VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
Vind prijzen
120Eurowings
ma
24 jan.
Vind prijzen
117BA Cityflyer
di
25 jan.
Vind prijzen
210HOP!
wo
26 jan.
Vind prijzen
122BA Cityflyer
do
27 jan.
40Union Ivkoni International
180Eurowings
vr
28 jan.
Vind prijzen
199HOP!
za
29 jan.
39Union Ivkoni International
Vind prijzen
zo
30 jan.
Vind prijzen
98British Airways
ma
31 jan.
Vind prijzen
93BA Cityflyer
di
1 feb.
Vind prijzen
50British Airways
wo
2 feb.
Vind prijzen
122BA Cityflyer
do
3 feb.
39Union Ivkoni International
150Eurowings
vr
4 feb.
Vind prijzen
80Eurowings
za
5 feb.
39Union Ivkoni International
128HOP!
zo
6 feb.
Vind prijzen
48Eurowings Europe
ma
7 feb.
Vind prijzen
48Eurowings
di
8 feb.
50BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
wo
9 feb.
50BlaBlaCar Bus
80Eurowings
do
10 feb.
39Union Ivkoni International
Vind prijzen
vr
11 feb.
50BlaBlaCar Bus
70Eurowings

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Düsseldorf en Londen

distanceAfstand480 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Met treinen van Düsseldorf naar Londen leg je reis 480 km af met onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Düsseldorf Hbf en arriveren in London Victoria.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn treinen van Düsseldorf naar Londen

Reis met treinen van Düsseldorf naar Londen met Deutsche Bahn op Omio. Bij het vergelijken van dienstregelingen en tickets laten we je ook andere opties zien met meerdere aansluitingen of andere reisopties, indien beschikbaar.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Düsseldorf naar Londen. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Reistips: Treinreizen van Düsseldorf naar Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Düsseldorf naar Londen te reizen.
FAQs

Wat is de afstand naar Londen van Düsseldorf per trein?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Düsseldorf naar Londen per trein ongeveer 480 km  is.

Hoe lang doet de tren van Düsseldorf naar Londen erover?

De reisduur per trein van Düsseldorf naar Londen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 11 h 16 min.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Londen naar Düsseldorf?

Voordat je je trip van Düsseldorf naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Düsseldorf, vertrekken van Düsseldorf Hbf en op London Victoria aankomen in Londen.

Waar is het Düsseldorf treinstation? Waar is het Londen treinstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Düsseldorf Hbf en reizen ongeveer 1.3 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op London Victoria en moeten ongeveer 2 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Londen.

Welke treinreisaanbieders zijn er die goedkope tickets van Düsseldorf naar Londen aanbieden?

Voor de beste tren van Düsseldorf naar Londen, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Düsseldorf naar Londen om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er van Düsseldorf naar Londen?

Gemiddeld, er is 1 een tren keer per dag van Düsseldorf naar Londen. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Londen vanuit Düsseldorf per trein, zijn er dan in de buurt van Londen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Voor veel van onze klanten die per trein van Düsseldorf naar Londen reizen, is Londen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Londen die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Wat is de beste manier om te reizen van Düsseldorf naar Londen per trein met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Düsseldorf naar Londen per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Düsseldorf naar Londen boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Düsseldorf naar Londen te komen?

Het is goed mogelijk om van Düsseldorf naar Londen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Düsseldorf naar Londen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Düsseldorf
Londen
Düsseldorf Hbf
Voorzieningen
Versnaperingen