Trein van Erlangen naar Karlsruhe

De goedkoopste treinreizen Van Erlangen Naar Karlsruhe

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

35

Gemiddelde

35

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
15:02Erlangen3u52 18:54Karlsruhe
0 overstappen
351Enkele reis

Treintijden & routes Erlangen naar Karlsruhe

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn
15:02Erlangen3u52 18:54Karlsruhe
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Erlangen Naar Karlsruhe

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

3 u 52 m

Gemiddelde

3 u 52 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

200 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Erlangen naar Karlsruhe rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
15:02Erlangen3u52 18:54Karlsruhe
0 overstappen
351Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Erlangen naar Karlsruhe

distanceAfstand200 km
durationGemiddelde treinduur3 h 35 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 24
frequencyTren frequentie3 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn

Met treinen van Erlangen naar Karlsruhe leg je reis 200 km af wat gemiddeld 3 h 35 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er zijn 3 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 24 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 24. Reizigers vertrekken het vaakst van Erlangen en arriveren in Karlsruhe Hbf.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn van Erlangen naar Karlsruhe

Voor slechts € 24 kun je reizen met een tren tussen Erlangen en Karlsruhe met Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Erlangen naar Karlsruhe. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn treinen van Erlangen tot Karlsruhe, informatie:

  • Gemiddelde duur: 3 h 52 min
  • Deutsche Bahn frequentie: 3 per dag

Reistips: treinen van Erlangen tot Karlsruhe

Reis eenvoudig met de trein naar Karlsruhe. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Erlangen naar Karlsruhe te reizen.
FAQs
Treintickets van Erlangen naar Karlsruhe zijn al verkrijgbaar vanaf € 24 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt reserveren in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Erlangen naar Karlsruhe gemiddeld € 24  kost.
De afstand van tussen Erlangen en Karlsruhe per trein is bij benadering 200 km.
De reis per trein van Erlangen naar Karlsruhe duurt gemiddeld 3 h 35 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Erlangen naar Karlsruhe.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Erlangen naar Karlsruhe is het heel fijn om te weten dat Erlangen het meest populaire tren station is voor reizigers die van Erlangen vertrekken en dat Karlsruhe Hbf het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Karlsruhe.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Erlangen en moeten ongeveer 1.5 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Karlsruhe arriveren het meest op Karlsruhe Hbf en moeten circa 2.3 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Voor de beste tren van Erlangen naar Karlsruhe, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Erlangen naar Karlsruhe om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Erlangen naar Karlsruhe is 3 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Als je liever vroeg in de ochtend treinen pakt van Erlangen naar Karlsruhe, een eerste tren vertrekt om 09: 18. Als je liever nacht treinen van Erlangen naar Karlsruhe, een laatste tren van de dag vertrekt om 20: 08. Omio toont jou een recentste tren van Erlangen naar Karlsruhe dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Je kunt zien dat een tren van Erlangen naar Karlsruhe gemiddeld € 24 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Erlangen naar Karlsruhe over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Je trein trip van Erlangen naar Karlsruhe hoeft niet te eindigen in Karlsruhe. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Karlsruhe die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Berlijn, Parijs of München. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Berlijn, Parijs of München te gaan op Omio!
Je kunt je treintickets van Erlangen naar Karlsruhe zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Erlangen naar Karlsruhe tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Reizen van Erlangen naar Karlsruhe zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Erlangen naar Karlsruhe.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Erlangen
Karlsruhe

Meer reisopties per trein van Erlangen naar Karlsruhe

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal