Trein van Frankfurt am Main naar Almere

De goedkoopste treinreizen Van Frankfurt am Main Naar Almere

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

47

Gemiddelde

71

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
17:47Frankfurt am Main12u09 05:56Almere
0 overstappen
471Enkele reis
Deutsche Bahn
10:42Frankfurt am Main7u16 17:58Almere
0 overstappen
761Enkele reis
Deutsche Bahn
21:24Frankfurt am Main9u02 06:26Almere
0 overstappen
891Enkele reis

Treintijden & routes Frankfurt am Main naar Almere

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
Deutsche Bahn
10:42Frankfurt am Main7u16 17:58Almere
0 overstappen
Deutsche Bahn
17:47Frankfurt am Main12u09 05:56Almere
0 overstappen
Deutsche Bahn
21:24Frankfurt am Main9u02 06:26Almere
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

De snelste treinen Van Frankfurt am Main Naar Almere

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

7 u 16 m

Gemiddelde

9 u 29 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

348 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Frankfurt am Main naar Almere rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
10:42Frankfurt am Main7u16 17:58Almere
0 overstappen
761Enkele reis
Deutsche Bahn
21:24Frankfurt am Main9u02 06:26Almere
0 overstappen
891Enkele reis
Deutsche Bahn
17:47Frankfurt am Main12u09 05:56Almere
0 overstappen
471Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Frankfurt am Main naar Almere

distanceAfstand348 km
durationGemiddelde treinduur6 h 25 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 28
frequencyTren frequentie9 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Met treinen van Frankfurt am Main naar Almere leg je reis 348 km af wat gemiddeld 6 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er zijn 9 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 28 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 28. Reizigers vertrekken het vaakst van Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en arriveren in Almere Centrum.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn van Frankfurt am Main naar Almere

Voor slechts € 28 kun je reizen met een tren van Frankfurt am Main naar Almere met Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Frankfurt am Main naar Almere.

Deutsche Bahn treinen van Frankfurt am Main tot Almere, informatie:

  • Gemiddelde duur: 6 h 38 min
  • Gemiddelde prijs: € 28
  • Deutsche Bahn frequentie: 5 per dag

Reistips: treinen van Frankfurt am Main tot Almere

Reis eenvoudig met de trein naar Almere. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Frankfurt am Main naar Almere te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Almere naar Frankfurt am Main te reizen is per trein en dat hoeft maar € 28 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Frankfurt am Main naar Almere bij Omio te kopen.
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt reserveren in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Frankfurt am Main naar Almere gemiddeld € 28  kost.
De afstand van tussen Frankfurt am Main en Almere per trein is bij benadering 348 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Frankfurt am Main naar Almere per trein is 6 h 25 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Frankfurt am Main naar Almere.

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Frankfurt am Main naar Almere, vertrekken meestal van Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf in Frankfurt am Main en komen aan op Almere Centrum in Almere. Het is altijd handig om deze treinstations in Frankfurt am Main en Almere te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en moeten ongeveer 15 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Almere arriveren het meest op Almere Centrum en moeten circa 1.8 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Voor de beste tren van Frankfurt am Main naar Almere, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Frankfurt am Main naar Almere om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Gemiddeld, er zijn 9 treinen keer per dag van Frankfurt am Main naar Almere. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Je kunt een eerste tren van Frankfurt am Main naar Almere nemen om 04: 43   of neem een laatste tren van Frankfurt am Main naar Almere vertrekkend om 21: 24. Kijk voor het recentste Frankfurt am Main Almere tren dienstregeling op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.
Als je een treintickets van Frankfurt am Main naar Almere gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 28 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets van Frankfurt am Main naar Almere zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Almere per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Lelystad of Rotterdam. Check Omio voor de beste verbindingen van Almere naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt je treintickets van Frankfurt am Main naar Almere zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Frankfurt am Main naar Almere tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Het is goed mogelijk om van Frankfurt am Main naar Almere te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Frankfurt am Main naar Almere te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Frankfurt am Main
Almere

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal