Goedkope treinkaartjes van Gerona naar Montpellier

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Cheapest

69

Average

69

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Gerona naar Montpellier bedraagt ongeveer € 69 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 69.

goedkoopste
17:17Gerona2u28 19:45Montpellier Saint-Roch
0 changes
691Enkele reis
goedkoopste
08:56Gerona2u25 11:21Montpellier Saint-Roch
0 changes
691Enkele reis

Trein dienstregeling van Gerona naar Montpellier

Treinen weergeven voor morgen, ma 23 mei
08:56Gerona2u25 11:21Montpellier Saint-Roch
0 changes
17:17Gerona2u28 19:45Montpellier Saint-Roch
0 changes

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
69Renfe AVE
30BlaBlaCar Bus
wo
25 mei
54Renfe AVE
16BlaBlaCar Bus
do
26 mei
Vind prijzen
15Flixbus
vr
27 mei
Vind prijzen
24Alsa
za
28 mei
Vind prijzen
40BlaBlaCar Bus
zo
29 mei
Vind prijzen
35Flixbus
ma
30 mei
80Renfe AVE
34BlaBlaCar Bus
di
31 mei
73Renfe AVE
45Flixbus
wo
1 jun.
Vind prijzen
14Alsa
do
2 jun.
54Renfe AVE
16BlaBlaCar Bus
vr
3 jun.
56Renfe AVE
11Alsa
za
4 jun.
56Renfe AVE
15Flixbus
zo
5 jun.
56Renfe AVE
20Flixbus
ma
6 jun.
66Renfe AVE
35Flixbus
di
7 jun.
56Renfe AVE
15Flixbus
wo
8 jun.
66Renfe AVE
11Alsa
do
9 jun.
54Renfe AVE
17Flixbus
vr
10 jun.
54Renfe AVE
11Alsa
za
11 jun.
54Renfe AVE
16BlaBlaCar Bus

Snelste treinen from Gerona naar Montpellier

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

2 u 25 m

Gemiddelde

2 u 26 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

200 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Gerona naar Montpellier rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 2 u 26 m over de afstand van 200 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 2 u 25 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 2 u 28 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
08:56Gerona2u25 11:21Montpellier Saint-Roch
0 changes
691Enkele reis
2e snelste
17:17Gerona2u28 19:45Montpellier Saint-Roch
0 changes
691Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Gerona naar Montpellier

distanceAfstand200 km
durationGemiddelde treinduur2 h 25 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 64
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinreisaanbiedersRenfe, Renfe AVE of Renfe-SNCF

Met treinen van Gerona naar Montpellier leg je reis 200 km af wat gemiddeld 2 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Renfe, Renfe AVE of Renfe-SNCF. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 54 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 64. Reizigers vertrekken het vaakst van Girona en arriveren in Montpellier Saint-Roch.

Treinmaatschappijen: Renfe en AVE van Gerona naar Montpellier

Voor slechts € 54 kun je reizen met een tren van Gerona naar Montpellier met Renfe en AVE. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Renfe
AVE

Renfe is de nationale tren aanbieder van Spanje die vracht- en passagiersvervoer treinen exploiteert op het uitgebreide spoorwegnet van Spanje en op internationale routes naar het naburige Frankrijk en Portugal. Renfe heeft een breed scala aan tickettypes die bij jouw budget passen, zoals de Basic-, Elige- en premiumtickets. Renfe biedt ook kortingskaarten zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50 voor gekwalificeerde reizigers. Je kunt deze spaaraanbiedingen en kortingskaarten op Omio gebruiken bij het boeken van je reis van Gerona naar Montpellier. Renfe heeft een enorme vloot van treinen met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid. De Renfe AVE treinen rijden op hoge snelheid en doen de langeafstandsroutes, Alvia treinen combineren hoge snelheid en normale snelheid treinen voor binnenlandse routes, Altaria bedient binnenlandse routes naar Zuid-Spanje, Euromed biedt binnenlandse routes langs de Middellandse Zeekust, Avant treinen biedt regionale woon-werkroutes en Trenhotel biedt nachtroutes tren aan.

Reistips: treinen van Gerona tot Montpellier

Reis eenvoudig met de trein naar Montpellier. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Gerona naar Montpellier te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Gerona naar Montpellier per trein?

De goedkoopste manier om van Montpellier naar Gerona te reizen is per trein en dat hoeft maar € 54 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Gerona naar Montpellier bij Omio te kopen.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de tren van Gerona naar Montpellier?

Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Gerona naar Montpellier voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 64.

Hoe ver is het van Gerona naar Montpellier per trein?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Gerona naar Montpellier per trein ongeveer 200 km  is.

Hoe lang doet de tren van Gerona naar Montpellier erover?

De reisduur per trein van Gerona naar Montpellier kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 25 min.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Gerona en in Montpellier?

Voordat je je trip van Gerona naar Montpellier gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Gerona, vertrekken van Girona en op Montpellier Saint-Roch aankomen in Montpellier.

Waar vind ik de Gerona treinstation naar Montpellier? Waar is de Montpellier treinstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Girona en moeten ongeveer 781 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Montpellier arriveren het meest op Montpellier Saint-Roch en moeten circa 5.4 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders zijn actief op de route van Gerona van Montpellier?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Gerona naar Montpellier te brengen per trein. Op de route naar Montpellier vanuit Gerona kun je reizen met Renfe, Renfe AVE of Renfe-SNCF. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken voor de route van Gerona naar Montpellier, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Is er een rechtstreekse tren van Gerona naar Montpellier?

Ja, er is 1 een directe tren per dag van Gerona naar Montpellier. Je kunt kijken of je kunt reizen met Renfe AVE  zonder te moeten overstappen. Een directe tren verbinding nemen, bespaart je meestal tijd om op je bestemming te komen, dus is het de moeite waard daar aandacht aan te besteden wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.

Hoeveel treinen zijn er van Gerona naar Montpellier per dag?

Gemiddeld, er is 1 een tren keer per dag van Gerona naar Montpellier. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Wanneer gaat een eerste tren van Gerona naar Montpellier? Wanneer gaat een laatste tren van Gerona naar Montpellier?

Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Gerona om 06: 56. Een laatste tren vertrekt van Gerona om 15: 17. Check Omio voor de recentste tren schema van Gerona naar Montpellier en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.

Wanneer moet ik kopen om de beste deals voor Gerona Montpellier treintickets te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik ben mijn geplande reis van Gerona naar Montpellier per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Montpellier, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Montpellier, reizen ook vaak naar Parijs, Barcelona of Marseille. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Montpellier en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Gerona naar Montpellier per trein?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Gerona naar Montpellier zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Gerona naar Montpellier te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Gerona naar Montpellier?

Het is goed mogelijk om van Gerona naar Montpellier te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Gerona naar Montpellier te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Gerona
Montpellier
Girona
Voorzieningen

Meer reisopties per trein van Gerona naar Montpellier

Bekijk gerelateerde reisinformatie: