Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Groningen naar Leiden
Reis eenvoudig met de trein naar Leiden. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Groningen naar Leiden te reizen.
FAQs
Wat is de afstand van Groningen naar Leiden als je reist per trein?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Groningen naar Leiden, is het handig om te weten dat Leiden ongeveer 182 km is van Groningen als je reist per trein. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Groningen naar Leiden, is het het beste om je trein tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Groningen naar Leiden?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Groningen naar Leiden. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Groningen naar Leiden te reizen: de gemiddelde reisduur per tren is 2 h 35 min.
Vanaf welk in Groningen zou ik moeten reizen? Naar welk in Leiden zou ik moeten reizen?

Als je per tren van Groningen naar Leiden reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Groningen vertrekken van Groningen en dat de meeste mensen in Leiden uitstappen op Leiden Centraal.

Waar stap ik op op de tren van Groningen naar Leiden?

Je kunt een tren nemen vanaf Groningen op Groningen, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Leiden is het meest gebruikte door reizigers Leiden Centraal, dat 1 km van het centrum ligt.

Als ik aankom in Leiden vanuit Groningen per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Leiden?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Leiden, reizen ook vaak naar Amsterdam, Brussel of Den Haag. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Leiden en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik van Groningen naar Leiden reizen per trein in plaats van met de auto?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Groningen naar Leiden te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Groningen naar Leiden vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Groningen
Leiden
Groningen
Voorzieningen
Versnaperingen
Groningen Europapark
Voorzieningen
Groningen Noord
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Groningen - Leiden

Bekijk gerelateerde reisinformatie: