Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Essen en Den Haag

distanceAfstand69 km
durationGemiddelde trenduur1 h 31 min
frequencyTren frequentie12 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 12 directe treinen per dag

Met treinen van Essen naar Den Haag leg je reis 69 km af wat gemiddeld 1 h 31 min duurt bij onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 12 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Essen en arriveren in Den Haag Centraal.

Reistips

Treinreizen van Essen naar Den Haag
Reis eenvoudig met de trein naar Den Haag. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Essen naar Den Haag te reizen.
FAQs
Hoeveel kilometer is het van Essen naar Den Haag met de tren?
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Essen naar Den Haag per trein ongeveer 69 km  is.
Hoe lang doet de tren van Essen naar Den Haag erover?
De reis per trein van Essen naar Den Haag duurt gemiddeld 1 h 31 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Essen naar Den Haag.
Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Essen en in Den Haag?

Voordat je je trip van Essen naar Den Haag gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Essen, vertrekken van Essen en op Den Haag Centraal aankomen in Den Haag.

Waar is het Essen treinstation? Waar is het Den Haag treinstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Essen en moeten ongeveer 184 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Den Haag arriveren het meest op Den Haag Centraal en moeten circa 1.9 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Hoeveel treinen per dag zijn er tussen Essen en Den Haag?
Gemiddeld, er zijn 12 treinen keer per dag van Essen naar Den Haag. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Ben je van plan om van Essen naar Den Haag te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Den Haag, die je ook zou kunnen bezoeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Den Haag, reizen ook vaak naar Amsterdam, Brussel of Rotterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Den Haag en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Essen naar Den Haag?
Als je per trein wilt reizen van Essen naar Den Haag met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Essen en Den Haag, zowel vooraf als tijdens je reis.
Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Essen naar Den Haag?
Reizen van Essen naar Den Haag zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Essen naar Den Haag.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Essen
Den Haag
Essen(B)
Voorzieningen
Wildert
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Essen - Den Haag

Bekijk gerelateerde reisinformatie: