Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn Hamburg – Amersfoort

Je kunt reizen met een tren tussen Hamburg en Amersfoort met Deutsche Bahn voor slechts € 28. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste trip zien.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Hamburg naar Amersfoort.

Reistips: Treinreizen van Hamburg naar Amersfoort

Reis eenvoudig met de trein naar Amersfoort. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Hamburg naar Amersfoort te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke treintickets van Hamburg naar Amersfoort?

De goedkoopste manier om van Amersfoort naar Hamburg te reizen is per trein en dat hoeft maar € 28 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Hamburg naar Amersfoort bij Omio te kopen.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de tren van Hamburg naar Amersfoort?

Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Hamburg naar Amersfoort gemiddeld € 28  kost.

Hoeveel kilometer is het van Hamburg naar Amersfoort met de tren?

De afstand van Hamburg naar Amersfoort per trein is ongeveer 348 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Hamburg naar Amersfoort per trein?

De reisduur per trein van Hamburg naar Amersfoort kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 11 h 27 min.

Vanaf welk treinstation in Hamburg zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Amersfoort zou ik moeten reizen?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Hamburg is Hamburg Hbf. In Amersfoort is het meest populaire treinstation onder reizigers Amersfoort Railway.

Waar is het treinstation in Hamburg? Waar is het treinstation in Amersfoort?

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Hamburg Hbf, en ligt 2.6 km van het stadscentrum Hamburg.

Het meest populaire aankomst treinstation, Amersfoort Railway, ligt 1.2 km van het stadscentrum van Amersfoort.

Welke treinreisaanbieders op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Hamburg naar Amersfoort te komen?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Hamburg naar Amersfoort, kun je vertrouwen op Deutsche Bahn om snel naar Amersfoort te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van Hamburg naar Amersfoort te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel treinen per dag zijn er tussen Hamburg en Amersfoort?

Gemiddeld, er zijn 10 treinen keer per dag van Hamburg naar Amersfoort. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te aanschaffen voor de beste prijzen voor treintickets tussen Hamburg en Amersfoort?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik ben mijn geplande reis van Hamburg naar Amersfoort per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amersfoort, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Amersfoort, reizen ook vaak naar Amsterdam, Berlijn of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amersfoort en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Hamburg naar Amersfoort per trein?

Je kunt je treintickets van Hamburg naar Amersfoort zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Hamburg naar Amersfoort tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Hamburg naar Amersfoort?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Hamburg naar Amersfoort te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Hamburg naar Amersfoort vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Hamburg
Amersfoort
Hamburg Hbf
Voorzieningen
Versnaperingen
Hamburg-Altona
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Hamburg - Amersfoort

Bekijk gerelateerde reisinformatie: