Goedkope treintickets voor trein naar Düsseldorf

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
 


Trein naar Düsseldorf

Met de trein naar Düsseldorf maak je goedkoop een onvergetelijke reis naar een van de mooiste steden van Duitsland. In deze stad met zijn prachtige parken vind je veel indrukwekkende gebouwen, fraaie monumenten en een oude binnenstad met een rijke geschiedenis.

Het aankomstpunt van treinen naar Düsseldorf bevindt zich op het hoofdstation aan de Konrad Adenauer Platz. Daarvandaan kun je met het functioneel openbaar streekvervoer van Rheinbahn je reis vervolgen. Diverse metro's en trams rijden af en aan door de hele stad. Ook de bussen 724 en 835 en de nachtbussen 727 en 785 brengen je snel op alle gewenste locaties in Düsseldorf.

Als je last minute met de trein van spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn naar Düsseldorf gaat, kun je vertrekken vanaf onder meer Amsterdam CS, Utrecht Centraal en vanaf het hoofdstation in Arnhem. Je maakt deze reis met een trein die rechtstreeks of met 2 overstappen naar Düsseldorf rijdt.

Goedkope tickets voor stedentrip Düsseldorf

Voor een fijne vakantie of een lekker weekendje weg is een stedentrip Düsseldorf met goedkope treintickets een geweldig idee. Je kunt er met volle teugen genieten van bezienswaardigheden als de kasteeltoren van Wahrzeichen en de ruïne van de Kaiserpfalz. Mis ook zeker niet het moderne Düsseldorfer Schauspielhaus en de gotische Sint-Lambertuskerk.

Düsseldorf is een erg leuke winkelstad. Tijdens je stedentrip Düsseldorf kun je een dagje ontspannen shoppen in de exclusieve Königsallee-winkelstraat. Ga vooral ook langs winkelcentra als de Düsseldorf Arcaden en het Sevens Center om overdekt bij bekende ketens te shoppen.

Uitgaan hoort er echt bij wanneer je een stedentrip Düsseldorf maakt. De oude binnenstad wordt niet voor niets de langste bar ter wereld genoemd. Je vindt er veel gezellige kroegjes en andere gastvrije horecagelegenheden met heerlijke drankjes en uitstekende maaltijden. Naast dansen kun je ook bioscopen en theaters bezoeken om een onvergetelijke tijd te hebben.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Düsseldorf

Algemene informatie over treinen naar Düsseldorf

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal