VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
3 aug.
36NS International | IC
Vind prijzen
wo
4 aug.
36NS International | IC
Vind prijzen
do
5 aug.
36NS International | IC
10Flixbus
vr
6 aug.
36NS International | IC
12Flixbus
za
7 aug.
36NS International | IC
12Flixbus
zo
8 aug.
24NS International | IC
12Flixbus
ma
9 aug.
36NS International | IC
12Flixbus
di
10 aug.
18NS International | IC
13Flixbus
wo
11 aug.
18NS International | IC
Vind prijzen
do
12 aug.
Vind prijzen
12Flixbus
vr
13 aug.
24NS International | IC
12Flixbus
za
14 aug.
Vind prijzen
12Flixbus
zo
15 aug.
24NS International | IC
Vind prijzen
ma
16 aug.
18NS International | IC
12Flixbus
di
17 aug.
18NS International | IC
Vind prijzen
wo
18 aug.
18NS International | IC
Vind prijzen
do
19 aug.
18NS International | IC
12Flixbus
vr
20 aug.
24NS International | IC
12Flixbus
za
21 aug.
24NS International | IC
12Flixbus
zo
22 aug.
24NS International | IC
12Flixbus
ma
23 aug.
18NS International | IC
10Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Welke treinen rijden er van Eindhoven naar Brussel?

  • Je gaat naar Brussel met de treinen van NS International of Thalys.
  • In Rotterdam stap je over op de internationale trein naar België.
  • Je kunt al binnen 2,5 uur in Brussel zijn.
  • Het goedkoopste treinkaartje Eindhoven-Brussel kost zo'n 33 euro.
  • Een treinreis biedt de meeste mogelijkheden qua vertrektijden.

Met welke treinen van NS International en Thalys maak je een treinreis van Eindhoven naar Brussel?

Als je vanuit Eindhoven met de trein naar Brussel gaat, reis je meestal via het station van Rotterdam. Het eerste deel van je reis leg je af met de gewone intercity van NS. Daarna kun je de reis vervolgen met Thalys of NS International. Met de Thalys ben je slechts 2,5 uur onderweg voordat je in Brussel staat. Reis je vanaf Rotterdam Centraal verder met NS International? Dan ben je ongeveer een uur langer onderweg, al ben je wel veel goedkoper uit.

Het grootste deel van de dag kun je één keer per uur richting de Brusselse hoofdstad vertrekken. Heel soms zit er iets langer tussen voordat de volgende trein uit Eindhoven wegrijdt. De vertrektijden liggen tussen 5.45 uur en 21.45 uur. Tenminste, als je op een doordeweekse dag naar Brussel gaat. Op zaterdag rijden de treinen namelijk tussen 6.45 uur en 21.45 uur, en 's zondag tussen 7.45 uur en 20.45 uur. Ze vertrekken wel gewoon één keer in het uur.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Eindhoven?

Dagelijks zijn er ongeveer 70.000 mensen die hun treinreis beginnen op het centraal station van Eindhoven. Als je naar Brussel gaat, ben jij één van hen. Aan de noordzijde van het treinstation vind je busstation Neckerspoel. Deze halte is de eindbestemming voor tal van stads- en streekbussen. Ideaal voor als je met het openbaar vervoer naar het treinstation wilt reizen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Brussel?

Heb je een treinticket voor de intercity van NS International? Dan is station Brussel-Centraal je eindbestemming. Via een voetgangerstunnel loop je zo door naar het gelijknamige metrostation, waar de metro's van lijn 1 en 5 stoppen. De stadsbussen en trams bieden overigens een prima alternatief.

Brussel-Zuid is het grootste internationale treinstation van de stad. Dit is meteen de belangrijkste halte voor de Thalys. Op station Brussel-Zuid stap je ook zo over op de metro, tram of stadsbus. Je hebt dus mogelijkheden genoeg als je de Belgische hoofdstad wilt gaan ontdekken.

Reistips

Treinreizen van Eindhoven naar Brussel
Reis eenvoudig met de trein naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Brussel te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig trein ticket van Eindhoven naar Brussel?
Trein tickets van Eindhoven naar Brussel hoeven niet meer dan € 24 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor trein tickets van Eindhoven naar Brussel voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per tren van Eindhoven naar Brussel?
Reizen per tren van Eindhoven naar Brussel kost gemiddeld € 34. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Hoe ver is het van Eindhoven naar Brussel per trein?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Eindhoven naar Brussel? De afstand tussen Eindhoven en Brussel per trein is ongeveer 102 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Eindhoven naar Brussel te vinden.
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Eindhoven naar Brussel?
De reis per trein van Eindhoven naar Brussel duurt gemiddeld 2 h 32 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Eindhoven naar Brussel.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Eindhoven naar Brussel?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Eindhoven naar Brussel, vertrekken meestal van Eindhoven in Eindhoven en komen aan op Bruxelles-Midi in Brussel. Het is altijd handig om deze in Eindhoven en Brussel te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Hoe ver van het centrum in Eindhoven en Brussel zijn de belangrijkste?

Als je van plan bent een tren vanuit Eindhoven te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Eindhoven. Als je aankomt in Brussel per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Bruxelles-Midi, naar het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Eindhoven naar Brussel aanbieden?
Als je de tren neemt van Eindhoven naar Brussel, biedt NS International | IC, IC Bus, Thalys, Eurostar of NS International de beste manier om snel naar Brussel te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Eindhoven naar Brussel en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Kan ik een retour trein ticket kopen van Eindhoven naar Brussel?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Eindhoven naar Brussel per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Eindhoven naar Brussel in de Omio app.
Als ik aankom in Brussel vanuit Eindhoven per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Brussel?
Voor veel van onze klanten die per trein van Eindhoven naar Brussel reizen, is Brussel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Brussel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Eindhoven naar Brussel reizen? Kan ik per trein reizen?
Het is goed mogelijk om van Eindhoven naar Brussel te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Eindhoven naar Brussel te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Brussel
Eindhoven
Voorzieningen
Versnaperingen
Eindhoven Beukenlaan
Voorzieningen