Trein van Düsseldorf naar Almere

De goedkoopste treinreizen Van Düsseldorf Naar Almere

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

27

Gemiddelde

28

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
20:34Düsseldorf9u22 05:56Almere
0 overstappen
271Enkele reis
Deutsche Bahn
19:33Düsseldorf9u23 04:56Almere
0 overstappen
271Enkele reis
Deutsche Bahn
17:21Düsseldorf3u37 20:58Almere
0 overstappen
301Enkele reis

Treintijden & routes Düsseldorf naar Almere

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
Deutsche Bahn
17:21Düsseldorf3u37 20:58Almere
0 overstappen
Deutsche Bahn
19:33Düsseldorf9u23 04:56Almere
0 overstappen
Deutsche Bahn
20:34Düsseldorf9u22 05:56Almere
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

De snelste treinen Van Düsseldorf Naar Almere

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

3 u 37 m

Gemiddelde

7 u 27 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

167 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Düsseldorf naar Almere rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
17:21Düsseldorf3u37 20:58Almere
0 overstappen
301Enkele reis
Deutsche Bahn
20:34Düsseldorf9u22 05:56Almere
0 overstappen
271Enkele reis
Deutsche Bahn
19:33Düsseldorf9u23 04:56Almere
0 overstappen
271Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Düsseldorf naar Almere

distanceAfstand166 km
durationGemiddelde treinduur3 h 13 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 25
changesDirecte trenNee
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn, Flixtrain of National Express

Met treinen van Düsseldorf naar Almere leg je reis 166 km af wat gemiddeld 3 h 13 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn, Flixtrain of National Express. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 15 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 25. Reizigers vertrekken het vaakst van Düsseldorf Hbf en arriveren in Almere Centrum.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn en National Express van Düsseldorf naar Almere

Koop je officiële tickets voor de tren tussen Düsseldorf en Almere bij Deutsche Bahn en National Express vanaf € 15 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest populair te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn
National Express

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Düsseldorf naar Almere.

Deutsche Bahn van Düsseldorf naar Almere tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 4 h 17 min
  • Gemiddelde prijs: € 19
  • Deutsche Bahn frequentie: 6 per dag

National Express is de toonaangevende tren aanbieder voor langeafstandsvluchten in het VK. Ze bieden meer dan 550 treinen per dag en vliegen op meer dan 900 bestemmingen in Groot-Brittannië. National Express exploiteert ook 24 uur per dag treindiensten naar alle grote Britse luchthavens, zoals Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton en Bristol. Alle National Express treinen hebben airconditioning en bieden gratis wifi en entertainment aan boord. De meeste treinen zijn voorzien van veiligheidsgordels en stopcontacten bij elke stoel, zodat je tijdens een lange reis je telefoon of laptop kunt opladen. Voor je tren van Düsseldorf naar Almere kun je kiezen uit drie tickettarieven: beperkt tarief, standaardtarief en volledig flexibel tarief.

National Express treinen van Düsseldorf tot Almere, informatie:

  • Gemiddelde duur: 14 min
  • National Express frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Düsseldorf tot Almere

Reis eenvoudig met de trein naar Almere. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Düsseldorf naar Almere te reizen.
FAQs
Treintickets van Düsseldorf naar Almere hoeven niet meer dan € 15 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Düsseldorf naar Almere voor je volgende vakantie.
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Düsseldorf naar Almere gemiddeld € 25  kost.
De tren afstand van Düsseldorf naar Almere is circa 166 km.
De reisduur per trein van Düsseldorf naar Almere kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 3 h 13 min.

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Düsseldorf naar Almere, vertrekken meestal van Düsseldorf Hbf in Düsseldorf en komen aan op Almere Centrum in Almere. Het is altijd handig om deze treinstations in Düsseldorf en Almere te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Düsseldorf Hbf, en ligt 2.7 km van het stadscentrum Düsseldorf.

Het meest populaire aankomst treinstation, Almere Centrum, ligt 1.8 km van het stadscentrum van Almere.

Voor de beste tren van Düsseldorf naar Almere, kun je terecht bij de volgende treinmaatschappijen: Deutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn, Flixtrain of National Express. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Düsseldorf naar Almere om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Düsseldorf om 17: 21. Een laatste tren vertrekt van Düsseldorf om 20: 38. Check Omio voor de recentste tren tijden van Düsseldorf naar Almere en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Je trein trip van Düsseldorf naar Almere hoeft niet te eindigen in Almere. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Almere die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Lelystad of Rotterdam. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Lelystad of Rotterdam te gaan op Omio!
Als je per trein wilt reizen van Düsseldorf naar Almere met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Düsseldorf en Almere, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Düsseldorf naar Almere zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Düsseldorf naar Almere.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Düsseldorf
Almere

Meer reisopties per trein van Düsseldorf naar Almere

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal