VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
24 jun.
20Deutsche Bahn
vr
25 jun.
20Deutsche Bahn
za
26 jun.
19Deutsche Bahn
ma
28 jun.
19Deutsche Bahn
wo
30 jun.
19Deutsche Bahn

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Enschede naar Münster

Gem. reistijd
2 uren 39 minuten
Gem. treinticket: 19
Vertrekstation trein:Enschede
Eindstation trein:Münster
Afstand treinreis:57 km
Treinmaatschappijen:Deutsche Bahn

Welke treinen rijden er van Enschede naar Münster?

  • De treinreizen van Enschede naar Münster worden verzorgd door Deutsche Bahn.
  • Reis comfortabel met de stoptrein of met de intercity.
  • Je kunt bijna 20 keer per dag met de trein in Münster komen.
  • Een treinticket is op dit traject wel wat duurder dan een buskaartje.

Vanaf welk treinstation vertrekt Deutsche Bahn in Enschede?

Als je op het hoofdstation van Enschede staat, heb je twee keuzes: óf je neemt de stoptrein van Deutsche Bahn die rechtstreeks naar Münster rijdt óf je neemt de intercity waarbij je onderweg twee keer moet overstappen.

Met de intercity reis je vanuit Enschede eerst naar het station van Hengelo, waar je overstapt op de trein naar het Duitse Rheine. Hier vandaan brengt Deutsche Bahn je dan naar de stad Münster. Wie kiest voor een reis met de stoptrein, hoeft niet per se in te stappen op het centraal station van Enschede. Deze trein stopt namelijk ook op station Enschede De Eschmarke.

Welke treintijden gelden voor Deutsche Bahn van Enschede naar Münster?

Enschede en de Duitse stad Münster liggen hemelsbreed 57 kilometer uit elkaar. Met de trein van Deutsche Bahn doe je er een kleine anderhalf uur over om deze afstand af te leggen. Op doordeweekse dagen kun je tussen 6.30 uur en 22.30 uur vanuit Enschede vertrekken. Er rijdt één stoptrein per uur. Daarnaast kun je zes à zeven keer per dag instappen bij de intercity's, die via Hengelo en Rheine naar Münster gaan. Qua reistijd is de stoptrein net iets sneller.

In het weekend wijken de treintijden enigszins af van de reguliere dienstregeling. Zo vertrekt de eerste trein op zondag bijvoorbeeld wat later, namelijk rond 8.30 uur. Maar op vrijdag- en zaterdagavond rijden de treinen wel een uur langer door. Je kunt dan nog tot 23.30 uur vanuit Enschede vertrekken.

Op welke treinstations komt Deutsche Bahn aan in Münster?

Ben je in het bezit van een goedkoop treinticket naar Münster? Dan kun je uitstappen op één van de twee stations in de stad. Münster Hauptbahnhof is het meest centraal gelegen treinstation. Hier stap je direct over op de bussen die door de stad rijden. Misschien neem je wel een bus die richting de dierentuin of Schloss Münster gaat. Ook het oude centrum is vanaf Münster Hauptbahnhof heel goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Het andere treinstation waar je uit kunt stappen, is Münster Zentrum Nord. Buiten het station stoppen de bussen van lijn 17 zodat je op je gemak het noordelijke stadsdeel van Münster kunt verkennen.

Reistips

Treinreizen van Enschede naar Münster
Reis eenvoudig met de trein naar Münster. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Enschede naar Münster te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke trein ticket van Enschede naar Münster?
Voordelige trein tickets van Enschede naar Münster zijn al verkrijgbaar vanaf € 19, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste trein tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde prijs van een trein kaartje van Enschede naar Münster?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 19 uit voor de tren van Enschede naar Münster. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Münster from Enschede.
Hoe ver is het van Enschede naar Münster per trein?
Als je reist van Enschede naar Münster per trein, reken dan op een reisafstand tussen Enschede en Münster van ongeveer 57 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Enschede naar Münster?
De reisduur per trein van Enschede naar Münster kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 31 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Enschede en in Münster?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Enschede naar Münster, vertrekken meestal van Enschede in Enschede en komen aan op Münster (Westf) Hbf in Münster. Het is altijd handig om deze in Enschede en Münster te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Enschede en Münster?

Als je van plan bent een tren vanuit Enschede te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Enschede. Als je aankomt in Münster per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Münster (Westf) Hbf, naar het centrum.

Hoe kan ik kaartjes kopen om per trein van Enschede naar Münster te reizen?
Wil je per trein reizen van Enschede naar Münster? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ik wil per trein reizen van Enschede naar Münster. Welke andere plaatsen in de buurt van Münster zijn het waard om te bezoeken?
Veel van onze klanten die een reis naar Münster per tren hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Berlijn, Hamburg of Keulen. Check Omio voor de beste verbindingen van Münster naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Enschede naar Münster reizen? Kan ik per trein reizen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Münster van Enschede. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Enschede naar Münster en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Enschede
Münster
De Eschmarke
Voorzieningen
Enschede
Voorzieningen
Enschede Drienerlo
Voorzieningen