Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
Vind prijzen
7STUDENT AGENCY k.s.
do
19 mei
Vind prijzen
7STUDENT AGENCY k.s.
vr
20 mei
Vind prijzen
8STUDENT AGENCY k.s.
za
21 mei
Vind prijzen
8STUDENT AGENCY k.s.
zo
22 mei
19Deutsche Bahn
7STUDENT AGENCY k.s.
ma
23 mei
Vind prijzen
8Flixbus
di
24 mei
Vind prijzen
7STUDENT AGENCY k.s.
wo
25 mei
Vind prijzen
7STUDENT AGENCY k.s.
do
26 mei
22Deutsche Bahn
11STUDENT AGENCY k.s.
vr
27 mei
Vind prijzen
7STUDENT AGENCY k.s.
za
28 mei
Vind prijzen
7STUDENT AGENCY k.s.
zo
29 mei
19Deutsche Bahn
7STUDENT AGENCY k.s.
ma
30 mei
Vind prijzen
7STUDENT AGENCY k.s.
wo
1 jun.
Vind prijzen
7STUDENT AGENCY k.s.
do
2 jun.
Vind prijzen
7STUDENT AGENCY k.s.
vr
3 jun.
Vind prijzen
7STUDENT AGENCY k.s.
za
4 jun.
Vind prijzen
8STUDENT AGENCY k.s.
zo
5 jun.
19Deutsche Bahn
8STUDENT AGENCY k.s.
ma
6 jun.
19Deutsche Bahn
7STUDENT AGENCY k.s.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Düsseldorf naar Eindhoven

distanceAfstand93 km
durationGemiddelde treinduur2 h 3 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 19
changesDirecte trenJa
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Met treinen van Düsseldorf naar Eindhoven leg je reis 93 km af wat gemiddeld 2 h 3 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 19 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 19. Reizigers vertrekken het vaakst van Düsseldorf Hbf en arriveren in Eindhoven.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Düsseldorf naar Eindhoven

Voor slechts € 19 kun je reizen met een tren tussen Düsseldorf en Eindhoven met Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Düsseldorf naar Eindhoven.

Reistips: treinen van Düsseldorf tot Eindhoven

Reis eenvoudig met de trein naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Düsseldorf naar Eindhoven te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Düsseldorf naar Eindhoven per trein?

Treintickets van Düsseldorf naar Eindhoven zijn al verkrijgbaar vanaf € 19 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs van een treinkaartje van Düsseldorf naar Eindhoven?

Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Düsseldorf naar Eindhoven gemiddeld € 19  kost.

Hoe ver is Eindhoven van Düsseldorf als ik per trein wil reizen?

Je moet erop rekenen ongeveer 93 km  af te leggen van Düsseldorf naar Eindhoven per trein.

Hoe lang duurt het om te reizen van Düsseldorf naar Eindhoven per trein?

Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Düsseldorf naar Eindhoven. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Düsseldorf naar Eindhoven te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 2 h 3 min.

Vanaf welk treinstation in Düsseldorf zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Eindhoven zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Düsseldorf naar Eindhoven, vertrekken meestal van Düsseldorf Hbf in Düsseldorf en komen aan op Eindhoven in Eindhoven. Het is altijd handig om deze treinstations in Düsseldorf en Eindhoven te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het Düsseldorf treinstation? Waar is het Eindhoven treinstation?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Düsseldorf Hbf, wat ongeveer 2.7 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Eindhoven, dat 855 m ligt van het stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Düsseldorf naar Eindhoven per trein?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Düsseldorf naar Eindhoven kun je een tren nemen van Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Düsseldorf naar Eindhoven om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Wanneer kan ik een eerste tren van Düsseldorf naar Eindhoven nemen? Wanneer kan ik een laatste tren van de dag nemen?

Een vroegste tren vertrekkend vanaf Düsseldorf naar Eindhoven vertrekt om 04: 33. Een laatste tren vertrekkend vanaf Düsseldorf naar Eindhoven vertrekt om 19: 48. Je vindt de recentste Düsseldorf naar Eindhoven tren tijden op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te kopen voor de beste prijzen voor treintickets van Düsseldorf naar Eindhoven?

Je kunt zien dat een tren tussen Düsseldorf en Eindhoven gemiddeld € 19 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Düsseldorf naar Eindhoven over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ik ben mijn geplande reis van Düsseldorf naar Eindhoven per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Eindhoven, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel van onze klanten die een reis naar Eindhoven per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Brussel of Antwerpen. Check Omio voor de beste verbindingen van Eindhoven naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Düsseldorf naar Eindhoven per trein?

Je kunt je treintickets van Düsseldorf naar Eindhoven zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Düsseldorf naar Eindhoven tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kom ik van Düsseldorf naar Eindhoven als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Düsseldorf naar Eindhoven wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Düsseldorf
Eindhoven
Düsseldorf Hbf
Voorzieningen
Versnaperingen