VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
Vind prijzen
120Eurowings
di
25 jan.
74Eurostar
217Lufthansa Cityline
wo
26 jan.
74Eurostar
217Lufthansa Cityline
do
27 jan.
64Eurostar
149Lufthansa Cityline
vr
28 jan.
Vind prijzen
139Lufthansa
za
29 jan.
87Eurostar
265Lufthansa Cityline
zo
30 jan.
87Eurostar
166Lufthansa Cityline
di
1 feb.
74Eurostar
217Lufthansa Cityline
wo
2 feb.
74Eurostar
217Lufthansa Cityline
do
3 feb.
108Eurostar
150Eurowings
vr
4 feb.
108Eurostar
185Lufthansa Cityline
za
5 feb.
74Eurostar
161Lufthansa Cityline
ma
7 feb.
74Eurostar
185Lufthansa Cityline
di
8 feb.
64Eurostar
161Lufthansa Cityline
wo
9 feb.
64Eurostar
Vind prijzen
do
10 feb.
74Eurostar
105British Airways
vr
11 feb.
Vind prijzen
139Lufthansa Cityline

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Groningen naar Londen

distanceAfstand492 km
durationGemiddelde treinduur7 h 43 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 71
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinreisaanbiedersEurostar

Met treinen van Groningen naar Londen leg je reis 492 km af wat gemiddeld 7 h 43 min duurt bij onze reispartners zoals Eurostar. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 64 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 71. Reizigers vertrekken het vaakst van Groningen en arriveren in London Victoria.

Treinmaatschappijen: Groningen naar Londen met Eurostar

Vind de beste treinen tussen Groningen en Londen met Omio's reispartners Eurostar vanaf € 64. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Eurostar

Eurostar is de exclusieve hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk verbindt met landen in Europa zoals Frankrijk, België en Nederland. De meeste Eurostar treinen reizen door de Kanaaltunnel tussen het VK en Frankrijk. Met een snelle tren service met snelheden tot 322 km/u, reis je van Groningen naar Londen in ultiem comfort in combinatie met moderne, comfortabele stoelen en grote ramen. Bij het boeken van je Eurostar tren tussen Groningen en Londen kun je kiezen uit drie soorten tickets: standaard, Standard Premier (met lichte versnaperingen en ruime zitplaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime zitplaatsen, lounge toegang, instappen met voorrang en een warme maaltijd).

Eurostar treinen van Groningen tot Londen, informatie:

  • Gemiddelde duur: 7 h 24 min
  • Gemiddelde prijs: € 64
  • Eurostar frequentie: 1 per dag

Reistips: Treinreizen van Groningen naar Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Groningen naar Londen te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een tren van Groningen naar Londen zijn?

Het goedkoopst mogelijke treintickets van Groningen naar Londen is € 64. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Groningen naar Londen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat kost de tren van Groningen naar Londen gemiddeld?

De tren prijs tussen Groningen en Londen is gemiddeld € 71  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand naar Londen van Groningen per trein?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Groningen en Londen per trein ongeveer 492 km  is.

Hoe lang doet de tren van Groningen naar Londen erover?

De reisduur per trein van Groningen naar Londen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 7 h 43 min.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Groningen en in Londen?

Voordat je je trip van Groningen naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Groningen, vertrekken van Groningen en op London Victoria aankomen in Londen.

Waar vind ik de Groningen treinstation naar Londen? Waar is de Londen treinstation?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Groningen, vinden op ongeveer 958 m van het stadscentrum van Groningen. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Londen, heet London Victoria, en is ongeveer 2 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders zijn actief op de route van Groningen van Londen?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Groningen naar Londen, kun je vertrouwen op Eurostar om snel naar Londen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Groningen naar Londen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel treinen zijn er tussen Groningen en Londen per dag?

Gemiddeld, er is 1 een tren keer per dag van Groningen naar Londen. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een treintickets van Groningen naar Londen kopen om de beste aanbieding te krijgen?

De prijs van een treintickets enkele reis van Groningen naar Londen kost gemiddeld € 71 als je de komende week gaat aanschaffen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Groningen naar Londen een paar maanden van te voren boeken.

Ben je van plan om van Groningen naar Londen te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Londen, die je ook zou kunnen bezoeken.

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Wat is de beste manier om te reizen van Groningen naar Londen per trein met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Groningen naar Londen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Groningen naar Londen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Groningen naar Londen te komen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Groningen naar Londen te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Groningen naar Londen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Groningen
Londen
Groningen
Voorzieningen
Versnaperingen
Groningen Europapark
Voorzieningen
Groningen Noord
Voorzieningen