Goedkope treinkaartjes van Gent naar Luik

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Cheapest

24

Average

27

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Gent naar Luik bedraagt ongeveer € 27 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 24.

goedkoopste
07:23Gent St Pieters1u36 08:59Luik-Guillemins
0 changes
241Enkele reis
goedkoopste
10:24Gent St Pieters1u35 11:59Luik-Guillemins
0 changes
241Enkele reis
goedkoopste
08:24Gent St Pieters1u35 09:59Luik-Guillemins
0 changes
241Enkele reis
goedkoopste
07:55Gent St Pieters1u36 09:31Luik-Guillemins
0 changes
241Enkele reis
goedkoopste
09:24Gent St Pieters1u35 10:59Luik-Guillemins
0 changes
241Enkele reis

Trein dienstregeling van Gent naar Luik

Treinen weergeven voor morgen, ma 23 mei
07:23Gent St Pieters1u36 08:59Luik-Guillemins
0 changes
07:46Gent St Pieters1u26 09:12Luik-Guillemins
0 changes
07:55Gent St Pieters1u36 09:31Luik-Guillemins
0 changes
08:24Gent St Pieters1u35 09:59Luik-Guillemins
0 changes
09:24Gent St Pieters1u35 10:59Luik-Guillemins
0 changes
09:39Gent St Pieters1u33 11:12Luik-Guillemins
0 changes
09:55Gent St Pieters1u38 11:33Luik-Guillemins
0 changes
10:24Gent St Pieters1u35 11:59Luik-Guillemins
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
24SNCB | IC
10Flixbus
di
24 mei
24SNCB | IC
Vind prijzen
wo
25 mei
24SNCB | IC
Vind prijzen
do
26 mei
24SNCB | IC
Vind prijzen
vr
27 mei
24SNCB | IC
Vind prijzen
za
28 mei
24SNCB | IC
16Flixbus
zo
29 mei
24SNCB | IC
18Flixbus

Snelste treinen from Gent naar Luik

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

1 u 26 m

Gemiddelde

1 u 34 m

Treinen per dag

8

Afstand busreis

138 km

Van de 8 treinen die elke dag vertrekken vanaf Gent naar Luik rijden 6 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 1 u 34 m over de afstand van 138 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 1 u 26 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 1 u 38 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
07:46Gent St Pieters1u26 09:12Luik-Guillemins
1 changes
371Enkele reis
09:39Gent St Pieters1u33 11:12Luik-Guillemins
1 changes
371Enkele reis
10:24Gent St Pieters1u35 11:59Luik-Guillemins
0 changes
241Enkele reis
08:24Gent St Pieters1u35 09:59Luik-Guillemins
0 changes
241Enkele reis
09:24Gent St Pieters1u35 10:59Luik-Guillemins
0 changes
241Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Gent naar Luik

distanceAfstand137 km
durationGemiddelde treinduur1 h 35 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 24
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersSNCB | IC of Thalys

Met treinen van Gent naar Luik leg je reis 137 km af wat gemiddeld 1 h 35 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB | IC of Thalys. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 24 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 24. Reizigers vertrekken het vaakst van Gent St Pieters en arriveren in Liège-Guillemins.

Treinmaatschappijen: Thalys van Gent naar Luik

Je kunt reizen met een tren tussen Gent en Luik met Thalys voor slechts € 24. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Gent en Luik met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Tickets voor een Thalys tussen Gent en Luik zijn online verkrijgbaar op Omio. We helpen je om je perfecte met een Thalys van Gent naar Luik op één plek te vergelijken en te boeken. Als je specifiek op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren, kunt je alle actuele dienstregelingen en treintickets van Thalys vinden op Omio. Voor de met de tren kun je ook relevante reisinformatie van Thalys bekijken, zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord, afhankelijk van het tarief van de klasse. Zoek je ideale vertrek- en aankomsttijden voor deze tren, vergelijk dan de snelste tren van Gent naar Luik evenals de goedkoopste ticketprijzen die beschikbaar zijn, en koop het beste ticket dat aan je behoeften voldoet bij Thalys. Als je tickets koopt in de Omio-app, kun je snel zien of het ticket voor trein bij Thalys beschikbaar is als mobiel ticket, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen. Je bent dan klaar om aan je vlotte en ontspannende reis naar Luik te beginnen met Thalys!

Reistips: treinen van Gent tot Luik

Reis eenvoudig met de trein naar Luik. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Gent naar Luik te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Gent naar Luik?

Treintickets van Gent naar Luik zijn al verkrijgbaar vanaf € 24 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs van een treinkaartje van Gent naar Luik?

Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Gent naar Luik voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 24.

Hoeveel kilometer is het van Gent naar Luik met de tren?

De afstand van Gent naar Luik per trein is ongeveer 137 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Gent naar Luik per trein?

De reisduur per trein van Gent naar Luik kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 35 min.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Gent en in Luik?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Gent naar Luik, vertrekken meestal van Gent St Pieters in Gent en komen aan op Liège-Guillemins in Luik. Het is altijd handig om deze treinstations in Gent en Luik te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar vind ik de Gent treinstation naar Luik? Waar is de Luik treinstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Gent St Pieters en moeten ongeveer 2.9 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Luik arriveren het meest op Liège-Guillemins en moeten circa 1.6 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders bieden vervoer aan van Gent naar Luik?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Gent naar Luik te brengen per trein. Op de route naar Luik vanuit Gent kun je reizen met SNCB | IC of Thalys. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Gent naar Luik, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er tussen Gent en Luik?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Gent naar Luik is 25 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoe laat is een vroegste tren van Gent naar Luik? Hoe laat is een laatste tren van Gent naar Luik?

Een eerste tren van Gent naar Luik vertrekt om 06: 24   en een laatste tren voor deze vertrekt om 21: 49. Omio toont jou een recentste tren van Gent naar Luik tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.

Wanneer moet ik kopen om de beste deals voor Gent Luik treintickets te krijgen?

De prijs van een treintickets enkele reis van Gent naar Luik kost gemiddeld € 24 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Gent naar Luik een paar maanden van te voren boeken.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Luik vanuit Gent per trein, zijn er dan in de buurt van Luik nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Veel reizigers die in Luik aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Brussel of Maastricht. Als je erover denkt om Parijs, Brussel of Maastricht te verkennen vanuit Luik, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Gent naar Luik per trein?

Als je wilt reizen van Gent naar Luik per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Gent naar Luik boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Gent naar Luik te komen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Luik vanaf Gent. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Gent naar Luik en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Gent
Luik
Gent St Pieters
Voorzieningen
Versnaperingen

Meer reisopties per trein van Gent naar Luik

Bekijk gerelateerde reisinformatie: