Trein van Genève (GVA) naar Zell am See

wo 24 jul
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Genève (GVA) naar Zell am See

distanceAfstand523 km
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinmaatschappijenÖBB

Bij treinreizen van Genève (GVA) naar Zell am See leg je 523 km af, met onze reispartners zoals ÖBB.

Treinmaatschappijen: ÖBB van Genève (GVA) naar Zell am See

Bij ÖBB kun je met de trein van Genève (GVA) naar Zell am See reizen – en met Omio vind je de beste reisdeals.

ÖBB is de belangrijkste treinmaatschappij van Oostenrijk en biedt de volgende verschillende soorten tickets voor jouw volgende reis van Genève (GVA) naar Zell am See met trein: standaardticket, Comfort-Ticket, ÖBB Sparschiene-Ticket, ÖBB Sparschiene Comfort-Ticket. Het hoofdkantoor staat in Wenen en het bedrijf zelf biedt lokale, regionale en internationale treinverbindingen aan. De belangrijkste routes lopen van Oostenrijk naar Duitsland, Italië, Hongarije, Tsjechië en Zwitserland. Het bedrijf heeft verschillende typen treinen, die qua comfort en reistijd van elkaar verschillen. Voor de langeafstandsroutes reis je met de Railjet, die tot wel 230 kilometer per uur haalt. De Nightjet is een nachttrein die verschillende grote Europese steden met elkaar verbindt. Verder kun je reizen met de Eurocity, Intercity en de Incity Express. Normaal gesproken zijn de treinen van ÖBB uitgerust met toiletten en soms ook met andere voorzieningen, zoals een restauratie en gratis wifi. De treinen hebben eerste- en tweedeklas stoelen.

Reistips: treinen van Genève (GVA) tot Zell am See

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Zell am See. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Genève (GVA) naar Zell am See te reizen.
FAQs
Wanneer u een de trein neemt van Genève (GVA) naar Zell am See, kunt u rekenen op ÖBB als de beste manier om naar Zell am See te komen. U kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders controleren die een van Genève (GVA) naar Zell am See aanbieden en de voorzieningen vergelijken voordat u een trein ticket koopt.
Een dagtocht naar Zell am See vanuit Genève (GVA) is de moeite waard met een reistijd van min heen en terug. Controleer met de Omio-app   de beste manier om te reizen.
De goedkoopste maand voor een de trein van Genève (GVA) naar Zell am See is januari.

Meer reisopties per trein van Genève (GVA) naar Zell am See

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTreinreizen in OostenrijkTrein van Genève (GVA) naar Zell am See

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal