VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
144Thalys
Vind prijzen
235HOP!
wo
26 jan.
131Thalys
Vind prijzen
145HOP!
do
27 jan.
131Thalys
29Flixbus
145HOP!
vr
28 jan.
131Thalys
29BlaBlaCar Bus
145HOP!
za
29 jan.
131Thalys
27BlaBlaCar Bus
130HOP!
zo
30 jan.
131Thalys
29BlaBlaCar Bus
119HOP!
ma
31 jan.
107Thalys
26Flixbus
119HOP!
di
1 feb.
131Thalys
26Flixbus
145HOP!
wo
2 feb.
107Thalys
26Flixbus
119HOP!
do
3 feb.
107Thalys
29BlaBlaCar Bus
131HOP!
vr
4 feb.
92Thalys
29BlaBlaCar Bus
119HOP!
za
5 feb.
107Thalys
27BlaBlaCar Bus
105HOP!
zo
6 feb.
92Thalys
27BlaBlaCar Bus
97HOP!
ma
7 feb.
107Thalys
26Flixbus
97HOP!
di
8 feb.
54Thalys
27Flixbus
81HOP!
wo
9 feb.
97Thalys
Vind prijzen
88HOP!
do
10 feb.
87Thalys
27Flixbus
88HOP!
vr
11 feb.
74Thalys
27Flixbus
109KLM
za
12 feb.
87Thalys
27BlaBlaCar Bus
109KLM
zo
13 feb.
74Thalys
29BlaBlaCar Bus
88HOP!

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Groningen en Parijs

distanceAfstand567 km
durationGemiddelde treinduur5 h 50 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 135
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinreisaanbiedersThalys

Met treinen van Groningen naar Parijs leg je reis 567 km af wat gemiddeld 5 h 50 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 131 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 135. Reizigers vertrekken het vaakst van Groningen en arriveren in Paris Gare de Lyon.

Treinreisaanbieders: Reis met Thalys van Groningen naar Parijs

Koop je officiële tickets voor de tren tussen Groningen en Parijs bij Thalys vanaf € 131 met Omio. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest populair te vergelijken en te boeken.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Groningen naar Parijs met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Vind de perfecte tren van Groningen naar Parijs bij Thalys voor een vlotte en ontspannen reis. Omio maakt het je gemakkelijk om de nieuwste dienstregelingen bij Thalys voor de tren te bekijken en de goedkoopste, snelste of vroegste tren tussen Groningen en Parijs te vergelijken. Je kunt ook relevante reisinformatie bekijken voor de tren van Thalys, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, afhankelijk van het tarief dat je kiest. Zodra je de ideale route hebt gevonden, boek je je goedkope tickets voor de tren van Thalys online. Je kunt verwachten rond 567 km te reizen op deze en je ticket bij Thalys van Groningen naar Parijs met de trein kan slechts € 131 enkele reis kosten als je van tevoren boekt. Als je in de Omio-app zoekt naar van Groningen naar Parijs tickets van Thalys kun je snel zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Koop je officiële tickets voor de trein van Thalys snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Thalys Groningen naar Parijs tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 7 h 17 min
  • Gemiddelde prijs: € 131
  • Thalys frequentie: 1 per dag

Trein van Groningen naar Parijs: reisinformatie

Wanneer men vanuit het noorden van Nederland naar Parijs wil reizen, dan biedt de trein Groningen Parijs hiervoor goede mogelijkheden. De snelle verbinding van Thalys maakt het mogelijk om met 1 tot maximaal 2 overstappen in zo’n 5,5 tot 7 uur naar Parijs te rijden. Er wordt vanaf het begin van de ochtend tot vroeg in de middag regelmatig naar de Franse hoofdstad vertrokken. Overstappen gebeurt bijvoorbeeld op Rotterdam CS, Zwolle, Schiphol en Brussel-Zuid.

De trein nemen vanuit Groningen

Het traject met de trein Groningen Parijs begint op het aan de zuidzijde van de binnenstad gelegen hoofdstation in Groningen. Vanuit het centrum van de stad zijn er uitstekende verbindingen naar het station met onder meer de buslijnen 2, 4, 6 en 11 van maatschappij Qbuzz, die minimaal 2 keer per uur rijden. Ook de bussen 22 en 406 stoppen bij Groningen CS. In de nacht van zaterdag op zondag rijden ook de nachtbussen 402, 417, 418 en 419 door Groningen en directe omgeving.

In Parijs aankomen met de trein

Het eindpunt van de trein Groningen Parijs ligt op station Gare du Nord. Vanaf dit bekende station rijden de metro’s af en aan naar alle locaties in Parijs. Ook taxi’s, trams en bussen rijden van Gare du Nord naar de Parijse binnenstad of bijvoorbeeld naar Disneyland Parijs. De buslijnen 42, 48, 302, 30, 39 en 65 zijn goede voorbeelden van veel gebruikte busdiensten binnen Parijs. In de Franse hoofdstad zijn talloze bezienswaardigheden die tot de verbeelding spreken, zoals de Eiffeltoren, het Louvre, Montmartre en de wereldberoemde Notre-Dame.

Reistips: Treinreizen van Groningen naar Parijs

Reis eenvoudig met de trein naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Groningen naar Parijs te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Groningen naar Parijs per trein?

Voordelige treintickets van Groningen naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 131, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat kost de tren van Groningen naar Parijs gemiddeld?

Als je je treintickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Groningen naar Parijs voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 135.

Hoeveel kilometer is het van Groningen naar Parijs met de tren?

Je moet erop rekenen ongeveer 567 km  af te leggen tussen Groningen en Parijs per trein.

Hoe lang duurt het om te reizen van Groningen naar Parijs per trein?

De reisduur per trein van Groningen naar Parijs kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 5 h 50 min.

Welke treinstations zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Groningen naar Parijs?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Groningen naar Parijs is het heel fijn om te weten dat Groningen het meest populaire tren station is voor reizigers die van Groningen vertrekken en dat Paris Gare de Lyon het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Parijs.

Waar is het Groningen treinstation? Waar is het Parijs treinstation?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Groningen, vinden op ongeveer 958 m van het stadscentrum van Groningen. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Parijs, heet Paris Gare de Lyon, en is ongeveer 2.1 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Groningen naar Parijs te komen?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Groningen naar Parijs, kun je vertrouwen op Thalys om snel naar Parijs te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Groningen naar Parijs te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel treinen per dag zijn er van Groningen naar Parijs?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Groningen naar Parijs is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een treintickets tussen Groningen en Parijs reserveren om de beste aanbieding te krijgen?

Als je een treintickets tussen Groningen en Parijs gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 135 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets van Groningen naar Parijs zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Als ik aankom in Parijs vanuit Groningen per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Parijs?

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Parijs, reizen ook vaak naar Londen, Barcelona of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Parijs en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Wat is de beste manier om te reizen van Groningen naar Parijs per trein met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Groningen naar Parijs om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Groningen naar Parijs tren, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Groningen naar Parijs?

Het is goed mogelijk om van Groningen naar Parijs te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Groningen naar Parijs te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Groningen
Parijs
Groningen
Voorzieningen
Versnaperingen
Groningen Europapark
Voorzieningen
Groningen Noord
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Groningen - Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie: