Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
26 mei
23Deutsche Bahn
Vind prijzen
210Lufthansa
vr
27 mei
35Deutsche Bahn
25Flixbus
114Lufthansa
za
28 mei
23Deutsche Bahn
18Flixbus
114Lufthansa
di
31 mei
23Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Frankfurt am Main naar Heerlen

distanceAfstand209 km
durationGemiddelde treinduur5 h 41 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 22
frequencyTren frequentie6 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 6 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn

Met treinen van Frankfurt am Main naar Heerlen leg je reis 209 km af wat gemiddeld 5 h 41 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er zijn 6 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 22 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 22. Reizigers vertrekken het vaakst van Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en arriveren in Heerlen.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Frankfurt am Main naar Heerlen

Voor slechts € 22 kun je reizen met een tren van Frankfurt am Main naar Heerlen met Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Frankfurt am Main en Heerlen. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn treinen van Frankfurt am Main tot Heerlen, informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 h 48 min
  • Gemiddelde prijs: € 22
  • Deutsche Bahn frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Frankfurt am Main tot Heerlen

Reis eenvoudig met de trein naar Heerlen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Frankfurt am Main naar Heerlen te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope treintickets van Frankfurt am Main naar Heerlen?

Treintickets van Frankfurt am Main naar Heerlen hoeven niet meer dan € 22 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Frankfurt am Main naar Heerlen voor je volgende vakantie.

Wat is de gemiddelde prijs van een treinticket van Frankfurt am Main naar Heerlen?

Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Frankfurt am Main naar Heerlen gemiddeld € 22  kost.

Wat is de afstand naar Heerlen van Frankfurt am Main per trein?

De afstand van van Frankfurt am Main naar Heerlen per trein is bij benadering 209 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Frankfurt am Main naar Heerlen per trein?

The gemiddelde reistijd per trein van Frankfurt am Main naar Heerlen is 5 h 41 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Frankfurt am Main naar Heerlen.

Welke treinstations zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Frankfurt am Main naar Heerlen?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Frankfurt am Main naar Heerlen, vertrekken meestal van Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf in Frankfurt am Main en komen aan op Heerlen in Heerlen. Het is altijd handig om deze treinstations in Frankfurt am Main en Heerlen te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Frankfurt am Main gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Heerlen gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en moeten ongeveer 15 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Heerlen arriveren het meest op Heerlen en moeten circa 1.3 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen zijn actief op de route van Frankfurt am Main van Heerlen?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Frankfurt am Main naar Heerlen, kun je vertrouwen op Deutsche Bahn om snel naar Heerlen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Frankfurt am Main naar Heerlen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel treindiensten zijn er van Frankfurt am Main naar Heerlen per dag?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Frankfurt am Main naar Heerlen is 6 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Wanneer gaat een eerste tren van Frankfurt am Main naar Heerlen? Wanneer gaat een laatste tren van Frankfurt am Main naar Heerlen?

Als je liever vroeg in de ochtend treinen pakt van Frankfurt am Main naar Heerlen, een eerste tren vertrekt om 05: 47. Als je liever nacht treinen van Frankfurt am Main naar Heerlen, een laatste tren van de dag vertrekt om 22: 24. Omio toont jou een recentste tren van Frankfurt am Main naar Heerlen tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren om treintickets van Frankfurt am Main naar Heerlen te scoren met de beste prijs?

Als je een treintickets tussen Frankfurt am Main en Heerlen gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 22 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets van Frankfurt am Main naar Heerlen zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Heerlen vanuit Frankfurt am Main per trein, zijn er dan in de buurt van Heerlen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Je trein trip van Frankfurt am Main naar Heerlen hoeft niet te eindigen in Heerlen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Heerlen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Maastricht of Aken. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Maastricht of Aken te gaan op Omio!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Frankfurt am Main naar Heerlen per trein?

Als je per trein wilt reizen van Frankfurt am Main naar Heerlen met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Frankfurt am Main en Heerlen, zowel vooraf als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Frankfurt am Main naar Heerlen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?

Het is goed mogelijk om van Frankfurt am Main naar Heerlen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Frankfurt am Main naar Heerlen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Frankfurt am Main
Heerlen
Frankfurt(Main) Hbf
Voorzieningen

Meer reisopties per trein van Frankfurt am Main naar Heerlen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: