Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Groningen naar Londen

Gem. reistijd
8 uren 44 minuten
Gem. treinticket: 83
Vertrekstation trein:Groningen
Eindstation trein:Londen
Afstand treinreis:492 km
Treinmaatschappijen:Eurostar

Reistips

Treinreizen van Groningen naar Londen
Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Groningen naar Londen te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Groningen naar Londen per tren?
De goedkoopste manier om van Londen naar Groningen te komen is per trein en hoeft maar € 64 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope trein tickets van Groningen naar Londen bij Omio te kopen.
Wat kost de tren van Groningen naar Londen gemiddeld?
Het boeken van trein tickets naar Londen van Groningen kost gemiddeld € 91. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Groningen naar Londen te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Wat is de afstand naar Londen van Groningen per trein?
Als je reist van Groningen naar Londen per trein, reken dan op een reisafstand tussen Groningen en Londen van ongeveer 492 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoe lang duurt het om te reizen van Groningen naar Londen per trein?
The gemiddelde reistijd per trein van Groningen naar Londen is 7 h 45 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Groningen naar Londen.
Vanaf welk in Groningen zou ik moeten reizen? Naar welk in Londen zou ik moeten reizen?

Voordat je instapt voor je reis per tren van Groningen naar Londen is het heel fijn om te weten dat Groningen het meest populaire tren station is voor reizigers die van Groningen vertrekken en dat London Victoria het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Londen.

Waar zijn de in Groningen in Londen?

Je kunt een tren nemen vanaf Groningen op Groningen, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Londen is het meest gebruikte door reizigers London Victoria, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Groningen naar Londen?
Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Groningen naar Londen, kun je vertrouwen op Eurostar om snel naar Londen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Groningen naar Londen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Hoe kan ik een goedkoop trein ticket kopen om te reizen van Groningen naar Londen?
Wil je per trein reizen van Groningen naar Londen? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ben je van plan om van Groningen naar Londen te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Londen, die je ook zou kunnen bezoeken.
Veel reizigers die in Londen aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Amsterdam of Brussel te verkennen vanuit Londen, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Groningen naar Londen reizen? Kan ik per trein reizen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Groningen naar Londen te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Groningen naar Londen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Groningen
Londen
Groningen
Voorzieningen
Versnaperingen
Groningen Europapark
Voorzieningen
Groningen Noord
Voorzieningen