VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
Vind prijzen
Vind prijzen
57easyJet
ma
24 jan.
157Eurostar
Vind prijzen
70easyJet
di
25 jan.
104Eurostar
Vind prijzen
55easyJet
wo
26 jan.
83Eurostar
Vind prijzen
44easyJet
do
27 jan.
104Eurostar
Vind prijzen
50easyJet
vr
28 jan.
104Eurostar
Vind prijzen
51easyJet
zo
30 jan.
83Eurostar
Vind prijzen
38easyJet
ma
31 jan.
70Eurostar
Vind prijzen
34easyJet
di
1 feb.
70Eurostar
46BlaBlaCar Bus
100KLM
wo
2 feb.
70Eurostar
46BlaBlaCar Bus
100KLM
do
3 feb.
83Eurostar
Vind prijzen
30easyJet
vr
4 feb.
83Eurostar
Vind prijzen
30easyJet
za
5 feb.
70Eurostar
59BlaBlaCar Bus
100KLM
zo
6 feb.
70Eurostar
Vind prijzen
31easyJet
ma
7 feb.
70Eurostar
46BlaBlaCar Bus
29easyJet
do
10 feb.
70Eurostar
49BlaBlaCar Bus
31easyJet
vr
11 feb.
70Eurostar
46BlaBlaCar Bus
37easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Den Haag en Londen

distanceAfstand310 km
durationGemiddelde treinduur4 h 49 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 110
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinmaatschappijenEurostar

Met treinen van Den Haag naar Londen leg je reis 310 km af wat gemiddeld 4 h 49 min duurt bij onze reispartners zoals Eurostar. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 83 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 110. Reizigers vertrekken het vaakst van Den Haag Centraal en arriveren in London Victoria.

Treinreisaanbieders: Den Haag naar Londen met Eurostar

Voor slechts € 83 kun je reizen met een tren tussen Den Haag en Londen met Eurostar. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Eurostar

Eurostar is de belangrijkste hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met Europa verbindt via de Kanaaltunnel. Er zijn reizen die London St Pancras International verbinden met Parijs, Brussel en Amsterdam, naast andere populaire Europese steden. Met zijn hogesnelheidsdienst die snelheden tot 322 km/h (200 mph) bereikt, maakt de Eurostar reizen tussen het VK en Europa zo soepel en gemakkelijk mogelijk. Wanneer je je tren van Den Haag boekt naar Londen, kun je kiezen tussen tickettypes zoals standaard, Standard Premier (met ruime zitplaatsen en lichte versnaperingen en geserveerde plaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime stoelen, toegang tot lounges, warme maaltijden geserveerd en instappen met prioriteit).

Eurostar treinen van Den Haag tot Londen, informatie:

  • Gemiddelde duur: 3 h 59 min
  • Gemiddelde prijs: € 83
  • Eurostar frequentie: 1 per dag

Reistips: Treinreizen van Den Haag naar Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Londen te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Den Haag naar Londen?

Voordelige treintickets van Den Haag naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 83, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat kost de tren van Den Haag naar Londen gemiddeld?

De tren prijs van Den Haag naar Londen is gemiddeld € 110  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende 7 dagen.

Hoeveel kilometer is het van Den Haag naar Londen met de tren?

De afstand van Den Haag naar Londen per trein is ongeveer 310 km.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Den Haag naar Londen per trein?

De reis per trein van Den Haag naar Londen duurt gemiddeld 4 h 49 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Den Haag naar Londen.

Vanaf welk treinstation in Den Haag zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Londen zou ik moeten reizen?

Voordat je je trip van Den Haag naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Den Haag, vertrekken van Den Haag Centraal en op London Victoria aankomen in Londen.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Den Haag gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Londen gesitueerd?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Den Haag Centraal, vinden op ongeveer 1.9 km van het stadscentrum van Den Haag. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Londen, heet London Victoria, en is ongeveer 2 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen bieden vervoer aan van Den Haag naar Londen?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Den Haag naar Londen, kun je vertrouwen op Eurostar om snel naar Londen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Den Haag naar Londen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er tussen Den Haag en Londen?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Den Haag naar Londen is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren om treintickets tussen Den Haag en Londen te scoren met de beste prijs?

Als je een treintickets van Den Haag naar Londen gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 110 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Den Haag en Londen zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ben je van plan om van Den Haag naar Londen te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Londen, die je ook zou kunnen bezoeken.

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan ik reizen per trein van Den Haag naar Londen met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Den Haag naar Londen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Den Haag naar Londen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik van Den Haag naar Londen reizen per trein in plaats van met de auto?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Den Haag naar Londen wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Den Haag
Londen
Den Haag Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen