Trein van Florence naar Santa Eufemia Lamezia

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Florence naar Santa Eufemia Lamezia

distanceAfstand681 km
frequencyTren frequentie2 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 2 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersIntercity Notte of Intercity

Met treinen van Florence naar Santa Eufemia Lamezia leg je reis 681 km af met onze reispartners zoals Intercity Notte of Intercity. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten.

Reistips: treinen van Florence tot Santa Eufemia Lamezia

Reis eenvoudig met de trein naar Santa Eufemia Lamezia. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Florence naar Santa Eufemia Lamezia te reizen.
FAQs
De afstand van Florence naar Santa Eufemia Lamezia per trein is ongeveer 681 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Florence naar Santa Eufemia Lamezia per trein is 6 h 20 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Florence naar Santa Eufemia Lamezia.
Als je een tren neemt van Florence naar Santa Eufemia Lamezia, biedt Intercity Notte of Intercity de beste manier om snel naar Santa Eufemia Lamezia te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Florence naar Santa Eufemia Lamezia en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Gemiddeld, er zijn 2 treinen keer per dag van Florence naar Santa Eufemia Lamezia. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Veel van onze klanten die een reis naar Santa Eufemia Lamezia per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Rome, Milaan of Bologna. Check Omio voor de beste verbindingen van Santa Eufemia Lamezia naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je wilt reizen van Florence naar Santa Eufemia Lamezia per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Florence naar Santa Eufemia Lamezia boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Florence naar Santa Eufemia Lamezia te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Florence naar Santa Eufemia Lamezia te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Florence

Meer reisopties per trein van Florence naar Santa Eufemia Lamezia

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal