Trein van Dijon naar Berlijn

De goedkoopste treinreizen Van Dijon Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

309

Gemiddelde

309

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn with connection
08:07Dijon9u20 17:27Berlijn
0 overstappen
3091Enkele reis

Treintijden & routes Dijon naar Berlijn

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
Deutsche Bahn with connection
08:07Dijon9u20 17:27Berlijn
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.

De snelste treinen Van Dijon Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

9 u 20 m

Gemiddelde

9 u 20 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

834 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Dijon naar Berlijn rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn with connection
08:07Dijon9u20 17:27Berlijn
0 overstappen
3091Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Dijon naar Berlijn

distanceAfstand833 km
durationGemiddelde treinduur9 h 20 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 208
frequencyTren frequentie4 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection of TGV inOui

Met treinen van Dijon naar Berlijn leg je reis 833 km af wat gemiddeld 9 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of TGV inOui. Normaalgesproken zijn er er zijn 4 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 208 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 125. Reizigers vertrekken het vaakst van Gare de Dijon-Ville en arriveren in Berlin Hbf.

Reistips: treinen van Dijon tot Berlijn

Reis eenvoudig met de trein naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Dijon naar Berlijn te reizen.
FAQs
Treintickets van Dijon naar Berlijn hoeven niet meer dan € 125 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Dijon naar Berlijn voor je volgende vakantie.
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt reserveren in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Dijon naar Berlijn gemiddeld € 208  kost.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Dijon naar Berlijn per trein ongeveer 833 km  is.
De reis per trein van Dijon naar Berlijn duurt gemiddeld 9 h 20 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Dijon naar Berlijn.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Dijon naar Berlijn is het heel fijn om te weten dat Gare de Dijon-Ville het meest populaire tren station is voor reizigers die van Dijon vertrekken en dat Berlin Hbf het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Berlijn.

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Gare de Dijon-Ville, wat ongeveer 3 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Berlin Hbf, dat 5.6 km ligt van het stadscentrum.

Als je een tren neemt van Dijon naar Berlijn, biedt Deutsche Bahn with connection of TGV inOui de beste manier om snel naar Berlijn te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Dijon naar Berlijn en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Gemiddeld, er zijn 4 treinen keer per dag van Dijon naar Berlijn. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste Dijon naar Berlijn tren vertrekt om 08: 07   en een laatste tren van Dijon naar Berlijn vertrekt om 09: 06. Check de laatst bijgewerkte Dijon naar Berlijn tren dienstregeling op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Als je een treintickets tussen Dijon en Berlijn gaat aanschaffen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 208 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Dijon en Berlijn zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Berlijn per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Praag of Parijs. Check Omio voor de beste verbindingen van Berlijn naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt je treintickets van Dijon naar Berlijn zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Dijon naar Berlijn tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Reizen van Dijon naar Berlijn zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Dijon naar Berlijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Dijon
Berlijn

Meer reisopties per trein van Dijon naar Berlijn

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal