Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Essen naar Rotterdam

distanceAfstand51 km
changesDirecte trenJa

Met treinen van Essen naar Rotterdam leg je reis 51 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Essen en arriveren in Rotterdam Centraal.

Reistips: Treinreizen van Essen naar Rotterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Essen naar Rotterdam te reizen.
FAQs

Hoe ver is het van Essen naar Rotterdam per trein?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Essen en Rotterdam per trein ongeveer 51 km  is.

Welke treinstations zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Essen naar Rotterdam?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Essen is Essen. In Rotterdam is het meest populaire treinstation onder reizigers Rotterdam Centraal.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Essen gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Rotterdam gesitueerd?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Essen en reizen ongeveer 184 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Rotterdam Centraal en moeten ongeveer 659 m reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Rotterdam.

Ik ben mijn geplande reis van Essen naar Rotterdam per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel reizigers die in Rotterdam aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je erover denkt om Amsterdam, Brussel of Parijs te verkennen vanuit Rotterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Essen naar Rotterdam per trein?

Als je wilt reizen van Essen naar Rotterdam per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Essen naar Rotterdam boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Kan ik van Essen naar Rotterdam reizen per trein in plaats van met de auto?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Essen naar Rotterdam te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Essen naar Rotterdam vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Essen
Rotterdam
Essen(B)
Voorzieningen
Wildert
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Essen - Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: