Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Emmen naar Zwolle

Vertrekstation trein:Emmen
Eindstation trein:Zwolle
Afstand treinreis:62 km

Welke treinen rijden er van Emmen naar Zwolle?

  • Op de route van Emmen naar Zwolle worden door de NS de treinen van Arriva ingezet. Het gaat daarbij om de witblauwe elektrische Spurts, voorzien van een eersteklas zitcompartiment, een speciale werk- en stiltecoupé, een loungehoek en voldoende plek voor fietsen. Bovendien is er een balie in de trein waar stewards informatie kunnen verstrekken aan reizigers. Gratis gebruik van internet en een lage instap maken reizen met de trein van Emmen naar Zwolle extra aantrekkelijk.
  • Voor het rechtstreeks reizen van Emmen naar Zwolle heb je de keuze uit een stoptrein en een sneltrein. Op drukke momenten worden de zogenaamde spitstreinen ingezet die voorzien zijn van extra tussenstukken, waardoor de capaciteit toeneemt.
  • Gemiddeld vertrekken er elk uur twee treinen van Emmen naar Zwolle. Dit komt neer op ongeveer 19 treinen per dag, evenredig verdeeld over de stop- en sneltreinen.
  • Treintickets van Emmen naar Zwolle zijn de goedkoopste optie om met het openbaar vervoer te reizen tussen beide plaatsen.

Welke treintijden gelden voor Arriva van Emmen naar Zwolle?

De kortste treinreis van Emmen naar Zwolle duurt 54 minuten als gebruik gemaakt wordt van de sneltrein op dit traject. De eerste trein van Arriva vertrekt reeds om 5.39 uur vanuit Emmen. De laatste trein vertrekt om 23.38 uur. Er vertrekken elk uur twee treinen, waarbij je de keuze hebt uit een stop- of een sneltrein.

Vanaf welk treinstation vertrekt Arriva in Emmen?

Alle treinreizen vertrekken vanaf Emmen station. Het station is te vinden aan het Stationsplein 6 in Emmen. Zowel de stoptrein als de sneltrein onderhouden een rechtstreekse verbinding tussen beide steden. Overstappen op deze route is dus niet nodig.

Op welk treinstation komt Arriva aan in Zwolle?

De treinen van Arriva komen aan op station Zwolle, Stationsplein 16. Van hieruit hebben reizigers de mogelijkheid om over te stappen op een andere trein van Arriva of de NS. Naast de stoptrein en sneltrein kan de overstap naar de Intercity of sprinter gemaakt worden. Aan de westzijde van het station kan gebruik gemaakt worden van verschillende busverbindingen. Syntus Overijssel onderhoudt hier de busverbindingen van lijn 1 t/m 6, 9 en 12. Deze bussen rijden naar verschillende wijken in Zwolle. Aan de oostzijde is het busstation voor de verschillende streeklijnen te vinden.

Reistips

Treinreizen van Emmen naar Zwolle
Reis eenvoudig met de trein naar Zwolle. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Emmen naar Zwolle te reizen.
FAQs
Wat is de afstand van Emmen naar Zwolle als je reist per trein?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Emmen naar Zwolle? De afstand tussen Emmen en Zwolle per trein is ongeveer 62 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Emmen naar Zwolle te vinden.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Emmen naar Zwolle?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Emmen naar Zwolle, vertrekken meestal van Emmen in Emmen en komen aan op Zwolle Stadshagen in Zwolle. Het is altijd handig om deze in Emmen en Zwolle te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Emmen en Zwolle?

Je vindt Emmen, het door Omio reizigers meest gebruikte in Emmen, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Zwolle is Zwolle Stadshagen, dat 0 km ligt van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Emmen van Zwolle?
Als je de tren neemt van Emmen naar Zwolle, biedt NS de beste manier om snel naar Zwolle te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Emmen naar Zwolle en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Zwolle vanuit Emmen per tren, zijn er dan in de buurt van Zwolle nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je trein trip van Emmen naar Zwolle hoeft niet te eindigen in Zwolle. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Zwolle die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Groningen of Berlijn. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Groningen of Berlijn te gaan op Omio!
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Emmen naar Zwolle?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Emmen naar Zwolle te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Emmen naar Zwolle vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Emmen
Zwolle
Emmen Zuid
Voorzieningen
Emmen(NL)
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Emmen - Zwolle

Bekijk gerelateerde reisinformatie: