Trein van Füssen naar Amsterdam

De goedkoopste treinreizen Van Füssen Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 16 aug.

Goedkoopst

38

Gemiddelde

38

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn with connection
17:20Füssen13u45 07:05Amsterdam
0 overstappen
381Enkele reis

Treintijden & routes Füssen naar Amsterdam

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 16 augustus
Deutsche Bahn with connection
17:20Füssen13u45 07:05Amsterdam
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.

De snelste treinen Van Füssen Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 16 aug.

Snelste reis

13 u 45 m

Gemiddelde

13 u 45 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

676 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Füssen naar Amsterdam rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn with connection
17:20Füssen13u45 07:05Amsterdam
0 overstappen
381Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Füssen naar Amsterdam

distanceAfstand676 km
durationGemiddelde treinduur13 h 45 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 50
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection

Met treinen van Füssen naar Amsterdam leg je reis 676 km af wat gemiddeld 13 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 50 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 50. Reizigers vertrekken het vaakst van Füssen en arriveren in Amsterdam Centraal.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn treinen van Füssen naar Amsterdam

Je kunt reizen met een tren tussen Füssen en Amsterdam met Deutsche Bahn voor slechts € 50. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Füssen en Amsterdam. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn treinen van Füssen tot Amsterdam, informatie:

  • Gemiddelde duur: 11 h 28 min
  • Deutsche Bahn frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Füssen tot Amsterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Füssen naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Füssen naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 50, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De Füssen naar Amsterdam treinticketsprijs is gemiddeld € 50  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.
Je moet erop rekenen ongeveer 676 km  af te leggen tussen Füssen en Amsterdam per trein.
De reis per trein van Füssen naar Amsterdam duurt gemiddeld 13 h 45 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Füssen naar Amsterdam.

Voordat je je trip van Füssen naar Amsterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Füssen, vertrekken van Füssen en op Amsterdam Centraal aankomen in Amsterdam.

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Füssen, en ligt 659 m van het stadscentrum Füssen.

Het meest populaire aankomst treinstation, Amsterdam Centraal, ligt 1.4 km van het stadscentrum van Amsterdam.

Als je een tren neemt van Füssen naar Amsterdam, biedt Deutsche Bahn with connection de beste manier om snel naar Amsterdam te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Füssen naar Amsterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Je kunt een eerste tren van Füssen naar Amsterdam nemen om 12: 22   of neem een laatste tren van Füssen naar Amsterdam vertrekkend om 20: 30. Kijk voor het recentste Füssen Amsterdam tren tijden op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.
De prijs van een treintickets enkele reis van Füssen naar Amsterdam kost gemiddeld € 50 als je de komende week gaat aanschaffen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets tussen Füssen en Amsterdam een paar maanden van te voren boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Amsterdam, reizen ook vaak naar Parijs, Londen of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Füssen naar Amsterdam zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Füssen naar Amsterdam te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Reizen van Füssen naar Amsterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Füssen naar Amsterdam.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Füssen
Amsterdam

Meer reisopties per trein van Füssen naar Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal