Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Den Haag naar Utrecht

distanceAfstand56 km
durationGemiddelde treinduur37 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 12
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag

Met treinen van Den Haag naar Utrecht leg je reis 56 km af wat gemiddeld 37 min duurt bij onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 12 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 12. Reizigers vertrekken het vaakst van Den Haag Centraal en arriveren in Utrecht Centraal.

Reistips

Treinreizen van Den Haag naar Utrecht
Reis eenvoudig met de trein naar Utrecht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Utrecht te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een tren van Den Haag naar Utrecht zijn?
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Den Haag naar Utrecht is € 12. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Den Haag naar Utrecht boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de tren van Den Haag naar Utrecht?
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 12  te betalen voor een tren ticket tussen Den Haag en Utrecht.
Hoe ver is het van Den Haag naar Utrecht per trein?
De afstand van tussen Den Haag en Utrecht per trein is bij benadering 56 km.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Den Haag naar Utrecht per trein?
De reis per trein van Den Haag naar Utrecht duurt gemiddeld 37 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Den Haag naar Utrecht.
Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Den Haag en in Utrecht?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Den Haag naar Utrecht is het heel fijn om te weten dat Den Haag Centraal het meest populaire tren station is voor reizigers die van Den Haag vertrekken en dat Utrecht Centraal het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Utrecht.

Waar is het treinstation in Den Haag om naar Utrecht te gaan? Waar is het treinstation in Utrecht gelegen?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Den Haag Centraal, vinden op ongeveer 1.9 km van het stadscentrum van Den Haag. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Utrecht, heet Utrecht Centraal, en is ongeveer 851 m gelegen van zijn stadscentrum.

Hoeveel treindiensten zijn er van Den Haag naar Utrecht per dag?
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Den Haag naar Utrecht is 25 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Hoeveel van tevoren is het nodig om te kopen voor de beste prijzen voor treintickets tussen Den Haag en Utrecht?
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Ik ben mijn geplande reis van Den Haag naar Utrecht per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Utrecht, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Je trein trip van Den Haag naar Utrecht hoeft niet te eindigen in Utrecht. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Utrecht die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Eindhoven. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Eindhoven te gaan op Omio!
Wat is de beste manier om te reizen van Den Haag naar Utrecht per trein met de Omio-app?
Als je wilt reizen van Den Haag naar Utrecht per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Den Haag naar Utrecht boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.
Hoe kom ik van Den Haag naar Utrecht als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Het is goed mogelijk om van Den Haag naar Utrecht te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Den Haag naar Utrecht te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Den Haag
Den Haag Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen

Alternatieven voor treinen Den Haag - Utrecht

Bekijk gerelateerde reisinformatie: