Goedkope treinkaartjes van Gelsenkirchen naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 25 mei

Cheapest

19

Average

45

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Gelsenkirchen naar Rotterdam bedraagt ongeveer € 45 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 19.

Deutsche Bahn
04:09Gelsenkirchen3u16 07:25Rotterdam
0 changes
191Enkele reis
Deutsche Bahn
17:44Gelsenkirchen4u02 21:46Rotterdam
0 changes
251Enkele reis
Deutsche Bahn
19:14Gelsenkirchen2u41 21:55Rotterdam
0 changes
901Enkele reis

Trein dienstregeling van Gelsenkirchen naar Rotterdam

Treinen weergeven voor morgen, wo 25 mei
Deutsche Bahn
04:09Gelsenkirchen3u16 07:25Rotterdam
0 changes
Deutsche Bahn
17:44Gelsenkirchen4u02 21:46Rotterdam
0 changes
Deutsche Bahn
19:14Gelsenkirchen2u41 21:55Rotterdam
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
25 mei
19Deutsche Bahn
Vind prijzen
do
26 mei
19Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
za
28 mei
35Deutsche Bahn
Vind prijzen
zo
29 mei
30Deutsche Bahn
28Flixbus
ma
30 mei
19Deutsche Bahn
Vind prijzen
di
31 mei
19Deutsche Bahn
Vind prijzen

Snelste treinen from Gelsenkirchen naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 25 mei

Snelste reis

2 u 41 m

Gemiddelde

3 u 19 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

188 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Gelsenkirchen naar Rotterdam rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 3 u 19 m over de afstand van 188 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 2 u 41 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 4 u 2 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

Deutsche Bahn
19:14Gelsenkirchen2u41 21:55Rotterdam
0 changes
901Enkele reis
Deutsche Bahn
04:09Gelsenkirchen3u16 07:25Rotterdam
0 changes
191Enkele reis
Deutsche Bahn
17:44Gelsenkirchen4u02 21:46Rotterdam
0 changes
251Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn van Gelsenkirchen naar Rotterdam

Vind de beste treinen tussen Gelsenkirchen en Rotterdam met Omio's reispartners Deutsche Bahn vanaf € 19. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren tussen Gelsenkirchen en Rotterdam. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Reistips: treinen van Gelsenkirchen tot Rotterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Gelsenkirchen naar Rotterdam te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Gelsenkirchen naar Rotterdam per trein?

Treintickets van Gelsenkirchen naar Rotterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 19 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de tren van Gelsenkirchen naar Rotterdam?

Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Gelsenkirchen naar Rotterdam gemiddeld € 19  kost.

Hoe ver is het van Gelsenkirchen naar Rotterdam per trein?

De afstand van Gelsenkirchen naar Rotterdam per trein is ongeveer 187 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Gelsenkirchen naar Rotterdam per trein?

De reis per trein van Gelsenkirchen naar Rotterdam duurt gemiddeld 2 h 54 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Gelsenkirchen naar Rotterdam.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Rotterdam naar Gelsenkirchen?

Voordat je je trip van Gelsenkirchen naar Rotterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Gelsenkirchen, vertrekken van Gelsenkirchen Hbf en op Rotterdam Centraal aankomen in Rotterdam.

Waar vind ik de Gelsenkirchen treinstation naar Rotterdam? Waar is de Rotterdam treinstation?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Gelsenkirchen Hbf, wat ongeveer 2.5 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Rotterdam Centraal, dat 875 m ligt van het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen bieden vervoer aan van Gelsenkirchen naar Rotterdam?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Gelsenkirchen naar Rotterdam te brengen per trein. Op de route naar Rotterdam vanuit Gelsenkirchen kun je reizen met Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Gelsenkirchen naar Rotterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel treinen zijn er tussen Gelsenkirchen en Rotterdam per dag?

Gemiddeld, er zijn 7 treinen keer per dag van Gelsenkirchen naar Rotterdam. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Wanneer kan ik een eerste tren van Gelsenkirchen naar Rotterdam nemen? Wanneer kan ik een laatste tren van de dag nemen?

Je kunt een eerste tren van Gelsenkirchen naar Rotterdam nemen om 05: 09   of neem een laatste tren van Gelsenkirchen naar Rotterdam vertrekkend om 19: 01. Kijk voor het recentste Gelsenkirchen Rotterdam tren tijden op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.

Wanneer moet ik reserveren om de beste deals voor Gelsenkirchen Rotterdam treintickets te krijgen?

De prijs van een treintickets enkele reis van Gelsenkirchen naar Rotterdam kost gemiddeld € 19 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Gelsenkirchen naar Rotterdam een paar maanden van te voren boeken.

Ik ben mijn geplande reis van Gelsenkirchen naar Rotterdam per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per trein van Gelsenkirchen naar Rotterdam reizen, is Rotterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Rotterdam die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Brussel of Parijs. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Gelsenkirchen naar Rotterdam per trein?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Gelsenkirchen naar Rotterdam om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Gelsenkirchen naar Rotterdam tren, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik van Gelsenkirchen naar Rotterdam reizen per trein in plaats van met de auto?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Gelsenkirchen naar Rotterdam wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Gelsenkirchen
Rotterdam
Gelsenkirchen Hbf
Voorzieningen
Gelsenkirchen Zoo
Voorzieningen
Gelsenkirchen-Rotthausen
Voorzieningen
Wanne-Eickel Hbf
Voorzieningen
Wattenscheid
Voorzieningen

Meer reisopties per trein van Gelsenkirchen naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: