Trein van Essen naar Brussel

De goedkoopste treinreizen Van Essen Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

14

Gemiddelde

14

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

SNCB | IC
06:46Essen1u25 08:11Brussel
0 overstappen
141Enkele reis
SNCB
08:30Essen2u01 10:31Brussel
0 overstappen
141Enkele reis
SNCB | IC
07:46Essen1u25 09:11Brussel
0 overstappen
141Enkele reis
SNCB
07:05Essen1u36 08:41Brussel
0 overstappen
141Enkele reis
SNCB | IC
20:46Essen1u25 22:11Brussel
0 overstappen
141Enkele reis

Treintijden & routes Essen naar Brussel

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
SNCB | IC
06:46Essen1u25 08:11Brussel
0 overstappen
SNCB
07:05Essen1u36 08:41Brussel
0 overstappen
SNCB | IC
07:46Essen1u25 09:11Brussel
0 overstappen
SNCB
08:30Essen2u01 10:31Brussel
0 overstappen
SNCB | IC
08:46Essen1u25 10:11Brussel
0 overstappen
SNCB | IC
14:46Essen1u25 16:11Brussel
0 overstappen
SNCB | IC
20:46Essen1u25 22:11Brussel
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.

De snelste treinen Van Essen Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

1 u 25 m

Gemiddelde

1 u 31 m

Treinen per dag

7

Afstand busreis

68 km

Van de 7 treinen die elke dag vertrekken vanaf Essen naar Brussel rijden 7 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

SNCB | IC
06:46Essen1u25 08:11Brussel
0 overstappen
141Enkele reis
SNCB | IC
07:46Essen1u25 09:11Brussel
0 overstappen
141Enkele reis
SNCB | IC
20:46Essen1u25 22:11Brussel
0 overstappen
141Enkele reis
SNCB | IC
08:46Essen1u25 10:11Brussel
0 overstappen
141Enkele reis
SNCB | IC
14:46Essen1u25 16:11Brussel
0 overstappen
141Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Essen naar Brussel

distanceAfstand68 km
durationGemiddelde treinduur1 h 25 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 14
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenSNCB | IC, Thalys of SNCB

Met treinen van Essen naar Brussel leg je reis 68 km af wat gemiddeld 1 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB | IC, Thalys of SNCB. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 14 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 14. Reizigers vertrekken het vaakst van Essen en arriveren in Bruxelles-Midi.

Treinmaatschappijen: Thalys en SNCB van Essen naar Brussel

Reis met de tren van Essen naar Brussel vanaf € 14 met Omio’s Thalys en SNCB partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig te vergelijken en te boeken.

Thalys
SNCB

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Essen en Brussel met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Een van de bexste manieren om tussen Essen en Brussel te reizen is door een tren te nemen met Thalys. Omio helpt je de ideale tren tussen Essen en Brussel bij Thalys te vinden door je de Thalys huidige dienstregelingen voor de tren te laten zien. Wij helpen je ook met informatie voor de trein, inclusief voorzieningen aan boord en reisinformatie zoals bagagebeleid en de beste prijzen voor de tren van Essen naar Brussel. Je kunt verwachten van Essen naar Brussel te reizen op een tren met Thalys. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen tussen Essen en Brussel, kun je meteen controleren of het ticket bij Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het treinstation. Zodra je die perfecte tren hebt gevonden, boek je snel en gemakkelijk je ticket bij Thalys op Omio en kun je genieten van je aanstaande reis tussen Essen en Brussel!

Thalys treinen van Essen tot Brussel, informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 h 56 min
  • Thalys frequentie: 3 per dag

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren van Essen naar Brussel.

Boek bij SNCB je Essen naar Brussel tren op Omio en geniet van een vlotte en ontspannen reis! Controleer SNCB up-to-date dienstregelingen van de tren voor de ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de snelste routes van Essen naar Brussel en vergelijk de voorzieningen die worden aangeboden in het tarief dat je kiest, en koop de meest betaalbare tickets voor de trein online bij SNCB die bij je budget passen. De van Essen naar Brussel afstand is 68 km, en de beste prijs voor een enkele reis Essen - Brussel bij SNCB voor een ticket voor de trein begint bij € 14 als je van tevoren boekt. Als je liever je SNCB ticket zoekt in de Omio-app, kun je snel zien of het een mobiel ticket is, zodat je papierloos kunt reizen met trein. Wachten in de rij bij het treinstation om je ticket voor trein te kopen, is verleden tijd. Boek dus snel en gemakkelijk je trein tickets online en geniet van je reis met SNCB!

Reistips: treinen van Essen tot Brussel

Reis eenvoudig met de trein naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Essen naar Brussel te reizen.
FAQs
Treintickets van Essen naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 14 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Essen naar Brussel gemiddeld € 14  kost.
De afstand van van Essen naar Brussel per trein is bij benadering 68 km.
De reis per trein van Essen naar Brussel duurt gemiddeld 1 h 25 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Essen naar Brussel.

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Essen naar Brussel, vertrekken meestal van Essen in Essen en komen aan op Bruxelles-Midi in Brussel. Het is altijd handig om deze treinstations in Essen en Brussel te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Essen, wat ongeveer 680 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Bruxelles-Midi, dat 2.4 km ligt van het stadscentrum.

Als je een tren neemt van Essen naar Brussel, biedt SNCB | IC, Thalys of SNCB de beste manier om snel naar Brussel te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Essen naar Brussel en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Essen om 06: 05. Een laatste tren vertrekt van Essen om 20: 46. Check Omio voor de recentste tren schema van Essen naar Brussel en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets van Essen naar Brussel gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 14 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Essen naar Brussel een paar maanden van tevoren te boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Brussel, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Londen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Brussel en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Essen naar Brussel om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Essen naar Brussel tren, zowel voor als tijdens de reis.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Essen naar Brussel te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Essen naar Brussel vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Essen
Brussel

Meer reisopties per trein van Essen naar Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal