Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 23
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Eindhoven naar Arnhem

Gem. reistijd
1 uren 15 minuten
Gem. treinticket: 18
Vertrekstation trein:Eindhoven
Eindstation trein:Arnhem
Afstand treinreis:67 km

Reistips

Treinreizen van Eindhoven naar Arnhem
Reis eenvoudig met de trein naar Arnhem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Arnhem te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Eindhoven naar Arnhem per tren?
Het goedkoopst mogelijke trein ticket van Eindhoven naar Arnhem is € 18. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Eindhoven naar Arnhem boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je trein tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de gemiddelde prijs van een trein kaartje van Eindhoven naar Arnhem?
Reizen per tren van Eindhoven naar Arnhem kost gemiddeld € 18. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Hoeveel kilometer is het van Eindhoven naar Arnhem met de tren?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Eindhoven naar Arnhem? De afstand tussen Eindhoven en Arnhem per trein is ongeveer 66 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Eindhoven naar Arnhem te vinden.
Wat is de gemiddelde reistijd van Eindhoven naar Arnhem per trein?
De reisduur per trein van Eindhoven naar Arnhem kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 28 min.
Vanaf welk in Eindhoven zou ik moeten reizen? Naar welk in Arnhem zou ik moeten reizen?

Voordat je instapt voor je reis per tren van Eindhoven naar Arnhem is het heel fijn om te weten dat Eindhoven het meest populaire tren station is voor reizigers die van Eindhoven vertrekken en dat Arnhem het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Arnhem.

Hoe ver van het centrum in Eindhoven en Arnhem zijn de belangrijkste?

Als je vertrekt vanaf Eindhoven, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Eindhoven is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Arnhem te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Arnhem Arnhem is, dat 0 km van het centrum ligt.

Met wie kan ik reizen van Eindhoven naar Arnhem per tren?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Eindhoven naar Arnhem te brengen per tren. Op de route van On the route naar Arnhem van Eindhoven kun je reizen met NS International | IC of NS. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Eindhoven naar Arnhem, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per trein van Eindhoven naar Arnhem te reizen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Eindhoven naar Arnhem per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Eindhoven naar Arnhem in de Omio app.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Arnhem vanuit Eindhoven per tren, zijn er dan in de buurt van Arnhem nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Arnhem, reizen ook vaak naar Amsterdam, Düsseldorf of Berlijn. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Arnhem en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Eindhoven naar Arnhem te komen?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Eindhoven naar Arnhem wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Arnhem
Eindhoven
Voorzieningen
Versnaperingen
Eindhoven Beukenlaan
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Eindhoven - Arnhem

Bekijk gerelateerde reisinformatie: