Trein van Enschede naar Cochem

De goedkoopste treinreizen Van Enschede Naar Cochem

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

19

Gemiddelde

19

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
08:02Enschede5u52 13:54Cochem
0 overstappen
191Enkele reis

Treintijden & routes Enschede naar Cochem

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
Deutsche Bahn
08:02Enschede5u52 13:54Cochem
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.

De snelste treinen Van Enschede Naar Cochem

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

5 u 52 m

Gemiddelde

5 u 52 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

231 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Enschede naar Cochem rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
08:02Enschede5u52 13:54Cochem
0 overstappen
191Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Enschede naar Cochem

distanceAfstand231 km
durationGemiddelde treinduur5 h 52 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 21
frequencyTren frequentie15 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn

Met treinen van Enschede naar Cochem leg je reis 231 km af wat gemiddeld 5 h 52 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er zijn 15 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 19 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 21. Reizigers vertrekken het vaakst van Enschede en arriveren in Cochem (Mosel).

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Enschede naar Cochem

Reis met de tren van Enschede naar Cochem vanaf € 19 met Omio’s Deutsche Bahn partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest populair te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Enschede naar Cochem.

Deutsche Bahn treinen van Enschede tot Cochem, informatie:

  • Gemiddelde duur: 4 h 13 min
  • Gemiddelde prijs: € 19
  • Deutsche Bahn frequentie: 13 per dag

Reistips: treinen van Enschede tot Cochem

Reis eenvoudig met de trein naar Cochem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Enschede naar Cochem te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Enschede naar Cochem zijn al verkrijgbaar vanaf € 19, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De tren prijs tussen Enschede en Cochem is gemiddeld € 21  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van tussen Enschede en Cochem per trein is bij benadering 231 km.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Enschede naar Cochem. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Enschede naar Cochem te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 5 h 52 min.

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Enschede is Enschede. In Cochem is het meest populaire treinstation onder reizigers Cochem (Mosel).

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Enschede en reizen ongeveer 2 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Cochem (Mosel) en moeten ongeveer 12.3 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Cochem.

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Enschede naar Cochem kun je een tren nemen van Deutsche Bahn. Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Enschede naar Cochem om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Gemiddeld, er zijn 15 treinen keer per dag van Enschede naar Cochem. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een vroegste tren vertrekkend vanaf Enschede naar Cochem vertrekt om 08: 02. Een laatste tren vertrekkend vanaf Enschede naar Cochem vertrekt om 22: 32. Je vindt de recentste Enschede naar Cochem tren tijden op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Als je een treintickets tussen Enschede en Cochem gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 21 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets tussen Enschede en Cochem zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel reizigers die in Cochem aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Keulen, Frankfurt am Main of Amsterdam. Als je erover denkt om Keulen, Frankfurt am Main of Amsterdam te verkennen vanuit Cochem, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Als je per trein wilt reizen van Enschede naar Cochem met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Enschede en Cochem, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Enschede naar Cochem zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Enschede naar Cochem.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Enschede
Cochem

Meer reisopties per trein van Enschede naar Cochem

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal