Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Over Disneyland Parijs

Disneyland Parijs in de stad Marne-la-Vallée, is al enkele decennia een populair reisdoel voor nationale en internationale bezoekers. Het park ligt ongeveer 32 kilometer ten Oosten van het centrum van Parijs. Met twee grote attractieparken, een winkelstraat en maar liefst 7 hotels, heeft het park veel vertier en een aangenaam verblijf te bieden. Populaire attracties zijn onder andere: de Big Thunder Mountain Railroad achtbaan, het Phantom Manor spookhuis en natuurlijk de wereldberoemde Pirates of the Caribbean dark water ride.

Trein naar Disneyland: reisinformatie

Disneyland Parijs is al weer jarenlang een belangrijke toeristische trekpleister voor toeristen van over de hele wereld. Dit vermaarde pretpark is ook met de trein zeer goed bereikbaar. Vanuit diverse Europese steden kan men snel en eenvoudig naar Marne-la-Vallée reizen, een moderne stad ten oosten van Parijs waar Disneyland gevestigd is. Het station Marne-la-Vallée-Chessy kent uitstekende verbindingen met de internationale TGV en de RER, een regionaal treinennetwerk rondom Parijs. Vanaf Nederland kan er meerdere keren per dag naar Marne-la-Vallée vertrokken worden. Met treinen van Thalys die van vroeg in de ochtend tot laat in de middag rijden kan men in gemiddeld 4 tot 4,5 uur met 1 of 2 overstappen Disneyland bereiken.

Grootste stations in Disneyland

Gare Marne la Vallée-Chessy is een druk bezocht station dat precies voor de diverse ingangen van Disneyland ligt. Treinreizigers zijn voor een bezoek aan het pretpark dus niet afhankelijk van het openbaar vervoer en lopen zo vanaf het station naar binnen voor één of meerdere dagen plezier voor jong en oud. Voor bezoekers die overnachten in één van de Disney-hotels, is er een shuttledienst die frequent tussen Disneyland en het hotel heen en weer rijdt. Mocht men vanaf Disneyland ook nog een bezoek willen brengen aan het centrum van Parijs, dan is er een goede treinverbinding tussen station Marne la Vallée-Chessy en bijvoorbeeld Paris-Gare-de-l’Est.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Disneyland Resort Paris (Chessy)
Marne la Vallée-Chessy RER
Voorzieningen
Disneyland Resort Paris
Voorzieningen
Marne la Vallée-Chessy
Voorzieningen
Val d'Europe Serris Montévrain Noctilien
Voorzieningen
Marne la Vallée Eurostar
Voorzieningen
Marne la Vallée Chessy Noctilien
Voorzieningen
Val d'Europe
Voorzieningen

Algemene informatie over treinen naar Disneyland Resort Paris (Chessy)

Bekijk gerelateerde reisinformatie: