VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
25 jun.
5
za
26 jun.
5
zo
27 jun.
5
ma
28 jun.
5
di
29 jun.
5

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Haarlem naar Amsterdam

Gem. reistijd
17 minuten
Gem. treinticket: 5
Vertrekstation trein:Haarlem
Eindstation trein:Amsterdam
Afstand treinreis:17 km

Welke treinen rijden er van Haarlem naar Amsterdam?

  • Het treinvervoer op het traject tussen Haarlem en Amsterdam wordt uitgevoerd door de NS.
  • Tussen Haarlem en Amsterdam rijden Sprinters en InterCity's. De Sprinters maken 3 tussenstops op de stations Haarlem Spaarnwoude, Halfweg-Zwanenburg en Amsterdam Sloterdijk. De InterCity's maken alleen een tussenstop op station Amsterdam Sloterdijk.
  • Dagelijks vertrekken er ongeveer 140 treinen uit Haarlem richting het station Amsterdam Centraal.
  • Alternatieven voor de treinreis van station Haarlem naar station Amsterdam centraal zijn de bus en de combinatie van de bus en de metro. Treintickets zijn goedkoper dan bus- en metrotickets.

Welke treintijden gelden voor de NS van Haarlem naar Amsterdam?

Met de InterCity duurt de treinreis van Haarlem naar Amsterdam 15 minuten en met de Sprinter bedraagt de reistijd 18 minuten. De eerste trein vertrekt op weekdagen om 5.43 uur en in het weekend om 6.02 uur. Van zondag tot en met donderdag vertrekt de laatste trein om 1.10 uur vanaf station Haarlem. Op vrijdagen en zaterdagen is de laatste reismogelijkheid om 2.10 uur vanuit Haarlem. Op station Haarlem vertrekken er per uur ongeveer 6 treinen richting station Amsterdam Centraal.

Vanaf welk treinstation vertrekt de NS in Haarlem?

Zowel de InterCity's als de Sprinters van de NS vertrekken vanaf het hoofdstation in de binnenstad van Haarlem. Beide treinen gaan rechtstreeks naar het station Amsterdam Centraal.

Op welk treinstation komt de NS aan in Amsterdam?

Wanneer je met de trein vertrekt vanuit Haarlem kun je uitstappen op station Amsterdam Sloterdijk of op eindpunt Amsterdam Centraal. Op het station Amsterdam Centraal kun je je reis vervolgen per trein, bus, tram of metro. Met de trein heb je de keuze uit talloze bestemmingen naar alle windrichtingen zoals Den Helder, Den Haag en Utrecht. Er zijn 3 metrolijnen met als eindbestemmingen Westwijk, Gaasperplas en Gein. Op het busstation IJzijde vertrekken er elk uur tientallen bussen naar verscheidene stadswijken of nabijgelegen plaatsen zoals Volendam, Hoorn en Zaandam. Wil je het centrum van Amsterdam verkennen en bijvoorbeeld het Leidse Plein, het Rijksmuseum of het Paleis op de Dam bezoeken? Dan is de tram zonder twijfel de beste manier om je bestemming te bereiken vanaf Amsterdam Centraal.

Reistips

Treinreizen van Haarlem naar Amsterdam
Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Haarlem naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope trein tickets van Haarlem naar Amsterdam?
Het goedkoopst mogelijke trein ticket van Haarlem naar Amsterdam is € 5. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Haarlem naar Amsterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je trein tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de prijs van een trein kaartje van Haarlem naar Amsterdam?
Reizen per tren van Haarlem naar Amsterdam kost gemiddeld € 5. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Wat is de afstand naar Amsterdam van Haarlem per trein?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Haarlem naar Amsterdam? De afstand tussen Haarlem en Amsterdam per trein is ongeveer 17 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Haarlem naar Amsterdam te vinden.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Haarlem to Amsterdam per trein?
De reis per trein van Haarlem naar Amsterdam duurt gemiddeld 19 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Haarlem naar Amsterdam.
Wat zijn de meest gebruikte in Haarlem en in Amsterdam?

Het meest populaire voor reizigers uit Haarlem is Haarlem. In Amsterdam is het meest populaire onder reizigers Amsterdam Centraal.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Haarlem en Amsterdam?

Bij het plannen van je reis naar Amsterdam van Haarlem, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Haarlem is Haarlem, dat 0 km ligt van het centrum. In Amsterdam is het populairste Amsterdam Centraal en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Haarlem naar Amsterdam per tren?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Haarlem naar Amsterdam kun je een tren nemen van NS of NS International | IC. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Haarlem en Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe vind ik de beste deals om trein tickets te koppen van Haarlem naar Amsterdam?
Bespaar geld en laat Omio de beste trein tickets enkele reis of retour zoeken van Haarlem naar Amsterdam. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Haarlem naar Amsterdam zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ben je van plan om van Haarlem naar Amsterdam te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die je ook zou kunnen bezoeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Amsterdam, reizen ook vaak naar Parijs, Londen of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Hoe kom ik van Haarlem naar Amsterdam als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Haarlem naar Amsterdam wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Haarlem
Amsterdam
Haarlem
Voorzieningen
Haarlem Spaarnwoude
Voorzieningen