Goedkope treinkaartjes van Frankfurt am Main naar Kleef

Tijden en prijzen weergeven voor 25 mei

Cheapest

24

Average

28

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Frankfurt am Main naar Kleef bedraagt ongeveer € 28 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 24.

Deutsche Bahn with connection
07:16Frankfurt am Main3u19 10:35Kleef
0 changes
241Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
03:42Frankfurt am Main4u53 08:35Kleef
0 changes
331Enkele reis

Trein dienstregeling van Frankfurt am Main naar Kleef

Treinen weergeven voor morgen, wo 25 mei
Deutsche Bahn with connection
03:42Frankfurt am Main4u53 08:35Kleef
0 changes
Deutsche Bahn with connection
07:16Frankfurt am Main3u19 10:35Kleef
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
25 mei
24Deutsche Bahn with connection
16Flixbus
88Austrian Airlines
do
26 mei
20Deutsche Bahn with connection
16Flixbus
90Lufthansa
vr
27 mei
24Deutsche Bahn with connection
22Flixbus
114Lufthansa
za
28 mei
24Deutsche Bahn with connection
16Flixbus
83Lufthansa
zo
29 mei
24Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
114Lufthansa Cityline
ma
30 mei
30Deutsche Bahn with connection
12Flixbus
90Lufthansa
di
31 mei
24Deutsche Bahn with connection
12Flixbus
90Lufthansa Cityline

Snelste treinen from Frankfurt am Main naar Kleef

Tijden en prijzen weergeven voor 25 mei

Snelste reis

3 u 19 m

Gemiddelde

4 u 6 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

258 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Frankfurt am Main naar Kleef rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 4 u 6 m over de afstand van 258 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 3 u 19 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 4 u 53 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

Deutsche Bahn with connection
07:16Frankfurt am Main3u19 10:35Kleef
0 changes
241Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
03:42Frankfurt am Main4u53 08:35Kleef
0 changes
331Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Frankfurt am Main naar Kleef

distanceAfstand257 km
durationGemiddelde treinduur4 h 53 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 31
frequencyTren frequentie16 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 16 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn with connection

Met treinen van Frankfurt am Main naar Kleef leg je reis 257 km af wat gemiddeld 4 h 53 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection. Normaalgesproken zijn er er zijn 16 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 31 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 20. Reizigers vertrekken het vaakst van Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en arriveren in Kleve.

Reistips: treinen van Frankfurt am Main tot Kleef

Reis eenvoudig met de trein naar Kleef. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Frankfurt am Main naar Kleef te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een tren van Frankfurt am Main naar Kleef zijn?

Treintickets van Frankfurt am Main naar Kleef zijn al verkrijgbaar vanaf € 20 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs van een treinkaartje van Frankfurt am Main naar Kleef?

De tren prijs tussen Frankfurt am Main en Kleef is gemiddeld € 31  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand naar Kleef van Frankfurt am Main per trein?

De afstand van tussen Frankfurt am Main en Kleef per trein is bij benadering 257 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Frankfurt am Main naar Kleef?

De reisduur per trein van Frankfurt am Main naar Kleef kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 4 h 53 min.

Als ik per trein wil reizen, welke treinstations in Frankfurt am Main en Kleef zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Frankfurt am Main is Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf. In Kleef is het meest populaire treinstation onder reizigers Kleve.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Frankfurt am Main gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Kleef gesitueerd?

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf, en ligt 15 km van het stadscentrum Frankfurt am Main.

Het meest populaire aankomst treinstation, Kleve, ligt 1.5 km van het stadscentrum van Kleef.

Met wie kan ik reizen van Frankfurt am Main naar Kleef per trein?

Voor de beste tren van Frankfurt am Main naar Kleef, kun je terecht bij de volgende treinmaatschappijen: Deutsche Bahn with connection. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Frankfurt am Main naar Kleef om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoeveel treinen zijn er tussen Frankfurt am Main en Kleef per dag?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Frankfurt am Main naar Kleef is 16 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Wat zijn de eerste en laatste vertrektijden per trein van Frankfurt am Main naar Kleef?

Een eerste tren van Frankfurt am Main naar Kleef vertrekt om 05: 28   en een laatste tren voor deze vertrekt om 22: 10. Omio toont jou een recentste tren van Frankfurt am Main naar Kleef tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te kopen voor de beste prijzen voor treintickets tussen Frankfurt am Main en Kleef?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets van Frankfurt am Main naar Kleef gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 31 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Frankfurt am Main naar Kleef een paar maanden van tevoren te boeken.

Ben je van plan om van Frankfurt am Main naar Kleef te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Kleef, die je ook zou kunnen bezoeken.

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Kleef, reizen ook vaak naar Düsseldorf, Berlijn of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Kleef en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Frankfurt am Main naar Kleef per trein?

Als je per trein wilt reizen van Frankfurt am Main naar Kleef met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Frankfurt am Main en Kleef, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Frankfurt am Main naar Kleef?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Kleef vanaf Frankfurt am Main. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Frankfurt am Main naar Kleef en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Frankfurt am Main
Kleef
Frankfurt(Main) Hbf
Voorzieningen

Meer reisopties per trein van Frankfurt am Main naar Kleef

Bekijk gerelateerde reisinformatie: