Trein van Essen naar Rotterdam

De goedkoopste treinreizen Van Essen Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

17

Gemiddelde

17

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

SNCB
11:31Essen1u07 12:38Rotterdam
0 overstappen
171Enkele reis
SNCB
08:31Essen1u07 09:38Rotterdam
0 overstappen
171Enkele reis

Treintijden & routes Essen naar Rotterdam

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
SNCB
08:31Essen1u07 09:38Rotterdam
0 overstappen
SNCB
11:31Essen1u07 12:38Rotterdam
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

De snelste treinen Van Essen Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

1 u 7 m

Gemiddelde

1 u 7 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

51 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Essen naar Rotterdam rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

SNCB
11:31Essen1u07 12:38Rotterdam
0 overstappen
171Enkele reis
SNCB
08:31Essen1u07 09:38Rotterdam
0 overstappen
171Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Essen naar Rotterdam

distanceAfstand51 km
durationGemiddelde treinduur1 h 7 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 17
frequencyTren frequentie15 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenSNCB, Thalys of Deutsche Bahn Intercity-Express

Met treinen van Essen naar Rotterdam leg je reis 51 km af wat gemiddeld 1 h 7 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB, Thalys of Deutsche Bahn Intercity-Express. Normaalgesproken zijn er er zijn 15 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 17 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 17. Reizigers vertrekken het vaakst van Essen en arriveren in Rotterdam Centraal.

Treinreisaanbieders: SNCB en Thalys van Essen naar Rotterdam

Reis met de tren tussen Essen en Rotterdam vanaf € 17 met Omio’s SNCB en Thalys partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

Thalys
SNCB

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Essen en Rotterdam met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Geniet van een vlotte en gemakkelijke tussen Essen en Rotterdam met Thalys! Als officiële reispartner van Thalys kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de tren bij Thalys. Ook de beste routes van Essen naar Rotterdam kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van Thalys van Essen naar Rotterdam dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van Thalys kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het treinstation te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je tren van Essen naar Rotterdam enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de van Essen naar Rotterdam met gemak en comfort op een tren van Thalys.

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren tussen Essen en Rotterdam.

SNCB is een van de beste opties als je reist met de trein van Essen naar Rotterdam. Omio toont je snel de huidige roosters voor de tren bij SNCB voor een Essen - Rotterdam en maakt het voor je gemakkelijker dan ooit om tickets voor de trein online te kopen voor de goedkoopste, snelste of vroegste die beschikbaar is. De afstand tussen Essen en Rotterdam is rond 51 km en het goedkoopste enkele reisticket dat je bij SNCB kunt boeken begint bij € 17. Terwijl je de recentste dienstregeling van de tren van Essen naar Rotterdam bij SNCB controleert voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, kun je ook reisinformatie bekijken, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, en vergelijk de beste beschikbare route om veilig aan te komen op Rotterdam. Als je in de Omio-app zoekt naar tickets van SNCB, kun je door middel van een symbooltje zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Laat Omio snel het perfecte ticket tussen Essen en Rotterdam van SNCB voor je vinden, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van een soepele en gemakkelijke reis!

Reistips: treinen van Essen tot Rotterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Essen naar Rotterdam te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Rotterdam naar Essen te reizen is per trein en dat hoeft maar € 17 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Essen naar Rotterdam bij Omio te kopen.
De tren prijs tussen Essen en Rotterdam is gemiddeld € 17  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De tren afstand van Essen naar Rotterdam is circa 51 km.
De reis per trein van Essen naar Rotterdam duurt gemiddeld 1 h 7 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Essen naar Rotterdam.

Als je per trein van Essen naar Rotterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Essen vertrekken van Essen en dat de meeste mensen in Rotterdam uitstappen op Rotterdam Centraal.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Essen en reizen ongeveer 184 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Rotterdam Centraal en moeten ongeveer 875 m reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Rotterdam.

Voor de beste tren van Essen naar Rotterdam, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: SNCB, Thalys of Deutsche Bahn Intercity-Express. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Essen naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Essen naar Rotterdam is 15 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Als je liever vroeg in de ochtend treinen pakt van Essen naar Rotterdam, een eerste tren vertrekt om 04: 31. Als je liever nacht treinen van Essen naar Rotterdam, een laatste tren van de dag vertrekt om 11: 31. Omio toont jou een recentste tren van Essen naar Rotterdam schema om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
De prijs van een treintickets enkele reis van Essen naar Rotterdam kost gemiddeld € 17 als je de komende week gaat reserveren. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Essen naar Rotterdam een paar maanden van te voren boeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Essen naar Rotterdam reizen, is Rotterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Rotterdam die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Brussel of Parijs. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je per trein wilt reizen van Essen naar Rotterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Essen en Rotterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Essen naar Rotterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Essen naar Rotterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Essen
Rotterdam

Meer reisopties per trein van Essen naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal