VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
Vind prijzen
112British Airways
wo
26 jan.
Vind prijzen
172Lufthansa
do
27 jan.
53Union Ivkoni International
Vind prijzen
vr
28 jan.
Vind prijzen
140Lufthansa
za
29 jan.
47Union Ivkoni International
27Malta Air
zo
30 jan.
Vind prijzen
131Lufthansa
ma
31 jan.
Vind prijzen
107BA Cityflyer
di
1 feb.
Vind prijzen
35Ryanair
wo
2 feb.
Vind prijzen
11Ryanair
do
3 feb.
47Union Ivkoni International
Vind prijzen
vr
4 feb.
Vind prijzen
31Malta Air
za
5 feb.
47Union Ivkoni International
8Malta Air
zo
6 feb.
Vind prijzen
8Malta Air
ma
7 feb.
Vind prijzen
16Malta Air
di
8 feb.
53BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
wo
9 feb.
53BlaBlaCar Bus
8Ryanair
do
10 feb.
47Union Ivkoni International
Vind prijzen
vr
11 feb.
57BlaBlaCar Bus
16Malta Air
za
12 feb.
47Union Ivkoni International
8Malta Air
zo
13 feb.
57BlaBlaCar Bus
Vind prijzen

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over treinen van Frankfurt am Main naar Londen

distanceAfstand637 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Met treinen van Frankfurt am Main naar Londen leg je reis 637 km af met onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en arriveren in London Victoria.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn Frankfurt am Main – Londen

Met Deutsche Bahn krijg je van Frankfurt am Main naar Londen voor geweldige prijzen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden, prijzen en tickets voor de tren voor je reis vinden.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Frankfurt am Main naar Londen.

Reistips: Treinreizen van Frankfurt am Main naar Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Frankfurt am Main naar Londen te reizen.
FAQs

Wat is de afstand naar Londen van Frankfurt am Main per trein?

De afstand van van Frankfurt am Main naar Londen per trein is bij benadering 637 km.

Hoe lang duurt het om te reizen van Frankfurt am Main naar Londen per trein?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Frankfurt am Main naar Londen per trein is 5 h 32 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Frankfurt am Main naar Londen.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Frankfurt am Main en in Londen?

Als je per trein van Frankfurt am Main naar Londen reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Frankfurt am Main vertrekken van Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en dat de meeste mensen in Londen uitstappen op London Victoria.

Waar vind ik de Frankfurt am Main treinstation naar Londen? Waar is de Londen treinstation?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf, wat ongeveer 10.8 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op London Victoria, dat 2 km ligt van het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen bieden vervoer aan van Frankfurt am Main naar Londen?

Als je een tren neemt van Frankfurt am Main naar Londen, biedt Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn de beste manier om snel naar Londen te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Frankfurt am Main naar Londen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoeveel treinen per dag zijn er tussen Frankfurt am Main en Londen?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Frankfurt am Main naar Londen is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Ik wil per treinreisen van Frankfurt am Main naar Londen. Welke andere plaatsen in de buurt van Londen zijn het waard om te bezoeken?

Je trein trip van Frankfurt am Main naar Londen hoeft niet te eindigen in Londen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Londen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Amsterdam of Brussel te gaan op Omio!

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Frankfurt am Main naar Londen per trein?

Je kunt je treintickets van Frankfurt am Main naar Londen zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Frankfurt am Main naar Londen tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Frankfurt am Main naar Londen te komen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Londen vanaf Frankfurt am Main. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Frankfurt am Main naar Londen en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Frankfurt am Main
Londen
Frankfurt(Main) Hbf
Voorzieningen