Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Doetinchem naar Arnhem

Gem. reistijd
29 minuten
Gem. treinticket: 6
Vertrekstation trein:Doetinchem
Eindstation trein:Arnhem
Afstand treinreis:26 km

Welke treinen rijden er van Doetinchem naar Arnhem?

  • Breng en Arriva bieden tussen Doetinchem en Arnhem treinen aan. Breng, een onderdeel van Connexxion, exploiteert de treinverbinding tussen Doetinchem en Arnhem. Arriva biedt zijn diensten aan op het traject tussen Winterswijk en Arnhem. Het traject van Doetinchem naar Arnhem valt binnen dat laatstgenoemde traject. Vervoersbewijzen van NS zijn geldig voor treinen van zowel Breng als Arriva.
  • Tussen Doetinchem en Arnhem rijden uitsluitend stoptreinen die bij elke tussenhalte zullen stoppen.
  • Op een doordeweekse werkdag rijden er dagelijks 66 treinen van Doetinchem naar Arnhem, verspreid over de vervoerders Breng en Arriva. In het weekend rijden er minder treinen. Op een gemiddelde zaterdag zijn het er 37. Op een zondag rijden er 34 treinen.
  • Een reis met de trein kost iets meer dan met de bus, maar je bent wel sneller in Arnhem.

Welke treintijden gelden voor Arriva en Breng naar Arnhem?

Zowel de treinen van Arriva als die van Breng doen ongeveer 35 minuten over hun reis. Op een doordeweekse dag vertrekken er vier treinen per uur; in het weekend is dit teruggebracht tot twee treinen per uur. De eerste trein vertrekt op een doordeweekse dag om 05.37 uur. Op een zaterdag begint de dienst om 06.22 uur en op een zondag om 07.22 uur. De laatste trein rijdt om 23.52, behalve op zaterdag. Op zaterdag en zondag rijden er nog twee late verbindingen met die van 01.52 uur als laatste.

Vanaf welk treinstation vertrekken de treinen van Arriva en Breng naar Arnhem?

De treindienst van Doetinchem naar Arnhem begint op station Doetinchem Centraal, maar je kunt ook opstappen op de eerstvolgende halte, Doetinchem - De Huet.

Op welk treinstation komen de treinen van Arriva en Breng aan in Arnhem?

Zowel de treinen van Arriva als die van Breng stoppen in Arnhem op twee stations: Arnhem Velperpoort en Arnhem Centraal. Vanaf Arnhem Velperpoort rijden bussen, onder andere naar Velp, Velp Zuid, Oosterbeek, Rijkerswoerd, Geitenkamp, Doetinchem en Nijmegen.

Reistips

Treinreizen van Doetinchem naar Arnhem
Reis eenvoudig met de trein naar Arnhem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Doetinchem naar Arnhem te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope trein tickets van Doetinchem naar Arnhem?
Trein tickets van Doetinchem naar Arnhem hoeven niet meer dan € 6 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor trein tickets van Doetinchem naar Arnhem voor je volgende vakantie.
Wat is de prijs van een trein kaartje van Doetinchem naar Arnhem?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 6 uit voor de tren van Doetinchem naar Arnhem. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Arnhem from Doetinchem.
Hoe ver is Arnhem van Doetinchem als ik per trein wil reizen?
Als je reist per trein, hou dan rekening met een afstand tussen Arnhem van Doetinchem van ongeveer 25 km. Als je overweegt een trein ticket van Doetinchem naar Arnhem te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor treinen.
Als ik per tren wil reizen, welke in Doetinchem en Arnhem zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire voor reizigers uit Doetinchem is Doetinchem. In Arnhem is het meest populaire onder reizigers Arnhem.

Waar stap ik op op de tren van Doetinchem naar Arnhem?

Je kunt een tren nemen vanaf Doetinchem op Doetinchem, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Arnhem is het meest gebruikte door reizigers Arnhem, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Doetinchem naar Arnhem aanbieden?
Voor de beste tren van Doetinchem naar Arnhem, kun je terecht bij de volgende: NS. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Doetinchem naar Arnhem om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Kan ik een retour trein ticket kopen van Doetinchem naar Arnhem?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Doetinchem naar Arnhem per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Doetinchem naar Arnhem in de Omio app.
Als ik aankom in Arnhem vanuit Doetinchem per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Arnhem?
Je trein trip van Doetinchem naar Arnhem hoeft niet te eindigen in Arnhem. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Arnhem die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Düsseldorf of Berlijn. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Düsseldorf of Berlijn te gaan op Omio!
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Doetinchem naar Arnhem?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Doetinchem naar Arnhem wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Doetinchem
Arnhem
Doetinchem
Voorzieningen
Doetinchem De Huet
Voorzieningen
Wehl
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Doetinchem - Arnhem

Bekijk gerelateerde reisinformatie: