VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
Vind prijzen
34Flixbus
ma
24 jan.
131Thalys
17Flixbus
di
25 jan.
131Thalys
Vind prijzen
wo
26 jan.
131Thalys
Vind prijzen
do
27 jan.
119Thalys
43Flixbus
vr
28 jan.
119Thalys
20Flixbus
za
29 jan.
119Thalys
15Flixbus
zo
30 jan.
119Thalys
22Flixbus
ma
31 jan.
119Thalys
15Flixbus
di
1 feb.
119Thalys
Vind prijzen
wo
2 feb.
97Thalys
Vind prijzen
do
3 feb.
97Thalys
23Flixbus
vr
4 feb.
97Thalys
20Flixbus
za
5 feb.
97Thalys
17Flixbus
zo
6 feb.
97Thalys
22Flixbus
ma
7 feb.
97Thalys
15Flixbus
di
8 feb.
97Thalys
Vind prijzen
wo
9 feb.
87Thalys
Vind prijzen
do
10 feb.
97Thalys
21Flixbus
vr
11 feb.
69Thalys
22Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Eindhoven en Parijs

distanceAfstand363 km
durationGemiddelde treinduur3 h 51 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 136
frequencyTren frequentie7 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 7 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersThalys

Met treinen van Eindhoven naar Parijs leg je reis 363 km af wat gemiddeld 3 h 51 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys. Normaalgesproken zijn er er zijn 7 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 136 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 119. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven en arriveren in Paris Gare de Lyon.

Treinmaatschappijen: Thalys Eindhoven – Parijs

Je kunt reizen met een tren van Eindhoven naar Parijs met Thalys voor slechts € 119. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Eindhoven naar Parijs met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Vind de perfecte tren tussen Eindhoven en Parijs bij Thalys voor een vlotte en ontspannen reis. Omio maakt het je gemakkelijk om de nieuwste dienstregelingen bij Thalys voor de tren te bekijken en de goedkoopste, snelste of vroegste tren van Eindhoven naar Parijs te vergelijken. Je kunt ook relevante reisinformatie bekijken voor de tren van Thalys, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, afhankelijk van het tarief dat je kiest. Zodra je de ideale route hebt gevonden, boek je je goedkope tickets voor de tren van Thalys online. Je kunt verwachten rond 363 km te reizen op deze en je ticket bij Thalys van Eindhoven naar Parijs met de trein kan slechts € 119 enkele reis kosten als je van tevoren boekt. Als je in de Omio-app zoekt naar van Eindhoven naar Parijs tickets van Thalys kun je snel zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Koop je officiële tickets voor de trein van Thalys snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Reistips: Treinreizen van Eindhoven naar Parijs

Reis eenvoudig met de trein naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Parijs te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een tren van Eindhoven naar Parijs zijn?

Het goedkoopst mogelijke treintickets van Eindhoven naar Parijs is € 119. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Eindhoven naar Parijs boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de gemiddelde prijs van een treinticket van Eindhoven naar Parijs?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 136  te betalen voor een tren ticket tussen Eindhoven en Parijs.

Wat is de afstand naar Parijs van Eindhoven per trein?

Je moet erop rekenen ongeveer 363 km  af te leggen van Eindhoven naar Parijs per trein.

Hoe lang duurt het om te reizen van Eindhoven naar Parijs per trein?

The gemiddelde reistijd per trein van Eindhoven naar Parijs is 3 h 51 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Eindhoven naar Parijs.

Als ik per trein wil reizen, welke treinstations in Eindhoven en Parijs zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Eindhoven is Eindhoven. In Parijs is het meest populaire treinstation onder reizigers Paris Gare de Lyon.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Eindhoven gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Parijs gesitueerd?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Eindhoven, wat ongeveer 273 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Paris Gare de Lyon, dat 2.1 km ligt van het stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders zijn actief op de route van Eindhoven van Parijs?

Als je een tren neemt van Eindhoven naar Parijs, biedt Thalys de beste manier om snel naar Parijs te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Eindhoven naar Parijs en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoeveel treinen per dag zijn er van Eindhoven naar Parijs?

Gemiddeld, er zijn 7 treinen keer per dag van Eindhoven naar Parijs. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren om treintickets tussen Eindhoven en Parijs te scoren met de beste prijs?

Je kunt zien dat een tren tussen Eindhoven en Parijs gemiddeld € 136 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Eindhoven naar Parijs over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Als ik aankom in Parijs vanuit Eindhoven per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Parijs?

Je trein trip van Eindhoven naar Parijs hoeft niet te eindigen in Parijs. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Parijs die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Londen, Barcelona of Amsterdam te gaan op Omio!

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Eindhoven naar Parijs per trein?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Eindhoven naar Parijs om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Eindhoven naar Parijs tren, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Eindhoven naar Parijs?

Reizen van Eindhoven naar Parijs zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Eindhoven naar Parijs.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Parijs
Eindhoven
Voorzieningen
Versnaperingen
Eindhoven Beukenlaan
Voorzieningen