447 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein6 u 54 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 38
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Bij treinreizen van Den Haag naar Karlsruhe leg je reis 447 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn gemiddeld 6 u 54 min duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de trein diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 33 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 38. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Den Haag Centraal en arriveren in Karlsruhe Hbf.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn van Den Haag naar Karlsruhe

Voor slechts € 33 kun je reizen met een tren van Den Haag naar Karlsruhe met Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Den Haag en Karlsruhe. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Reistips: treinen van Den Haag tot Karlsruhe

Reis eenvoudig met de trein naar Karlsruhe. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Karlsruhe te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Karlsruhe naar Den Haag te reizen is per trein, met een prijs van slechts € 33, zeker als je ruim van tevoren boekt.
Als je in de komende 7 dagen treinticketprijs voor een enkele reis wilt reserveren, kun je erop rekenen dat de trein van Den Haag naar Karlsruhe gemiddeld € 38  kost.
Bij de route van Den Haag naar Karlsruhe per trein leg je ongeveer 447 km  af.
De reisduur met de trein van Den Haag naar Karlsruhe kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 6 u 54 min.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Den Haag naar Karlsruhe reizen, vertrekken in Den Haag vanaf Den Haag Centraal en stappen in Karlsruhe uit op Karlsruhe Hbf.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Den Haag Centraal, wat op ongeveer 3.3 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Karlsruhe Hbf, dat op 2.3 km van het stadscentrum ligt.

Als je de trein van Den Haag naar Karlsruhe, neemt biedt Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn de beste manier om snel naar Karlsruhe te komen. Je kunt ook alle treinmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Den Haag naar Karlsruhe aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Het gemiddelde aantal treinreizen dat per dag vertrekt vanaf Den Haag naar Karlsruhe is 1. De treinen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
De trein die het vroegst vanaf Den Haag naar Karlsruhe vertrekt, gaat om 04: 53. De trein die het laatat Den Haag naar Karlsruhe vertrekt, gaat om 20: 53. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de trein van Den Haag naar Karlsruhe en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
De prijs van een treintickets enkele reis van Den Haag naar Karlsruhe kost gemiddeld € 38 als je de komende week gaat boeken. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor treinreizen bij de verschillende treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je treintickets van Den Haag naar Karlsruhe een paar maanden van te voren boeken.
Je trein trip van Den Haag naar Karlsruhe hoeft helemaal niet te eindigen in Karlsruhe. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Karlsruhe die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Berlijn, Parijs of München. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Berlijn, Parijs of München te gaan op Omio!
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Den Haag naar Karlsruhe zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je de trein, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de de trein van Den Haag naar Karlsruhe te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Het is goed mogelijk om van Den Haag naar Karlsruhe te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Den Haag naar Karlsruhe te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Den Haag
Karlsruhe

Meer reisopties per trein van Den Haag naar Karlsruhe

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal