Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 23
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Groningen naar Leiden

Vertrekstation trein:Groningen
Eindstation trein:Leiden
Afstand treinreis:183 km

Reistips

Treinreizen van Groningen naar Leiden
Reis eenvoudig met de trein naar Leiden. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Groningen naar Leiden te reizen.
FAQs
Wat is de afstand van Groningen naar Leiden als je reist per trein?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Groningen naar Leiden? De afstand tussen Groningen en Leiden per trein is ongeveer 182 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Groningen naar Leiden te vinden.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Groningen naar Leiden?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Groningen naar Leiden, vertrekken meestal van Groningen in Groningen en komen aan op Leiden Centraal in Leiden. Het is altijd handig om deze in Groningen en Leiden te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Groningen en Leiden?

Je vindt Groningen, het door Omio reizigers meest gebruikte in Groningen, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Leiden is Leiden Centraal, dat 0 km ligt van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Groningen van Leiden?
Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Groningen naar Leiden, kun je vertrouwen op NS om snel naar Leiden te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Groningen naar Leiden te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Ik ben mijn geplande reis van Groningen naar Leiden per tren aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Leiden, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Je trein trip van Groningen naar Leiden hoeft niet te eindigen in Leiden. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Leiden die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Den Haag. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Den Haag te gaan op Omio!
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Groningen naar Leiden?
Het is goed mogelijk om van Groningen naar Leiden te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Groningen naar Leiden te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Groningen
Leiden
Groningen
Voorzieningen
Versnaperingen
Groningen Europapark
Voorzieningen
Groningen Noord
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Groningen - Leiden

Bekijk gerelateerde reisinformatie: