Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Eindhoven naar Arnhem

distanceAfstand66 km
durationGemiddelde treinduur1 h 9 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 18
frequencyTren frequentie41 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 41 directe treinen per dag

Met treinen van Eindhoven naar Arnhem leg je reis 66 km af wat gemiddeld 1 h 9 min duurt bij onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 41 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 18 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 18. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven en arriveren in Arnhem.

Reistips: Treinreizen van Eindhoven naar Arnhem

Reis eenvoudig met de trein naar Arnhem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Arnhem te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Eindhoven naar Arnhem?

Treintickets van Eindhoven naar Arnhem zijn al verkrijgbaar vanaf € 18 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per trein van Eindhoven naar Arnhem?

De Eindhoven naar Arnhem treinticketsprijs is gemiddeld € 18  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.

Hoe ver is Arnhem van Eindhoven als ik per trein wil reizen?

De tren afstand van Eindhoven naar Arnhem is circa 66 km.

Hoe lang doet de tren van Eindhoven naar Arnhem erover?

De reis per trein van Eindhoven naar Arnhem duurt gemiddeld 1 h 9 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Eindhoven naar Arnhem.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Arnhem naar Eindhoven?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Eindhoven naar Arnhem is het heel fijn om te weten dat Eindhoven het meest populaire tren station is voor reizigers die van Eindhoven vertrekken en dat Arnhem het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Arnhem.

Waar is het treinstation in Eindhoven? Waar is het treinstation in Arnhem?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Eindhoven en reizen ongeveer 273 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Arnhem en moeten ongeveer 874 m reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Arnhem.

Hoeveel treinen per dag zijn er tussen Eindhoven en Arnhem?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Eindhoven naar Arnhem is 41 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te kopen voor de beste prijzen voor treintickets van Eindhoven naar Arnhem?

De prijs van een treintickets enkele reis van Eindhoven naar Arnhem kost gemiddeld € 18 als je de komende week gaat reserveren. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Eindhoven naar Arnhem een paar maanden van te voren boeken.

Ik wil per treinreisen van Eindhoven naar Arnhem. Welke andere plaatsen in de buurt van Arnhem zijn het waard om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Arnhem, reizen ook vaak naar Amsterdam, Düsseldorf of Berlijn. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Arnhem en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Eindhoven naar Arnhem per trein?

Je kunt je treintickets van Eindhoven naar Arnhem zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Eindhoven naar Arnhem tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Eindhoven naar Arnhem?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Eindhoven naar Arnhem te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Eindhoven naar Arnhem vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Arnhem
Eindhoven
Voorzieningen
Versnaperingen
Eindhoven Beukenlaan
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Eindhoven - Arnhem

Bekijk gerelateerde reisinformatie: