Treintijden naar Dijon

do 18 apr
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Populaire vertreklocaties

Treintickets naar Dijon

Vertreklocatie selecteren
pin

De snelste en goedkoopste resultaten voor 18 apr

De resultaten bevatten andere aankomstlocaties dan Dijon
goedkoopste
SNCF | TER
12:353u16
Paris Bercy Bourgogne - Pays d'Auvergne
15:51Dijon
381Enkele reis
1 overstap
goedkoopste
SNCF | TER
15:352u52
Paris Bercy Bourgogne - Pays d'Auvergne
18:27Dijon
381Enkele reis
0 overstappen
goedkoopste
SNCF | TER
13:352u52
Paris Bercy Bourgogne - Pays d'Auvergne
16:27Dijon
381Enkele reis
0 overstappen

Treinmaatschappijen: TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI en SNCF | TGV Lyria naar Dijon

Vind de beste reis naar Dijon met TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI en SNCF | TGV Lyria. Dienstregelingen bekijken, prijzen vergelijken en de meest betaalbare reis boeken was nog nooit zo eenvoudig – dankzij de meer dan 1000 reisaanbieders op Omio.

Zeg "oui" tegen SNCF, de nationale aanbieder van reizen met de trein in Frankrijk – ideaal voor je reis naar Dijon! SNCF- treinreizen maken het gemakkelijk om door heel Frankrijk te reizen, evenals naar landen als Spanje en Duitsland. Het bedrijf biedt een breed scala aan tarieven, waaronder de goedkope Prem-tickets, standaardtickets genaamd Loisir en Pro-tickets voor meer flexibiliteit. SNCF biedt ook kortingskaarten aan die je op Omio kunt toepassen, zoals de jeugd- en seniorenkaart.

SNCF-tickets voor reizen met treintickets naar Dijon zijn op Omio. Bekijk de meest recente dienstregeling van SNCF voor de km lange reis naar Dijon. Vergelijk de tarieven en koop je SNCF-ticket naar Dijon met de trein op Omio vandaag nog!

De SNCF biedt verschillende soorten treinreizen aan op haar routes, zoals de TGV-hogesnelheidstrein, de klassieke intercity en de TER, de regionale trein van de SNCF. Op de ultramoderne TGV- treinreizen die op de belangrijkste langeafstandsroutes en door de Kanaaltunnel rijden, vind je een bar, rijtuigen met airconditioning, gratis wifi en een aantal services ter plaatse, naast het restaurant aan boord.

Algemene informatie over treinen naar Dijon

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal