VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
Vind prijzen
105Flixbus
449KLM
ma
24 jan.
89Deutsche Bahn
110Flixbus
253KLM
di
25 jan.
79Deutsche Bahn
Vind prijzen
253KLM
wo
26 jan.
79Deutsche Bahn
42Flixbus
223KLM
do
27 jan.
89Deutsche Bahn
46Flixbus
253KLM
vr
28 jan.
99Deutsche Bahn
46Flixbus
146KLM
za
29 jan.
109Deutsche Bahn
40Flixbus
105KLM
zo
30 jan.
99Deutsche Bahn
85Flixbus
199KLM
ma
31 jan.
59Deutsche Bahn
Vind prijzen
141KLM
di
1 feb.
89Deutsche Bahn
Vind prijzen
178KLM
do
3 feb.
59Deutsche Bahn
42Flixbus
141KLM
vr
4 feb.
89Deutsche Bahn
48Flixbus
146KLM
za
5 feb.
Vind prijzen
70Flixbus
105KLM
zo
6 feb.
225Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
ma
7 feb.
59Deutsche Bahn
105Flixbus
141KLM
di
8 feb.
59Deutsche Bahn
Vind prijzen
159KLM
wo
9 feb.
59Deutsche Bahn
42Flixbus
141KLM
do
10 feb.
79Deutsche Bahn
46Flixbus
142KLM
vr
11 feb.
79Deutsche Bahn
48Flixbus
100KLM

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over treinen van Florence naar Berlijn

distanceAfstand986 km
durationGemiddelde treinduur13 h 49 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 94
changesDirecte trenJa
carriersTreinmaatschappijenÖBB, Deutsche Bahn of ÖBB | Nightjet

Met treinen van Florence naar Berlijn leg je reis 986 km af wat gemiddeld 13 h 49 min duurt bij onze reispartners zoals ÖBB, Deutsche Bahn of ÖBB | Nightjet. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 79 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 94. Reizigers vertrekken het vaakst van Firenze Santa Maria Novella en arriveren in Berlin Hbf.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn en ÖBB treinen van Florence naar Berlijn

Reis met de tren van Florence naar Berlijn vanaf € 79 met Omio’s Deutsche Bahn en ÖBB partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest populair reis te vergelijken en te boeken.

ÖBB
Deutsche Bahn

ÖBB is de belangrijkste treinmaatschappij van Oostenrijk en biedt de volgende verschillende soorten tickets voor jouw volgende reis van Florence naar Berlijn met de trein: standaardticket, Comfort-Ticket, ÖBB Sparschiene-Ticket, ÖBB Sparschiene Comfort-Ticket.

Een van de beste manieren om van Florence naar Berlijn te reizen is door een tren te nemen met ÖBB. Omio helpt je de ideale tren van Florence naar Berlijn bij ÖBB te vinden door je de ÖBB huidige dienstregelingen voor de tren te laten zien. Wij helpen je ook met informatie voor de trein, inclusief voorzieningen aan boord en reisinformatie zoals bagagebeleid en de beste prijzen voor de tren van Florence naar Berlijn route. Je kunt verwachten tussen Florence en Berlijn te reizen op een tren met ÖBB. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen tussen Florence en Berlijn, kun je meteen controleren of het ticket bij ÖBB een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het treinstation. Zodra je die perfecte tren hebt gevonden, boek je snel en gemakkelijk je ticket bij ÖBB op Omio en kun je genieten van je aanstaande reis van Florence naar Berlijn!

Reistips: Treinreizen van Florence naar Berlijn

Reis eenvoudig met de trein naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Florence naar Berlijn te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een tren van Florence naar Berlijn zijn?

Het goedkoopst mogelijke treintickets van Florence naar Berlijn is € 79. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Florence naar Berlijn boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de tren van Florence naar Berlijn?

De tren prijs van Florence naar Berlijn is gemiddeld € 94  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende 7 dagen.

Hoe ver is Berlijn van Florence als ik per trein wil reizen?

De tren afstand van Florence naar Berlijn is circa 986 km.

Hoe lang duurt het om te reizen van Florence naar Berlijn per trein?

De reisduur per trein van Florence naar Berlijn kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 13 h 49 min.

Als ik per trein wil reizen, welke treinstations in Florence en Berlijn zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Als je per trein van Florence naar Berlijn reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Florence vertrekken van Firenze Santa Maria Novella en dat de meeste mensen in Berlijn uitstappen op Berlin Hbf.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Florence gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Berlijn gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Firenze Santa Maria Novella en moeten ongeveer 1.1 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Berlijn arriveren het meest op Berlin Hbf en moeten circa 2.8 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen zijn actief op de route van Florence van Berlijn?

Voor de beste tren van Florence naar Berlijn, kun je terecht bij de volgende treinmaatschappijen: ÖBB, Deutsche Bahn of ÖBB | Nightjet. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Florence naar Berlijn om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoe vroeg moet ik treintickets reserveren voor Florence naar Berlijn om de beste aanbiedingen te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik wil per treinreisen van Florence naar Berlijn. Welke andere plaatsen in de buurt van Berlijn zijn het waard om te bezoeken?

Veel reizigers die in Berlijn aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Praag of Parijs. Als je erover denkt om Amsterdam, Praag of Parijs te verkennen vanuit Berlijn, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Florence naar Berlijn per trein?

Je kunt je treintickets van Florence naar Berlijn zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Florence naar Berlijn tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Florence naar Berlijn?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Berlijn vanaf Florence. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Florence naar Berlijn en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Florence
Berlijn
Firenze Campo di Marte
Voorzieningen
Firenze S.M.N.
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Florence - Berlijn

Bekijk gerelateerde reisinformatie: