Trein van Essen naar Brugge

De goedkoopste treinreizen Van Essen Naar Brugge

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

22

Gemiddelde

22

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

SNCB
06:05Essen2u31 08:36Brugge
0 overstappen
221Enkele reis
SNCB
07:05Essen2u30 09:35Brugge
0 overstappen
221Enkele reis
SNCB | IC
11:46Essen2u43 14:29Brugge
0 overstappen
221Enkele reis
SNCB | IC
08:46Essen2u44 11:30Brugge
0 overstappen
221Enkele reis

Treintijden & routes Essen naar Brugge

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
SNCB
06:05Essen2u31 08:36Brugge
0 overstappen
SNCB
07:05Essen2u30 09:35Brugge
0 overstappen
SNCB | IC
08:46Essen2u44 11:30Brugge
0 overstappen
SNCB | IC
11:46Essen2u43 14:29Brugge
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.

De snelste treinen Van Essen Naar Brugge

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

2 u 30 m

Gemiddelde

2 u 37 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

90 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Essen naar Brugge rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

SNCB
07:05Essen2u30 09:35Brugge
0 overstappen
221Enkele reis
SNCB
06:05Essen2u31 08:36Brugge
0 overstappen
221Enkele reis
SNCB | IC
11:46Essen2u43 14:29Brugge
0 overstappen
221Enkele reis
SNCB | IC
08:46Essen2u44 11:30Brugge
0 overstappen
221Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Essen naar Brugge

distanceAfstand89 km
durationGemiddelde treinduur2 h 25 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 22
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenSNCB, SNCB | IC, Deutsche Bahn Intercity-Express, Thalys of National Express

Met treinen van Essen naar Brugge leg je reis 89 km af wat gemiddeld 2 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB, SNCB | IC, Deutsche Bahn Intercity-Express, Thalys of National Express. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 22 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 22. Reizigers vertrekken het vaakst van Essen en arriveren in Brugge.

Treinreisaanbieders: SNCB, Thalys en Deutsche Bahn van Essen naar Brugge

Vind de beste treinen van Essen naar Brugge met Omio's reispartners SNCB, Thalys en Deutsche Bahn vanaf € 22. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn
SNCB
Thalys

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Essen en Brugge. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn van Essen naar Brugge tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 h 33 min
  • Deutsche Bahn frequentie: 4 per dag

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren van Essen naar Brugge.

Zoek je goedkope van Essen naar Brugge tickets bij SNCB, ga dan naar Omio! Voor een enkele reis van Essen naar Brugge met de trein vind je ticketprijzen vanaf € 22 wanneer je van tevoren boekt. We helpen je naar Brugge vanaf Essen te laten reizen door je de nieuwste aanbiedingen voor de tren bij SNCB te tonen. Ook dienstregelingen en tickets voor deze 89 km route kun je hier vinden. Je kunt ook relevante ticketinformatie bekijken voor elk beschikbare tariefklasse op deze, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden bij SNCB. Als je in de Omio-app zoekt naar SNCB - tussen Essen en Brugge, dan kun je snel zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt gaan reizen als je de tren gebruikt. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren tussen Essen en Brugge die wordt aangeboden, Omio maakt het je gemakkelijker dan ooit om die perfecte tren te vinden met SNCB, dus je kunt genieten van een vlotte en comfortabele reis.

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Essen naar Brugge met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Wil je een trein van Essen naar Brugge maken? Omio kan je helpen die perfecte te vinden met Thalys. Check Omio om de huidige dienstregelingen, tickets, reisinformatie en prijzen voor een tren van Thalys te zien voor de beste deals voor een tren van Essen naar Brugge en boek tickets bij Thalys snel en gemakkelijk online. Wanneer je een tren van Essen naar Brugge neemt, kunt je verwachten enkele reis te reizen met Thalys. Als je zoekt naar treinen van Essen naar Brugge in de Omio-app, kunt je controleren of het ticket van Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen, zonder dat je naar het treinstation hoeft om tickets te kopen. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren met Thalys, wij doen het werk voor je om je veilig naar Brugge te brengen vanaf Essen. Boek nu die perfecte tren van Essen naar Brugge bij Omio en geniet van een vlotte en comfortabele reis met Thalys!

Thalys Essen naar Brugge tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 h 13 min
  • Thalys frequentie: 5 per dag

Reistips: treinen van Essen tot Brugge

Reis eenvoudig met de trein naar Brugge. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Essen naar Brugge te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Brugge naar Essen te reizen is per trein en dat hoeft maar € 22 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Essen naar Brugge bij Omio te kopen.
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 22  te betalen voor een tren ticket van Essen naar Brugge.
De tren afstand van Essen naar Brugge is circa 89 km.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Essen naar Brugge. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Essen naar Brugge te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 2 h 25 min.

Voordat je je trip van Essen naar Brugge gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Essen, vertrekken van Essen en op Brugge aankomen in Brugge.

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Essen, wat ongeveer 184 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Brugge, dat 2.6 km ligt van het stadscentrum.

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Essen naar Brugge kun je een tren nemen van SNCB, SNCB | IC, Deutsche Bahn Intercity-Express, Thalys of National Express. Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Essen naar Brugge om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Een vroegste tren vertrekkend vanaf Essen naar Brugge vertrekt om 06: 05. Een laatste tren vertrekkend vanaf Essen naar Brugge vertrekt om 17: 57. Je vindt de recentste Essen naar Brugge tren dienstregeling op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Veel van onze klanten die een reis naar Brugge per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Brussel, Amsterdam of Parijs. Check Omio voor de beste verbindingen van Brugge naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt je treintickets van Essen naar Brugge zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Essen naar Brugge tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Reizen van Essen naar Brugge zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Essen naar Brugge.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Essen
Brugge

Meer reisopties per trein van Essen naar Brugge

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal