VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
9 dec.
36NS International | IC
9Flixbus
vr
10 dec.
36NS International | IC
9Flixbus
za
11 dec.
80Thalys
9Flixbus
zo
12 dec.
80Thalys
10Flixbus
ma
13 dec.
18NS International | IC
9Flixbus
di
14 dec.
36NS International | IC
9Flixbus
wo
15 dec.
18NS International | IC
9Flixbus
do
16 dec.
18NS International | IC
9Flixbus
vr
17 dec.
24NS International | IC
9Flixbus
za
18 dec.
24NS International | IC
9Flixbus
zo
19 dec.
24NS International | IC
9Flixbus
ma
20 dec.
18NS International | IC
9Flixbus
di
21 dec.
18NS International | IC
9Flixbus
wo
22 dec.
18NS International | IC
9Flixbus
do
23 dec.
18NS International | IC
9Flixbus
vr
24 dec.
24NS International | IC
9Flixbus
za
25 dec.
24NS International | IC
9Flixbus
zo
26 dec.
24NS International | IC
9Flixbus
ma
27 dec.
18NS International | IC
9Flixbus
di
28 dec.
18NS International | IC
9Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Eindhoven naar Brussel

distanceAfstand102 km
durationGemiddelde treinduur2 h 24 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 46
changesDirecte trenJa
carriersTreinmaatschappijenNS International | IC, IC Bus, Thalys, Eurostar of NS International

Met treinen van Eindhoven naar Brussel leg je reis 102 km af wat gemiddeld 2 h 24 min duurt bij onze reispartners zoals NS International | IC, IC Bus, Thalys, Eurostar of NS International. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 46 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 18. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven en arriveren in Bruxelles-Midi.

Welke treinen rijden er van Eindhoven naar Brussel?

  • Je gaat naar Brussel met de treinen van NS International of Thalys.
  • In Rotterdam stap je over op de internationale trein naar België.
  • Je kunt al binnen 2,5 uur in Brussel zijn.
  • Het goedkoopste treinkaartje Eindhoven-Brussel kost zo'n 33 euro.
  • Een treinreis biedt de meeste mogelijkheden qua vertrektijden.

Met welke treinen van NS International en Thalys maak je een treinreis van Eindhoven naar Brussel?

Als je vanuit Eindhoven met de trein naar Brussel gaat, reis je meestal via het station van Rotterdam. Het eerste deel van je reis leg je af met de gewone intercity van NS. Daarna kun je de reis vervolgen met Thalys of NS International. Met de Thalys ben je slechts 2,5 uur onderweg voordat je in Brussel staat. Reis je vanaf Rotterdam Centraal verder met NS International? Dan ben je ongeveer een uur langer onderweg, al ben je wel veel goedkoper uit.

Het grootste deel van de dag kun je één keer per uur richting de Brusselse hoofdstad vertrekken. Heel soms zit er iets langer tussen voordat de volgende trein uit Eindhoven wegrijdt. De vertrektijden liggen tussen 5.45 uur en 21.45 uur. Tenminste, als je op een doordeweekse dag naar Brussel gaat. Op zaterdag rijden de treinen namelijk tussen 6.45 uur en 21.45 uur, en 's zondag tussen 7.45 uur en 20.45 uur. Ze vertrekken wel gewoon één keer in het uur.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Eindhoven?

Dagelijks zijn er ongeveer 70.000 mensen die hun treinreis beginnen op het centraal station van Eindhoven. Als je naar Brussel gaat, ben jij één van hen. Aan de noordzijde van het treinstation vind je busstation Neckerspoel. Deze halte is de eindbestemming voor tal van stads- en streekbussen. Ideaal voor als je met het openbaar vervoer naar het treinstation wilt reizen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Brussel?

Heb je een treinticket voor de intercity van NS International? Dan is station Brussel-Centraal je eindbestemming. Via een voetgangerstunnel loop je zo door naar het gelijknamige metrostation, waar de metro's van lijn 1 en 5 stoppen. De stadsbussen en trams bieden overigens een prima alternatief.

Brussel-Zuid is het grootste internationale treinstation van de stad. Dit is meteen de belangrijkste halte voor de Thalys. Op station Brussel-Zuid stap je ook zo over op de metro, tram of stadsbus. Je hebt dus mogelijkheden genoeg als je de Belgische hoofdstad wilt gaan ontdekken.

Reistips: Treinreizen van Eindhoven naar Brussel

Reis eenvoudig met de trein naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Brussel te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Eindhoven naar Brussel?

Voordelige treintickets van Eindhoven naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 18, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de prijs van een treinkaartje van Eindhoven naar Brussel?

De Eindhoven naar Brussel treinticketsprijs is gemiddeld € 46  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.

Hoe ver is het van Eindhoven naar Brussel per trein?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Eindhoven en Brussel per trein ongeveer 102 km  is.

Hoe lang doet de tren van Eindhoven naar Brussel erover?

De reisduur per trein van Eindhoven naar Brussel kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 24 min.

Welke treinstations zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Eindhoven naar Brussel?

Als je per trein van Eindhoven naar Brussel reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Eindhoven vertrekken van Eindhoven en dat de meeste mensen in Brussel uitstappen op Bruxelles-Midi.

Waar is het treinstation in Eindhoven om naar Brussel te gaan? Waar is het treinstation in Brussel gelegen?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Eindhoven, vinden op ongeveer 273 m van het stadscentrum van Eindhoven. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Brussel, heet Bruxelles-Midi, en is ongeveer 1.8 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Eindhoven naar Brussel te komen?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Eindhoven naar Brussel te brengen per trein. Op de route naar Brussel vanuit Eindhoven kun je reizen met NS International | IC, IC Bus, Thalys, Eurostar of NS International. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken voor de route van Eindhoven naar Brussel, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te kopen voor de beste prijzen voor treintickets van Eindhoven naar Brussel?

Als je een treintickets tussen Eindhoven en Brussel gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 46 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Eindhoven en Brussel zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ben je van plan om van Eindhoven naar Brussel te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brussel, die je ook zou kunnen bezoeken.

Veel van onze klanten die een reis naar Brussel per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Brussel naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Eindhoven naar Brussel?

Als je wilt reizen van Eindhoven naar Brussel per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Eindhoven naar Brussel boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Eindhoven naar Brussel te komen?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Eindhoven naar Brussel wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Brussel
Eindhoven
Voorzieningen
Versnaperingen
Eindhoven Beukenlaan
Voorzieningen